مهار کرونا در سیستان و بلوچستان

پیگیری و عملکرد همه‌جانبه همه سازمان‌ها و نیروهای ذی ربط در سیستان و بلوچستان باعث شد تا موج سهمگین کرونا در این استان فروکش کند و مهار شود.
کد خبر: ۱۰۷۵۵۴۲
|
۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۲ 11 September 2021
|
5963 بازدید
|
۲

 


به گزارش تابناک، سیستان و بلوچستان نخستین‌ استان‌ کشور بوده که با موج اخیر کرونا درگیر شد و در این رابطه شمار بسیاری از مردم این استان به این بیماری مبتلا شدند و تعدادی هم جان خود را براثر ابتلا به کرونا از دست دادند.

رئیس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار همشهری آنلاین از مهار این بیماری در استان خبر داد و اظهار کرد: این کار بزرگ مرهون تلاش همه کادر درمان استان و همکاری مردم، همکاری دستگاه‌های اجرایی، تشدید طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، افزایش فعالیت بیماری‌یابی، رهیابی و دیگر موارد مورد توجه دانشگاه‌های علوم پزشکی استان بوده است.

دکتر محمد هادی عباسی گفت: به یمن همه این اقدامات اکنون زاهدان تنها مرکز استان‌های سطح کشور است که در جدول رنگ‌بندی‌ها رنگ زرد را دارد و این نشان از بهبود شرایط است.

وی درباره تاثیر کمک‌های نهاده‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط به سیستان و بلوچستان گفت: با خیزش موج اخیر کرونا ما شاهد کمک‌های فراوانی از سوی وزارت بهداشت، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و بنیاد برکت به استان بودیم که این کمک‌ها در افزایش نیروی کادر درمان و بخش‌های زیر ساختی کمک‌ شایانی به استان کرد که اکنون این کمک‌ها جزو سرمایه‌های درمانی استان به شمار می‌آیند.

وجود ۲ هزار تخت بیمارستانی در استان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان هم گفت: امسال با بهره‌برداری از بیمارستان‌های ۳۲۰ و ۲۲۰ تختخوابی در سیستان و بلوچستان تعداد تخت‌های بیمارستانی این دانشگاه به ۲ هزار و ۳۸۵ مورد رسید.

دکتر سید محمد هاشمی شهری افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با شیوع ویروس کرونا تقویت زیرساخت‌ها و راه‌اندازی تخت‌های بیمارستانی بود، به‌طوری که با وجود تحریم‌ها و مشکلات مالی توانستیم با سرعت بخشیدن به اقدامات عمرانی ۲ بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان و بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی ایرانمهر سراوان را افتتاح کنیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر اقدام‌های توسعه‌ای در بخش بهداشت و درمان در سراسر ایران اسلامی به ویژه سیستان و بلوچستان کاملا مشهود و ملموس بوده و شاخص‌های سلامت در این استان رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بیان کرد: با توجه مسئولان وزارت بهداشت ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در زاهدان در حال انجام بوده و با بهره‌برداری از آن بخش قابل توجهی از مشکلات حوزه بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان به ویژه مرکز استان رفع خواهد شد.

وضعیت کنونی ابتلا به کرونا در استان
بلوچستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان درباره وضعیت فعلی شیوع بیماری در استان اظهار کرد: با افزوده شدن ۱۱۹ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۲۰هزار و ۸۳۹ نفر رسید.

دکتر قاسم میری‌علی‌آباد گفت: شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان با افزوده شدن ۶ نفر دیگر در شبانه‌روز گذشته به ۲۴۹۹ نفر رسید.

وی ادامه داد: ۳۱۴ بیمار حاد تنفسی و ۱۰۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
مهارنکردید بلکه ساده ترین راه واکسینه عموم انجام شد اگه ۵ماه پیش واکسینه شده بودندبیش ۶۰،۰۰۰ایرانی ازکرونا تلف نمیشدند.
اینقدر ازهنرتان تعریف نکنید حالت تهوع میگیره آدم ....
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
موج پنجم خودش کوتاه آمده وگرنه اتفاق خاصی نیفتاده اجازه بده موج ششم اواخر مهر بیاد بعد خیلی از دروغها آشکار میشه بحث واکسن نیست . تاکید میکنم باید در کنار واکسن پروتکل های بهداشتی به شدت اجرا شود وگرنه واکسیناسیون آنچنان تاثیر گذار به تنهایی نیست
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات