آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

شدیدترین انتقادات از طارمی پس از دربی

پس از عملکرد ضعیف مقابل میلان، مهدی طارمی مهاجم ایرانی اینتر با شدیدترین انتقادات مواجه شد.

شدیدترین انتقادات از طارمی پس از دربی

به گزارش تابناک، روزنامه گاتزتا دلو اسپورت پس از دیدار حساس اینتر و میلان، عملکرد مهدی طارمی را زیر ذره‌بین برد و نوشت: «نمایش طارمی در اینتر ناامیدکننده بوده و او تنها موفق به زدن سه گل شده است. حالا هواداران اینتر فقط می‌توانند امیدوار باشند که در هفته‌های پایانی، طارمی کاری خارق‌العاده انجام دهد. با این حال، جدایی او در تابستان تقریباً قطعی است.»

در ادامه این گزارش آمده است: «مهدی طارمی که در این فصل فقط سه بار دروازه حریفان را باز کرده، بار دیگر نمایشی پایین‌تر از انتظار داشت. او در حالی به اینتر پیوست که انتظارات زیادی از او می‌رفت، اما مصدومیت‌های مداوم به‌ویژه مشکلات لگن باعث شده‌اند تا سال ۲۰۲۵ برای این مهاجم ایرانی، سالی دشوار باشد.»

همچنین گاتزتا دلو اسپورت به موضوع فروش احتمالی طارمی پرداخته و افزوده: «ترک اینتر برای طارمی زمانی ممکن خواهد بود که باشگاهی در اروپا یا سایر نقاط جهان حاضر به پرداخت دستمزد سالیانه ۳ میلیون یورویی او تا سال ۲۰۲۷ باشد. طارمی نماد خریدهایی است که اینتر دیگر به سراغشان نخواهد رفت؛ بازیکنی ۳۳ ساله که نه در حال حاضر کارایی دارد و نه چشم‌اندازی روشن در آینده.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.