به گزارش تابناک، سرهنگ علیمحمد رجبی در گفتوگو با ایسنا، دراین باره گفت: یکی از مواردی که افراد سودجو با استفاده از آن به دنبال سوءاستفاده یا حتی کلاهبرداری از کاربران هستند، نرم افزار و لینکهای مخرب است. افراد سودجو در مناسبتها و به بهانههای مختلف اقدام به ارسال انبوه یا اشتراک گذاری لینکهای مخرب در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی کرده و هربار تحت عناوینی نظیر عیدی، پرداخت یارانه، ثبت نام خودرو و دیگر موضوعات روز جذاب، سعی در تشویق کاربران برای کلیک به روی لینک دارند.
وی با بیان اینکه این لینک ها گاهی به شکل مستقیم و گاهی در پوشش عکس و ... مخاطب را به صفحات جعلی یا کدهای دستور مخرب هدایت میکند، گفت: با کلیک بر روی این لینکها کلاهبرداران سایبری به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی پیدا کرده یا آنان را وارد صفحات مختلف کرده و در نهایت اقدام به سوءاستفاده از اطلاعات، اخاذی و حتی کلاهبرداری از آنان میکنند.
به گفته رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا، مجرمان سودجو گاهی با ارسال نرم افزارها نیز دست به اقدامی مشابه میزنند از این رو لازم است که کاربران فضای مجازی و اینترنت از بازکردن لینکهای ناشناس یا حتی نصب نرم افزار از منابع غیرمعتبر خودداری کنند تا در دام چنین سودجویانی نیفتند.