رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

افتتاح مرکز مونتاژ سانتریفیوژهای پیشرفته

در مراسم روز ملی فناوری هسته‌ای و با دستور رئیس‌جمهور مرکز مونتاژ سانتریفیوژهای پیشرفته راه اندازی شد.
کد خبر: ۱۰۴۵۱۶۳
|
۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷ 10 April 2021
|
7818 بازدید
                              افتتاح مرکز مونتاژ سانتریفیوژهای پیشرفته


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، در تیرماه ۹۹ طی یک اقدام تروریستی بزدلانه قسمتی از این مرکز تخریب شد که با تلاش شبانه ریزی با استفاده از تمامی ظرفیت ها مرکز مونتاژ ماشین های سانتریفیوژ عملیاتی و هم اکنون آماده بهره برداری شده است.

مسئول پروژه مذکور در پاسخ به حسن روحانی، رییس‌جمهور کشورمان مبنی بر اینکه چند درصد از مونتاژ های ما برگشت داده می‌شد و دارای نقص بود و الان به چه شکل است؟ گفت در ماشین نسل اول اوایل به تسلط بالایی رسیده بودیم. درباره تولید ماشین های جدید در بخش قطعه سازی تا تولید با ضمانت ساخت بالایی انجام می شود و در نسل دوم و چهارم ماشین ها هم به همین شکل است. اما برای ماشین نسل ۶ طبیعی است مشکلات اولیه داشته باشیم که بعد از تولید زنجیره اول به مرور حل می شود. در تولید انبوه مشکلات رفع خواهد شد.

کوشا خودرو بین متن خبر

وی اظهار کرد: هر ماشینی برای رسیدن به تولید صنعتی چند سال زمان نیاز دارد. در حال حاضر تا ۶۰ درصد مونتاژ ماشین ها صنعتی و ماشینی است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟