به گزارش «تابناک»، علی عباسی کسانی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هشدارهای زیادی در مورد جرایم سایبری و کلاهبرداری در خصوص روزهای پایانی سال از سوی پلیس فتا استان کرمانشاه اعلام شده است.
وی افزود: کلاهبرداران از فروشندگان کالا در هنگام خرید کالا از کسبه یا شهروندانی که کالایی را در سایتهای واسط برای فروش ثبت کردهاند، با ادعای واریز وجه به کارت فروشنده از طریق گوشی یا تبلت و نشان دادن رسید جعلی واریز، کالا را از فروشنده دریافت میکنند، بدون اینکه وجهی به حساب بانکی آنها واریز کرده باشند.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه تصریح کرد: پرداختها و خریدهای اینترنتی باید از طریق درگاههای بانکی مجاز انجام شود و بهتر است مردم نسبت به فعال کردن پیامک حساب بانکی خود اقدام کرده تا از برداشتهای غیرمجاز مطلع شوند.
کسانی خاطر نشان کرد: در صورت واریز وجه بهصورت آنلاین حتماً توجه داشته باشید که آدرس تمامی درگاههای پرداخت بانکی نیز https://xxx.shaparak.ir است و اگر سایت دولتی یا درگاه بانکی فاقد این آدرسها باشد میتواند برای سرقت اطلاعات بانکی شهروندان طراحیشده باشد.
وی تاکید کرد: در ایام پایانی سال با توجه به افزایش خریدهای اینترنتی و فروش کالا در سایتها و کمک به نیازمندان احتمال افزایش کلاهبرداریهای اینترنتی وجود دارد زیرا کانالهای زیادی در شبکه مجازی در این زمینه فعالیت میکنند و هویت آنها مشخص نیست.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه بیان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزشهای سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن میتوانند راهنماییهای لازم را دریافت نمایند و همچنین در صورت نیاز میتوانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری با همکاران ما در میان بگذارند.