تعیین شرایط واگذاری سهام‌های دولتی در بورس

نمایندگان، شرایط واگذاری سهام در قالب صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس (ETF) را مشخص کردند.
کد خبر: ۱۰۳۷۵۶۹
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸ 28 February 2021
|
2263 بازدید
به گزارش بورس تابناک، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۰ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با اصلاحات اعمال شده درخصوص موارد ارجاعی از صحن مجلس به کمیسیون تلفیق در جزء ۲ بند (الف) تبصره ۲ ماده واحده این لایحه با ۱۹۹ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع ۲۴۵ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

این مصوبه تصریح می‌کند؛ وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است تمام یا بخشی از سهام و دارایی‌های دولتی دستگاه‌های اجرایی زیرمجموعه قوه مجریه و باقیمانده سهام متعلق به دولت و شرکت‌های دولتی در بنگاه‌های مشمول واگذاری را مطابق روش‌های مندرج در قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی عرضه نماید و منابع حاصله را به ردیف ۳۱۰۵۰۲ واریز کند. علاوه بر روش‌های فوق و با رعایت صرفه و صلاح بیت المال، واگذاری سهام در قالب صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس (ETF) مشروط به اینکه مدیریت این صندوق‌ها بیش از ۳ سال دولتی نباشد و همچنین عرضه سهام به روش ثبت سفارش با شرایط زیر نیز مجاز است:

۱-۲- وزارت امور اقتصادی و دارایی مجاز است سهام شرکت‌های تابعه در بورس اوراق بهادار تهران یا فرابورس ایران را که در مالکیت دستگاه‌های اجرایی زیر نظر قوه مجریه یا شرکت‌های تابعه آن‌ها و یا بانک‌های دولتی قرار دارند، در چارچوب روش‌های مندرج در این جزء واگذار نماید. در صورت واگذاری در قالب صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس، پس از ایجاد صندوق‌های سرمایه گذاری، انتقال سهام مذکور در قالب معاملات خارج از جلسه رسمی معاملات بین صندوق‌ها و عرضه واحدها و صندوق‌های یادشده به عموم امکانپذیر است. عرضه سهام شرکت‌ها به روش ثبت سفارش یا در قالب صندوق‌های سرمایه گذاری تا سقف ۳۰ درصد مشمول تخفیف است، میزان تخفیف توسط هیات وزیران تعیین می‌شود.

 

 
منبع: باشگاه خبرنگاران
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟