بسته اخبار حوادث بیست و هفتم خرداد ماه ۱۴۰۰؛
آدم کشی مستانه در حصار کینه!
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ کلاهبرداری پسر مو طلایی از زنان جوان/ آدم ربایی و اخاذی با وعده مهاجرت به آلمان/ دستگیری قاتل برادر بعد از ۴ سال/ مار سمی در لانه خواهران دوقلو!/ آدم ربایی و اخاذی با وعده مهاجرت به آلمان/ آدم کشی مستانه در حصار کینه!/ جنایت به خاطر سرقت مواد مخدر
به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (پنجشنبه بیست و هفتم خرداد ماه سال ۱۴۰۰) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۳ میلیون و ۷۰ هزار و ۴۲۶ تن رسید.
بیشتر بخوانید
کلاهبرداری پسر مو طلایی از زنان جوان
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری مرد جوانی که با معرفی خود به عنوان تبعه کشورهای اروپایی و آمریکا اقدام به کلاهبرداری از زنان و دختران جوان کرده بود، خبر داد.
بیشتر بخوانید
آدم ربایی و اخاذی با وعده مهاجرت به آلمان
مدیر آژانس مسافرتی با تشکیل باند اقدام به کلاهبرداری، اخاذی و آدمربایی افرادی میکرد که سودای مهاجرت به کشورهای خارجی داشتند.
بیشتر بخوانید
دستگیری قاتل برادر بعد از ۴ سال
مرد جوان که بهدنبال اختلاف بر سر یک خودرو با اسلحه شکاری برادرش را به قتل رسانده بود پس از ۴ سال زندگی مخفیانه از سوی کارآگاهان جنایی استان البرز دستگیر شد.
بیشتر بخوانید
مار سمی در لانه خواهران دوقلو!
اگرچه مادرم به ازدواج من و خواهر دوقلویم با دو برادر رضایت نمیداد، اما با اصرارهای من که عاشق «نوید» شده بودم بالاخره کوتاه آمد و با این ازدواج موافقت کرد.
بیشتر بخوانید
آدم ربایی و اخاذی با وعده مهاجرت به آلمان
مدیر آژانس مسافرتی با تشکیل باند اقدام به کلاهبرداری، اخاذی و آدمربایی افرادی میکرد که سودای مهاجرت به کشورهای خارجی داشتند.
بیشتر بخوانید
آدم کشی مستانه در حصار کینه!
جوانی که پس از مصرف مشروبات الکلی در یک چهار دیواری محصور، جوان دیگری را به خاطر کینه و اختلافات قبلی به قتل رسانده بود، لب به اعتراف گشود و پرده از این ماجرای وحشتناک برداشت.
بیشتر بخوانید
جنایت به خاطر سرقت مواد مخدر
یک زن و ۵ مرد که در اقدامی هولناک ۸ عضو یک خانواده زاهدانی را قتل عام کرده بودند، در عملیات ضربتی پلیس آگاهی استان دستگیر شدند.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
اینترنت بانک خود را در گوگل جستجو نکنید
شهروندان نباید اینترنت بانک خود را در گوگل جستجو کنند، بلکه روش صحیح این است تا آدرس اینترنت بانک مستقیماً در نوار آدرس مرورگر وارد شود. مجرمان سایبری با ساخت سایتهایی جعلی و فیشینگ مشابه با سامانههای اینترنتی بانکهای مختلف کشور اقدام به درج آنها در بخش تبلیغات گوگل میکنند تا در صورتی که کاربر نام بانک و یا سامانه بانکداری الکترونیکی خود را در گوگل جستجو کرد، ابتدا آدرس سایت جعلی به کاربر نمایش داده شود.
در این حالت امکان دارد کاربر به لیست نتایج گوگل اعتماد کرده و به جعلی بودن آدرس سایت دقت نکند، و با وارد کردن رمز و نام کاربری توسط کاربر در سایت فیشینگ، اطلاعات بانکی وی در اختیار مجرم قرار گرفته و امکان دستیابی به حسابهای بانکی و برداشت غیرمجاز از آنها برای مجرم فراهم میشود؛ لذا توصیه میشود آدرس اینترنت بانک خود را مستقیماً در نوار آدرس مرورگر وارد کنید و یا در صورتی که نام بانک و سامانه بانکداری خود را در گوگل جستجو میکنید علاوه بر لیست نتایج به آدرس سایت نیز دقت داشته و از صحت آن اطمینان پیدا کنید.