ارتش: هیچ نگرانی در مرز‌های شرقی وجود ندارد

فرمانده کل ارتش در بازدید از مرز‌های شرقی کشور گفت: هیچ نگرانی در مرز‌های شرقی وجود ندارد و نیرو‌های مسلح برای مقابله با تهدید‌های بزرگ همیشه آماده اند.
کد خبر: ۱۰۶۴۰۷۴
|
۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۳ 14 July 2021
|
4781 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از روابط عمومی ارتش، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، در بازدید از مرز‌های شرقی کشور، گفت: برای سرکشی و عرض خدا قوت به همرزمان و همچنین مرزبانان نیروی انتظامی به منطقه آمده‌ام، البته به دلیل ریشه‌های مشترک با مردم افغانستان، علاقه‌مند امنیت، آرامش و سلامت برای آن‌ها بوده و نگران وضع برادران و خواهران افغانی خود هستیم.

فرمانده کل ارتش افزود: نیرو‌های مسلح ما سال‌هاست خود را برای مقابله با تهدید‌های بزرگ آماده کرده‌اند و اگر حادثه‌ای پیش بیاید، به سرعت و قدرت آن را حل خواهند کرد.

سرلشکر موسوی گفت: الان هیچ نگرانی در مرز‌های شرقی وجود ندارد البته ما به هیچ وجه از شیطنت کسانی که ممکن است با سوء استفاده از اوضاع افغانستان کاری بکنند غافل نیستیم.

وی در ادامه از مراکز مانیتورینگ مرز‌های شرقی و سامانه‌های پهپادی، جنگال و الکترونیک بازدید کرد.

سرلشکر موسوی در این بازدید با کارکنان پایور و سربازان وظیفه ارتش و نیز مرزبانی نیروی انتظامی دیدار و گفتگو صمیمانه داشت و در جریان امور آن‌ها قرار گرفت.

فرمانده کل ارتش با حضور در قرارگاه عملیاتی شمال شرق در جریان آخرین اطلاعات و اقدامات یگان‌های مرزی شرق کشور قرار گرفت.

در این بازدید که به صورت سرزده انجام شد، سرتیپ رضا آذریان فرمانده قرارگاه شمال شرق، فرمانده کل ارتش را همراهی می‌کرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟