نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تهران توسط صندوق کارآفرینی امید

در خصوص اشتغالزایی روستایی نیز طرحی در روستای چیچک رود در اسلامشهر به اجرا در آمد که عمدتا ساکنانش در عرصه تولید کفش فعالیت می‌کنند و حالا با استفاده از تسهیلات صندوق کارآفرینی در این روستا ۵۰ کارگاه تولید کفش راه‌اندازی شده که موجب شده به یک روستای بدون بیکار تبدیل شود.
کد خبر: ۱۰۶۹۴۴۵
|
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹ 11 August 2021
|
6674 بازدید
مدیر صندوق کارآفرینی استان تهران با اشاره به نوسازی ۲۰ هزار دستگاه تاکسی و اتوبوس در یکسال و نیم گذشته از پرداخت ۲۱۱ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه اشتغال خبر داد.

به گزارش «تابناک»، فرهاد حکیم‌نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک روز خبرنگار، در خصوص اقدامات صورت گرفته در صندوق کارآفرینی امید استان تهران گفت: در راستای سیاست دولت مبنی بر نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی به جهت حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا و همچنین کمک به کاهش هزینه‌های خانوار‌ها و افزایش درآمد‌های شاغلان این عرصه، نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت در دستور کار این صندوق قرار گرفت.

وی افزود: بر این اساس تفاهم نامه سه جانبه‌ای بین صندوق کارآفرینی، شهرداری تهران و سازمان برنامه و بودجه منعقد شد که طبق آن مقرر شد برای نوسازی ۱۰ هزار تاکسی ۹۰۰ میلیارد تومان، برای نوسازی هزار دستگاه اتوبوس ۲۵۰ میلیارد تومان و برای نوسازی ۳۱ رام قطار مترو ۳۱۰ میلیارد تومان پرداخت شود. تدبیری که تاکنون به نوسازی ۴۲۷۱ تاکسی منجر شده و با تعاملات صورت گرفته با خودروساز، امیدواریم به زودی به نوسازی پنج هزار تاکسی دیگر منجر گردد.
 
نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تهران توسط صندوق کارآفرینی امید

حکیم نیا در ادامه افزود: همچنین از محل این تسهیلات، ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس هر کدام با تسهیلات ۲۵۰ میلیون تومان نوسازی شده‌اند و برای نوسازی واگن‌های قطار مترو نیز برای هر رام قطار ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که البته این امور در زمره امور تکلیفی دولت قرار دارد که با همراهی سازمان برنامه و بودجه و به واسطه صندوق کارآفرینی به انجام خواهند رسید.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی استان تهران وظیفه اصلی صندوق کارآفرینی امید را پرداخت تسهیلات اشتغال خرد و روستایی دانست و در این باره گفت: به طور کلی سرانه اشتغال مستقل برای کسب و کار‌های خرد و کوچک بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان است، در حالی که سرانه صنایع بزرگ ۱.۵ میلیارد تومان برآورد می‌شود لذا توجه به کسب و کار‌های خرد و کوچک یکی از مهمترین اولویت‌های ما در صندوق است.

وی در ادامه از امضای تفاهم نامه با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به منظور حمایت از برخی کسب و کار‌های خرد اشاره کرد و افزود: به موجب این تفاهم نامه به ۵۲۳ نفر ظرف یک سال گذشته تسهیلات پرداخت شده است. افزون بر این تفاهم نامه و از آنجایی که حمایت صندوق کارآفرینی از این کسب و کار‌ها تا زمان عرضه به بازار ادامه دارد، تفاهم نامه‌ای با شهرداری به امضا رسیده که بر اساس آن بازارچه‌هایی برای فروش محصولات کارآفرینان تدارک دیده شده و در حال تدارک است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان تهران با اشاره به میزان ارائه تسهیلات به طرح‌های اشتغالزایی گفت: در سال گذشته در استان تهران ۴۰۸۷ پرونده ارائه تسهیلات به ارزش ۲۱۱ میلیارد تومان تشکیل شد. در خصوص اشتغالزایی روستایی نیز طرحی در روستای چیچک رود در اسلامشهر به اجرا در آمد که عمدتا ساکنانش در عرصه تولید کفش فعالیت می‌کنند و حالا با استفاده از تسهیلات صندوق کارآفرینی در این روستا ۵۰ کارگاه تولید کفش راه‌اندازی شده که موجب شده به یک روستای بدون بیکار تبدیل شود.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟