آخرین اظهارنظر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری

رضایی: گفتند صدای مردم را پخش نکنید؛ قبول نکردم/ رئیسی: روش مدیریتی من در اتاق نشستن نیست/ مهرعلیزاده: دلخوری‌ها را کنار بگذاریم/ توضیحات جلیلی درباره دولت سایه و هزینه‌هایش/نگرانی زاکانی از افزایش یافتن سن ازدواج/ سئوال قاضی‌زاده درباره ابهامات غرق شدن ناو خارک

از چهارم خرداد که اسامی هفت نامزد احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان اعلام و رسانه‌ای شد، فعالیت‌های انتخابات نیز حالت جدی‌تری به خود گرفته است.
کد خبر: ۱۰۵۶۰۲۵
|
۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۳۸ 04 June 2021
|
15052 بازدید
|
رضایی: گفتند صدای مردم را پخش نکنید؛ قبول نکردم/ رئیسی: روش مدیریتی من در اتاق نشستن نیست/ مهرعلیزاده: دلخوری‌ها را کنار بگذاریم/ توضیحات جلیلی درباره دولت سایه و هزینه‌هایش/نگرانی زاکانی از افزایش یافتن سن ازدواج/ سئوال قاضی‌زاده درباره ابهامات غرق شدن ناو خارک 
از چهارم خرداد که اسامی هفت نامزد احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان اعلام و رسانه‌ای شد، فعالیت‌های انتخابات نیز حالت جدی‌تری به خود گرفته است.

به گزارش «تابناک»؛ طبق اعلام شورای نگهبان، سید ابراهیم رئیسی، محسن رضایی، سعید جلیلی، عبدالناصر همتی، محسن مهرعلیزاده، امیرحسیت قاضی زاده هاشمی و علیرضا زاکانی ۷ نامزدی هستند که تلاش دارند تا از رسانه ملی و رسانه‌های مجازی و شبکه های اجتماعی شناخت بهتری از خود به مردم ارائه دهند.

آنچه در ادامه می آید گزیده ای از سخنان نامزدهای انتخابات سیزدهم است:

* محسن رضایی: گفتند صدای مردم را پخش نکنید؛ قبول نکردم

عصر روز گذشته اخباری در خصوص عدم مجوز پخش فیلم محسن رضایی از صداوسیما منتشر شد. مسئله‌ای که با واکنش صریح دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم همراه بود. محسن رضایی در حساب توئیتری‌اش نوشت: به مستند انتخاباتی بنده نیز که دیشب تحویل صداوسیما شده بود،به علت تنگ‌نظریها اجازه پخش ندادند. گفتند مصاحبه‌های مردمی را حذف کنید تا اجازه پخش دهیم! برای شنيده شدن صدای مردم انقلاب كرديم؛ از #صداى_مردم نترسيم. راس ساعت ۸ شب مستند کامل را در شبکه‌های اجتماعی منتشر خواهم کرد.

 اما این تنها بخش عملکرد پر انتقاد صداوسیما نیست. تصمیم مدیران این رسانه بر تغییر ساعت مناظره‌ها هم واکنش کاندیداها را به همراه داشته است. محسن رضایی در واکنش به این اقدام در حساب توئیتری‌اش نوشت: انگار برخی اصرار دارند که هیچ قاعده و منطقی را در انتخابات رعایت نکنند، حتی آن‌چه را که خود تعیین و اعلام کرده‌اند. در شأن رسانۀ ملی نیست که بدون موافقت تمامی نامزدها زمان مناظرات را تغییر دهد و آشکارا خلاف انصاف و قانون عمل کند. لطفا #تصمیمات_محفلی خود را به مردم تحمیل نکنید.

*رئیسی: روش مدیریتی من، در اتاق نشستن نیست/ رفتن بین مردم، سلوک من است

آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید آیا در صورت پیروزی در انتخابات بعد از ریاست جمهوری نیز به میان مردم در کوچه و خیابان می رود و پای درد دل آنها می‌نشیند، گفت: ان‌شاءالله اگر مردم بنده را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند حتماً برنامه دارم که اوایل تشکیل دولت تا زمانی که کار شکل بگیرد، هفته ای یک بار از طریق رسانه ملی با مردم سخن بگویم.

وی افزود: پس از آن نیز حتماً ماهی یک بار با مردم سخن خواهم گفت و در سخنانم دغدغه‌های مردم را مطرح می‌کنم و کارهایی را که برای این دغدغه‌ها انجام شده با آنها درمیان می‌گذارم.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: رفتن بین مردم، سلوک من است که حتما اصحاب رسانه زیاد درباره آن شنیده‌اند و روش من، در اتاق نشستن نیست.
 
رئیسی ادامه داد: در اجتماعات و کارخانه‌ها و ادارات و سازمان‌ها حضور می‌یابم و همین الان هم به مجتمع‌های قضائی می‌‎روم و از نزدیک کار آنها را می‌بینم.

وی با اشاره به اینکه سه روز قبل از دو کارخانه در شهرک صنعتی عباس‌آباد بازدید کردم، تصریح کرد: این برنامه را ادامه می‌دهم اما سرکشی به مردم به این معنا نیست که رئیس دولت فقط بین مردم حضور یابد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم ادامه داد: همه سطوح و لایه‌های مدیریتی کشور، مثل رئیس دولت باید به تمام بخش‌ها سرکشی کنند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که فرض کنید امروز 29 خرداد است و شما بین همه نامزدها پیروز انتخابات شده‌اید، اگر بخواهید یک جمله با مردم ایران بی‌واسطه سخن بگویید خطاب به آنها چه می‌گویید، اظهار داشت: به مردم ایران می‌گفتم که امروز پایان فساد و رانت در کشور است.

*مهرعلیزاده: دلخوری‌ها را کنار بگذاریم/ از تجربیات همه آنهایی که به اصول اصلاح‌‎طلبی معتقدند بهره خواهم برد

محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بیانیه شماره ۲ خود با عنوان «اجماع برای جمهور» نوشت: بیایید دلخوری‌ها را کنار بگذاریم و تنها به آینده‌ فکر کنیم، در لحظه‌ای تاریخی ایستاده‌ایم که نباید قهر کنیم و یکدیگر را تنها بگذاریم.

این نامزد ریاست جمهوری با بیان اینکه برای ایجاد تغییر و تحول در وضعیت مُلک و ملت به کمک تمام نیروهای تحول‎خواه و دوست‎دار وطن نیاز دارد، اظهار داشت: با صدایی رسا اعلام می‌کنم در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری قطعا از تجربیات همه آنهایی که به اصول اصلاح‌‎طلبی معتقدند بهره خواهم برد.

وی ادامه داد: دولت من از بدنه کار آزموده جریان اصلاحات و البته اصولگرایان معتقد به اصلاحات تشکیل می‌شود. دولت سوم خاتمی؛ باید با تکیه بر خواست جامعه مدنی با توجه به مطالبات مردم با مشورت روشنفکران و متخصصان امر تشکیل شود.

وی اضافه کرد: من محسن مهرعلیزاده فرزند کوچک اسلام ناب و ایران عزیز، از تبار آذربایجان به امید ایجاد تغییر و تحول در حال مُلک و ملت به میدان سخت و سرد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ پا نهاده‌ام، باور دارم بدون حمایت شما ملت شریف ایران و همفکرانم در جبهه اصلاح‌طلبی هیچ گامی به پیش نیست.

* قاضی زاده: به ابهامات درباره غرق شدن ناو خارک پاسخ داده شود

یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: سوالات و ابهامات زیادی درخصوص حادثه تلخ ناو خارک وجود دارد که باید به آن پاسخ داده شود.

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «‏ناو خارک مهمترین شناور پشتیبانی و آموزشی نداجا بدلیل حریق گسترده غرق شده. سوالات و ابهامات زیادی درخصوص این حادثه تلخ وجود دارد که باید به سرعت بررسی و به آنها پاسخ داده شود. همه به ویژه دشمنان بدانند ارتش فدایی ملت است. وقتی رئیس جمهور شدم حمایت از ارتش و ارتشیان مضاعف خواهد شد.»

*دولت زاکانی؛ دولت «اقدام و اصلاح»

علیرضا زاکانی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت:« پیری جمعیت خطر بزرگی است. در دهه شصت، نرخ تولد ۳.۹ بود که اکنون به زیر ۱ رسیده و سن مادری هم به ۲۹ سال افزایش یافته. ‏میانگین سن ازدواج و اشتغال مردان ۳۰ و ۳۳ سال است، اگر بخواهیم سن ازدواج کم شود، باید سن اشتغال کاهش یابد.»

زاکانی این توییت را با هشتک «دولت اقدام و اصلاح» منتشر کرد که نام دولت او در صورت پیروزی در انتخابات است.

*توضیحات جلیلی درباره دولت سایه و هزینه‌های آن

سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با حضور در شبکه اختصاصی "جهاد و جهش" در تلوبیون با بیان اینکه باید از کارهای صرفاً نمایشی خودداری کرد،  درباره مفهوم دولت سایه که در سالهای گذشته آن را دنبال می‌کرد، گفت: این یک امر دینی است. امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه است و حضرت علی وقتی به حکومت می‌رسند از مردم می‌خواهند که از اینکه حرف حقی را بزنند یا مشورتی کنند خودداری نورزند. اینکه در تعابیر قران داریم که "لتکونوا شهداء علی الناس" همین است. در مفاهیم غربی هم دولت سایه وجود دارد و حزبی که شکست می‌خورد دولت سایه می‌شود و علت استفاده ما هم از این تعبیر به‌دلیل شناخته بودن آن در ادبیات سیاسی بود و هدفمان کمک به دولت بود.
 
جلیلی درباره هزینه‌های دولت در سایه‌ گفت: من مسئولیت‌هایی مان عضویت در مجمع تشخیص مصلت نظام و شورای عالی امنیت ملی دارم و به دلیل مسئولیتم امکاناتی در حد یک ساختمان و چای را فراهم کردیم و تلاش کردیم کار از حالت فردی بیرون بیاید. برای مثال اگر من مسئولیتی تحت عنوان مجمع تشخیص دارم، باید از این امکان به شکل حداکثری برای وظایفم استفاده کنم. وقتی من عضو شورای عالی امنیت ملی هستم موضوعاتی در آنجا مطرح می‌شود که باید با همه ظرفیت‌های سازمانی پای کار آمد.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: ما امروز جوانان صاحب نظر، دلسوز و با اندیشه داریم. اساتید دانشگاهی داریم که دغدغه‌شان عدم استفاده از علم شان است. مدیرانی داریم که تجربیات گرانبهایی دارند که از‌ آن استفاده نمی‌شود. تجربه 8 سال دولت سایه ما این است که افراد انتظاری نداشتند و دلسوزانه کار کردند. برخی برای مثال در کارگروه معدن ما بودند که ما صرفا محیطی برای بحث و تبادل نظر داشتند  نه بیشتر و وقتی طرح‌هایشان را به وزارتخانه مربوطه بردند، آنها گفتند که اگر می‌خواستیم این طرح‌ها را به‌جایی سفارش دهیم 400 میلیون از ما بودجه می‌خواستند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
سخنان رئیسی بار سیاسی ندارد و اطلاعاتش از بورس و بانکداری وچگونگی و تامین مالی و مدیریت یارانه ها و.......بی اطلاع و بی معلومات است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
اها روحانی خیلی مطلع بود بهش رای دادین؟
ناشناس
| Romania |
۲۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
موافقم ولی بقیه هم همینطورند
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
چیشده پس تمام مردم میگن فقط رئیسی
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
رای بی رای
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
بعصی ها مثل محسن رضایی خودشون هم میدانند رای نمیارن کاش مید نستیم برای چه کاندید میشن اونهم چندین دوره!!!؟
پاسخ ها
محمد حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
ایران کشور اعجایب است
ناشناس
| Canada |
۱۸:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
دوست عزیز معلومه یه تعدادی چرا کاندید میشن و اصولا چرا تایید میشن!!!!
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
سلام تابی جون با این وضعیت اقتصاد مگه میشه سن ازدواج پایین بیاد
ناشناس
|
Canada
|
۱۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
* محسن رضایی: گفتند صدای مردم را پخش نکنید؛ قبول نکردم
یعنی بجای حل مشکل میخواهند صورت مسله را پاک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
واقعا اگر سیاست مرد هستید و می‌خواهید در میان ملت باشید بیش از این خود را در این انتصابات با این وصعیت اسفناک مورد تمسخر قرار ندهید
ناشناس
|
Canada
|
۰۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
*رئیسی: روش مدیریتی من، در اتاق نشستن نیست/ رفتن بین مردم، سلوک من است
حتما مثل احمدی نژاد ؟!
ناشناس
|
Canada
|
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
سخنان رئیسی بار سیاسی ندارد
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
فقط رئیسی رای به رئیسی یعنی مشت تو دهن منافقو اسرائیلو امریکا
کریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۶
نگرانی زاکانی از افزایش یافتن سن ازدواج:
اقای زاکانی شما که بهتر میدانید ریشه مشکلات چه دلیلی دارد. موقعی که آقای روحانی سال 92 امد وام ازدواج برای هر طرف 3000000 تومان بود. پوشاک 6000 تومان و حال همان پوشاک 55000 تومان. این دولت بشدت ناتوان و پر مدعا آرامش را از تمام اقشار گرقفه و آنکه ضعیف تر بود شرایطش بسیار بدتر شد.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟