تمدید مهلت ثبت نام آزمون دستیاری پزشکی

کد خبر: ۱۰۲۸۹۲۳
|
۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵ 19 January 2021
|
8202 بازدید

مهلت ثبت نام و ویرایش اطلاعات در چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی برای بار سوم تمدید شد.

به گزارش مهر، چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹ برگزار می شود.

پس از آخرین تمدید مهلت ثبت نام ۱۱ هزار و ۸۵۱ نفر در چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی ثبت نام کردند.

به منظور ارائه تسهیلات به داوطلبانی که تاکنون نسبت به ثبت نام اقدام نکرده اند مهلت ثبت نام چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی تمدید شد و داوطلبان می توانند از چهارشنبه اول بهمن تا شنبه چهارم بهمن ۹۹ در این آزمون ثبت نام کرده و یا اطلاعات قبلی خود را ویرایش کنند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی Sanjeshp.ir درج شده است و داوطلبان باید با پرداخت هزینه ثبت نام به مبلغ ۷۵۰ هزار ریال (۷۵ هزار تومان) و ۶۰۰۰ ریال بابت خدمات پیام کوتاه برای ثبت نام اقدام کنند.

همچنین شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دفترچه راهنما اعلام شده و داوطلبان باید با مطالعه کامل دفترچه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟