به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت اعلام کرد: در اوایل ماه جاری گزارشهایی مبنی بر کلاهبرداری فردی با جعل عنوان فرزند مقامات کشوری دریافت و با توجه به اهمیت موضوع در دستور کار ویژه ماموران مرکز عملیات این پلیس قرار گرفت.
سردار "علی ذوالقدری" افزود: این فرد با دائر کردن یک شرکت جعلی با حضور در مراکز فروش لوازم خانگی و یا طلا فروشی با جعل عنوان نیروهای امنیتی و یا فرزند مقامات کشوری اقدام به خرید کالا و صدور چکهای بلامحل کرده و در ۲ پرونده که تاکنون بررسی شده نزدیک به سه میلیارد تومان کلاهبرداری کرده است.
وی تصریح کرد: متهم در مخفیگاه خود حوالی "یوسف آباد" طی یک عملیات ضربتی دستگیر و به پلیس امنیت عمومی منتقل شد.
ذوالقدری با بیان اینکه متهم با اعتراف به جرم خود برای سیر مراحل قضایی به دادسرا معرفی شد، گفت: تاکنون ۲ شاکی در خصوص این پرونده شناسایی شده و تلاش برای دستگیری سایر مرتبطان با این پرونده همچنان در دستور کار قرار دارد.
رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشت: اردیبهشت سال جاری پروندهای حاکی از جرم کلاهبرداری از کلانتری ۱۳۶ "فرجام" به این پایگاه ارجاع شد که شاکی بازنشستهای به نام "محمود" بود.
سرهنگ کارآگاه "سعید مجیدی" ادامه داد: وی با در دست داشتن مرجوعهای از دادسرای ناحیه ۴ تهران مراجعه و دادخواهی کرد که فرد کلاهبرداری به نام "فرهاد" خود را شخصی بانفوذ در مراجع قضایی معرفی کرده و بیش از ۱۰۰ میلیون تومان را بابت تسهیل در امور اداری و جلوگیری از دستورات قضایی از او کلاهبرداری کرده است.
وی ابراز داشت: شاکی در تحقیقات تکمیلی گفت در "لواسان" قطعه زمینی را چندین سال قبل خریداری و در آن یک باب منزل ییلاقی احداث و پس از تکمیل ویلا مدت ده سالی به صورت مقطعی ساکن میشدیم تا اینکه از سوی مقام قضایی اخطار تخریب آن ملک صادر شد. برای عقب انداختن زمان تخریب با چند نفر از دوستان صحبت کردم که آنها شخصی به اسم "فرهاد" را معرفی کردند که قادر است دستور توقف اجرای تخریب را گرفته و پرونده را به نفع من مختومه کند.
این مقام انتظامی گفت: شاکی مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به فرهاد داد تا اینکه بعد از مدتی ماموران اجرا با لودر به محل ویلا آمده و تمام ساختمان و دیوارها را خراب و با تنظیم صورتجلسه محل را ترک کردند. شاکی افزود در این بین هر چقدر با این فرد تماس گرفتم تلفنش را خاموش کرده و بیخبر ماندم. نهایتاً با مراجعه به دادسرا متوجه شدم کارچاق کن و کلاهبردار است و هیچ سمت یا ارتباطی با دادسرا و مراجع قضائی ندارد.
مجیدی تصریح کرد: کارآگاهان در تحقیقات دریافتند هویت اصلی کلاهبردار "رضا" و محل سکونتش در "کاشانک" است. لذا بلافاصله او را دستگیر کردند.
رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی گفت: رضا ابتدا اعلام بیاطلاعی کرد اما بعد از اینکه دلایل و مدارک را علیه خود دید لب به اعتراف گشود و اذعان داشت حاضر است تمامی پول و خسارت شاکی را پرداخت کند.
به گفته وی، نهایتاً نسبت به پرداخت کامل وجه شاکی اقدام و با صدور قرار تامین روانه زندان شد.
رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد: در پی وصول یک فقره پرونده با موضوع دستگیری سارق گوشی قاپ توسط گشت کلانتری ۱۲۷ "نارمک" به این پایگاه چهارم متخصصان دایره مبارزه با سرقتهای خاص وارد عمل شدند.
سرهنگ کارآگاه "سعید مجیدی" گفت: محتویات پرونده حاکی از آن بود ظهر بیست و دوم اردیبهشت ماه گوشی تلفن همراه یکی از شهروندان به ارزش ۸ میلیون تومان توسط ۲ راکب موتورسیکلت پالس ان اس به رنگ سفید مشکی با شیوه قاپیدن به سرقت میرود که بلافاصله مشخصات موتورسیکلت و چهره سارقان به واحدهای گشت کلانتری اعلام و دقایقی بعد پس از تعقیب و گریز و همکاری تعدادی از شهروندان موتور سیکلت واژگون و بلافاصله ترکنشین، دستگیر شد اما راننده مجدداً با موتورسیکلت متواری میشود.
وی ابراز داشت: متهم دستگیر شده خود را "داود" معرفی کرد و اعلام داشت نام همدست متواریاش "فیروز" است که در محله "پیروزی" سکونت دارد. در تحقیقات تخصصی متهم تنها به سرقت اخیر اعتراف کرد که با بررسی سوابق کیفری متهم مشخص شد دارای سوابق متعدد کیفری در زمینه سرقتهای مختلف و هویت اصلیاش نیز "سهراب" است که برای مشخص نشدن سوابقش مشخصات اشتباه داده بود.
این مقام انتظامی گفت: متعاقباً با اقدامات پلیسی نظیر بهرهبرداری از تصاویر دوربینهای مداربسته سرقتهای اخیر صورت گرفته در سطح حوزه و شیوه و شگرد متهمان و نوع موتورسیکلت آنها و بررسی نقاط تردد وی در شبانهروز مشخص شد وی مرتکب چند فقره سرقت دیگر گوشی قاپی با همدستی فیروز" شده است.
مجیدی تصریح کرد: پس از اخذ دستور قضایی با هدایت و راهنمایی سهراب کارآگاهان به نشانی محل سکونت متهم متواری اعزام شدند که پس از ورود به منزل و تحقیق از خانواده متهم مشخص شد وی چند روز قبل به اتهام سرقت لوازم خودرو توسط پایگاه سوم پلیس آگاهی دستگیر شده است.
رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران خاطرنشان کرد: پس از هماهنگی فیروز نیز در اختیار این پایگاه قرار گرفت و پس از تحقیقات از متهمان و شناسایی مالباختگان، دعوت از آنها و انجام مواجهه حضوری با متهمان تعداد ۳۰ نفر از آنها با اطمینان متهمان فوق را به عنوان سارقان خویش شناسایی کرده و متهمان نیز چارهای جز اعتراف نداشتند.
وی اظهار داشت: پس از تکمیل تحقیقات متهمان به منظور تحمل کیفر روانه زندان شدند و شکات شناسایی شده نیز برای سیر مراحل قانونی و احقاق حق خویش به دادسرا معرفی شدند.
به گفته این مقام انتظامی، ارزش ریالی اموال مسروقه نیز بیش از ۲۰۰ میلیون تومان برآورد شده است.
رئیس مرکز عملیات پلیس آگاهی بیان داشت: ۱۴ خرداد خبری مبنی بر سرقت یک دستگاه خودرو لیفان توسط ۲ نفر آقا و خانم از طریق مرکز فرماندهی و کنترل پلیس آگاهی تهران بزرگ و دایره مبارزه با سرقت وسائط نقلیه پایگاه هفتم پلیس آگاهی به کارآگاهان گشت پلیس آگاهی مخابره شد که سارقان پس از سرقت خودرو دست به سرقتهای متعدد و زورگیری از شهروندان و مغازهها همراه با سلاح سرد در محدوده شرق تهران زدهاند.
سرهنگ کارآگاه "کرم یوسفوند" ادامه داد: کارآگاهان آگاهی چهار بعد از ظهر بیست و دوم خرداد ماه حین گشتزنی در محدوده خیابان "پیروزی" به خودرو لیفان که دارای راننده و سرنشین بود برخورد و با استعلام از مرکز پیام مشخص شد دارای سابقه سرقت از حوزه کلانتری ۱۰۹ "بهارستان" است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: راننده با مشاهده واحد گشت متواری میشود که افسر اکیپ به منظور جلوگیری از خسارتهای احتمالی و هشدار با رعایت قانون بکارگیری سلاح و حقوق شهروندی اقدام به شلیک تیرهوایی کرده و با هوشیاری اعضای اکیپ با غافلگیری و ایجاد ترافیک مصنوعی خودرو مسروقه متوقف میشود.
وی افزود: سریعاً اعضای اکیپ متهم به اسم "فرامرز" و سرنشین آن به اسم "سهیلا" را دستگیر و براساس بررسیهای انجام گرفته، متهم ردیف اول دارای سوابق متعدد سرقت خودرو و داخل خودرو از محدوده پایگاه ششم و متهم ردیف دوم دارای سابقه متعدد سرقت داخل خودرو، سرقت منزل و چاقوکشی در سطح شهر از محدوده پایگاه ششم هستند.
رئیس مرکز عملیات پلیس آگاهی گفت: کارآگاهان در بازرسی از داخل خودرو نیز ۲ قبضه سلاح شمشیر و یک دیلم و از داخل کیف سرنشین یک قبضه چاقو کشف میکنند.
به گفته یوسفوند، خودرو به پارکینگ هدایت و متهمان برای سیر مراحل قانونی و بررسی بیشتر تحویل اداره دوم پلیس آگاهی شدند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت اظهار داشت: طی رصد و پایش مستمر فضای مجازی مشخص شد فرد یا افرادی در یکی از شبکههای اجتماعی اقدام به فروش داروهای کمیاب سقط جنین میکنند لذا کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ اقدامات خود را آغاز و متوجه شدند شخصی با ایجاد چندین صفحه اینستاگرامی با تبلیغات اغوا کننده اقدام به فروش داروهای کمیاب سقط جنین میکند.
سرهنگ "داود معظمی گودرزی" گفت: افسران سایبری این پلیس با بررسیهای همه جوانب پرونده و بهرهگیری از روشهای علمی و فنی موفق شدند مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.
به گفته وی، با به دست آمدن اطلاعات هویتی متهم و پس از تشریفات قضایی، در نهایت مجرم در یکی از مناطق شرقی تهران دستگیر و بیش از ۵۰ قلم داروی سقط جنین که فاسد و تاریخ گذشته نیز بودند از محل اختفای وی کشف شد.
گودرزی تصریح کرد: متهم پس از انتقال به پلیس فتا هرگونه جرمی را انکار میکرد اما پس از مشاهده مستندات موجود در پرونده ضمن پذیرش بزه انتسابی به فروش این داروها اعتراف کرد.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: باید توجه داشت که خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی ممنوع است و علاوه بر جرم بودن این اقدام، غالب این افراد نیز کلاهبردار هستند،بسیاری از این افراد اصلا دارویی در اختیار ندارند و با یک جست و جوی ساده در فضای مجازی به اطلاعاتی دست پیدا می کنند و مدعی داشتن داروهای نادر هستند.
وی تاکید کرد: شهروندان همچنین در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir گزارش کنند.