همتی: عمان شریک راهبردی برای ایران است

رییس کل بانک مرکزی در دیدار با وزیر صنعت و تجارت عمان، این کشور را شریک راهبردی برای ایران خواند و گفت: باتوجه به فرصت فراهم شده برای توسعه ظرفیت همکاری دو کشور، می‌توان از ظرفیت و همراهی بخش خصوصی برای بهبود سطح و حجم تجارت بهره گرفت.
کد خبر: ۱۰۳۰۵۱۶
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۷ 26 January 2021
|
9569 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، عبدالناصر همتی، رییس کل این بانک که به منظور انجام مذاکرات درباره مسایل بانکی و تجاری به عمان سفر کرده است، در ادامه دیدار‌های خود، عصر امروز با قیس بن محمد الیوسف، «وزیر صنعت و تجارت» این کشور دیدار و گفتگو کرد.

رییس کل بانک مرکزی در این دیدار با بیان اینکه کشور عمان همواره شریکی راهبردی برای ایران بوده است، تصریح کرد: درصدد هستیم روابط تجاری مان را با عمان به عنوان یک شریک تجاری بیش از گذشته تعمیق بخشیم؛ لذا این سفر فرصتی است که با توجه به تحولات رخ داده در عرصه بین الملل، همکاری‌هایمان را بسط و گسترش دهیم.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه دولت عمان علی رغم فشار حداکثری آمریکا، روابط تجاری و بانکی خود را با ایران حفظ کرده است، گفت: در حال حاضر فشار حداکثری آمریکا شکست خورده و ضروری است که مراودات تجاری با توجه به سابقه طولانی و تاریخی روابط میان دو کشور، بیش از پیش گسترش یابد.

همتی یادآور شد: همچنین معتقدیم می‌توان از ظرفیت و همراهی بخش خصوصی دو کشور برای بهبود سطح و حجم تجارت میان دو کشور بهره گرفت. وی برای تحقق این مهم پیشنهادات خود را به طرف عمانی ارائه کرد.

همچنین در این نشست، قیس بن محمد الیوسف، وزیر صنعت و تجارت عمان، ضمن استقبال از پیشنهادات ارائه شده از سوی رییس کل بانک مرکزی و هیئت همراه، تأکید کرد که این کشور تلاش خود را به منظور ایجاد و گسترش روابط تجاری با ایران به کار خواهد گرفت.

در ادامه این جلسه، دو طرف در خصوص چگونگی به کارگیری راهکار‌ها و ابزار‌های مورد نیاز با مباحث عملیاتی مرتبط با گسترش همکاری‌های تجاری و بانکی به بحث و گفتگو نشستند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟