به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از اعلام روابط عمومی شهرداری تهران، پیروزحناچی در دیدار با یاپ ورنر، افزود: در کنار توسعه تکنولوژی و محیط زیست اولین موضوعی که از کشور هلند به ذهن میرسد، مسأله دوچرخه و استفاده مردم این کشور از دوچرخه این است.
وی ادامه داد: ورزش خانوادگی و استفاده از دوچرخه برای محیط کار و امور روزمره موضوع جدیدی در تهران است، هر چند ۴۰ سال پیش دوچرخه یکی از مُدهای اصلی حمل و نقل در تهران بود.
حناچی تاکید کرد: نگاه ما به موضوع دوچرخه در تهران به این صورت است که اگر مردم را همراه کنیم، با حضور هر دوچرخه، یک ماشین از سطح شهر کم میشود.
شهردار تهران تاکید کرد: هلند در بحث انرژیهای نو نیز پیشرفته است و استفاده از این تجربیات نیز برای تهران مهم است. چرا که در تهران استفاده از سوختهای فسیلی بسیار بالاست.
وی با بیان اینکه آینده حمل و نقل تهران در استفاده از خودروهای برقی است، عنوان کرد: هفته گذشته از اتوبوس برقی رونمایی کردیم که یکی از شرکتهای داخلی بانی آن بود و قرارداد تولید ۱۰۰ اتوبوس برقی امضا شد.
حناچی با اشاره به اینکه در تهران ۱۰ درصد آلودگی هوا به دلیل وجود موتورهای دوچرخ و بنزینی است، توضیح داد: برای این موتور سیکلتها نیز برنامه داریم، اما اصلیترین موضوع باتری موتورهاست که خیلی گران است که با سیستم سوآپ (swap) این موضوع حل خواهد شد و در شرایط حذف تحریمها این حرکتها سرعت بیشتری پیدا خواهد کرد.
شهردار تهران با بیان اینکه نهاد متبوعش در شرایط پاندمی کرونا با ۲ ویروس کرونا و تحریمها میجنگد، گفت: یکی از دلایلی که در کشور ما از انرژیهای پاک و نو و دوچرخه کمتر استفاده میشود، ارزان بودن انرژی است.
وی با بیان اینکه امیدوارم خاطرات خوشی را از تهران تجربه کرده باشید، یادآور شد: استفاده از تجربیات هلند در موضوع دوچرخه و انرژیهای پاک را با استفاده از فضای مجازی تعقیب خواهیم کرد.