بسته اخبار حوادث نوزدهم آذر ماه ۹۹؛
اعترافات قاتل ۶۰ ساله دختر ۱۶ ساله
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ قتل در نزاع خیابانی/ اعتراف به ۲۱ فقره سرقت از کارگاههای شمال شرق تهران/ اعترافات قاتل ۶۰ ساله دختر ۱۶ ساله/ محاکمه متهم فراری پس از ۵ سال/ جنایت در توهم!/ بازداشت دومین متهم پرونده مرگ زن مسافر/ اعتراف ۲ متهم به ۳۵ فقره موبایل قاپی/ دستگیری سارق خودروهای میلیاردی توسط پلیس فرودگاه
به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (چهارشنبه نوزدهم آذر ماه سال ۹۹) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
اعتراف به ۲۱ فقره سرقت از کارگاههای شمال شرق تهران
سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران از دستگیری سارقی که از کارگاههای شهرستان پردیس سرقت میکرد، خبر داد.
بیشتر بخوانید
اعترافات قاتل ۶۰ ساله دختر ۱۶ ساله
بهلول ابوالحسنی مرد ۶۰ سالهای که ۱۵ ماه پیش دختر ۱۶ سالهای را ربوده و او را به قتل رسانده بود، به اقدام خود اعتراف کرد.
بیشتر بخوانید
محاکمه متهم فراری پس از ۵ سال
مرد جوانی که متهم است پنج سال قبل با ضربه چاقو چشم همکارش را نابینا کرده و به مدت ۵ سال متواری شده بود صبح روز گذشته در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
بیشتر بخوانید
جنایت در توهم!
مرد ۴۰ سالهای که همسرش را با واردآوردن بیش از ۱۲ ضربه چاقو و به طرز فجیعی کشته بود، پس از بازداشت مدعی شد که در عالم توهم دست به چنین جنایتی زده است.
بیشتر بخوانید
بازداشت دومین متهم پرونده مرگ زن مسافر
دومین عضو باندی که با سوار کردن زنان و دختران از آنها سرقت کرده و در یکی از پروندههایشان پس از بیرون انداختن سوژه از خودرو، مرگش را رقم زده بودند، بازداشت شد.
بیشتر بخوانید
اعتراف ۲ متهم به ۳۵ فقره موبایل قاپی
سرهنگ کنجوریان از دستگیری ۲ موبایل قاپ و کشف ۳۵ فقره سرقت خبر داد.
بیشتر بخوانید
دستگیری سارق خودروهای میلیاردی توسط پلیس فرودگاه
فرمانده پلیس فرودگاههای پلیس پیشگیری ناجا از دستگیری جاعل و سارق حرفهای و کشف خودروی سرقتی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال خبر داد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
مراقب تماسهای از دست رفته بینالمللی باشید
براساس اطلاعیه این پلیس، تماسهای از دست رفته بینالمللی یکی از شیوههای کلاهبرداران بینالمللی است و این افراد ابتدا یک تماس کوتاه با مشترک برقرار کرده و به سرعت قطع میکنند؛ اما تعداد زیادی از مشترکان تلفن همراه عادت دارند پس از هر تماس ناموفق، اقدام به برقراری تماس با فرد تماس گیرنده کنند. ولی به دلیل آنکه این تماسها از سرشمارههای بینالمللی برقرار میشود، به محض تماس هزینههای سنگینی به مشترک ایرانی تحمیل میشود. اغلب این تماسها از کشورهایی با هزینههای بالای مخابراتی مثل آفریقاست و هدف از این تماسها کسب درآمدهای غیرقانونی از مشترکان سایر کشورهاست.
با توجه به اینکه شمارهها میتواند از هر کشوری باشد و هیچ راهی برای شناخت آنها وجود ندارد، همه چیز به خود فرد بستگی دارد که آیا کنجکاوی وی باعث میشود تا با شماره مورد نظر تماس بگیرد یا خیر؟ تماس نگرفتن با این شمارهها میتواند کلاهبرداران را در اجرای اهداف مجرمانه خود ناکام بگذارد. اگر از یک شماره بینالمللی یا غیرمعمول، تماس از دست رفته داشتید، برای تماس دوباره با آن شماره وسوسه نشوید. از برقراری تماس مجدد از دست رفته شمارههای بینالمللی ناآشنا و نامتعارف جدا خودداری کنید، زیرا در صورت گرفتار شدن مشترک به این مشکل، پرداخت قبوض بر عهده خود فرد است. پلیس فتا از کاربران درخواست کرده: در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع دهید.