مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (سه شنبه بیست و سوم شهریور ماه سال ۱۴۰۰) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۵ میلیون و ۳۴۰ هزار و ۶۵۶ تن رسید.
بیشتر بخوانید
مرگ زن ۶۰ ساله در تصادف با الاغ
برخورد یک خودروی ساندرو با الاغ در جاده منجر به مرگ زنی ۶۰ ساله شد.
بیشتر بخوانید
شلیک مرگبار به شکارچی غیر مجاز
درگیری شکارچیان غیر مجاز با محیطبانان پارک ملی گلستان منجر به مرگ یکی از شکارچیان شد.
بیشتر بخوانید
جنایت مسلحانه دزدان طلا فروشی در دلفان
فرماندار دلفان از وقوع یک فقره سرقت مسلحانه از طلافروشی در این شهرستان خبر داد.
بیشتر بخوانید
افشای راز قتل مرد میانسال بعد از ۳ ماه
راز ناپدید شدن سه ماهه مرد میانسال سرانجام با دستگیری مرد جوانی که بهدنبال اختلافات ملکی وی را با سلاح گرم بهقتل رسانده و جسدش را در کانال آب رها کرده بود، فاش شد.
بیشتر بخوانید
قتل ۴ عضو یک خانواده به دلیل اختلافات خانوادگی
فرمانده انتظامی اهواز از قتل اعضای یک خانواده به دست چهار برادر به علت اختلاف خانوادگی خبر داد.
بیشتر بخوانید
قتل اشتباهی دوست صمیمی
پسر نوجوان که در یک کارواش به اشتباه دوست صمیمیاش را با ضربه چاقو به قتل رسانده بود در شعبه هفتم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
بیشتر بخوانید
دزدی با چشم شیطان!
اولین بار کی مرتکب سرقت شدی؟ فکر میکنم ۹ ساله بودم...
بیشتر بخوانید
دختر جوان، قربانی حمایت از سگ زخمی
مرد مباشر که به خاطر دعوا بر سر کمک به یک سگ زخمی دختر جوان را به قتل رسانده بود پس از ۲۰ روز راز این جنایت را فاش کرد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
مراقب باشید با یک پیامک «هک» نشوید
امروزه با گسترش فضای مجازی و شبکههای اجتماعی شاهد آن هستیم که بخشی از اطلاعات شخصی و ارتباطات شهروندان نیز به این فضا منتقل شده و از طریق پیام رسانها و شبکههای اجتماعی منتقل یا ذخیره میشود. در همین راستا نیز افراد سودجو به دنبال دسترسی به برخی از این اطلاعات هستند تا از طریق آن اقدام به اخاذی، کلاهبرداری یا دیگر سوءاستفادههای احتمالی از کاربران کنند.
معمولا برای ورود به نرم افزار شبکههای اجتماعی علاوه بر رمز به یک کد تأیید که از طریق پیامک ارسال میشود، نیاز است. افراد سودجو نیز گاهی برای دریافت این کد تأیید با شماره موبایل کاربران تماس گرفته و اعلام میکنند که از طرف فلان سازمان یا مسابقه تماس گرفته و برای راستی آزمایی به کدی که برایشان پیامک شده نیاز دارند. این افراد با شگردها و روشهای نظیر مهندسی اجتماعی کد تأیید عضویت در اپلیکیشنهای مختلف را از قربانی گرفته و وارد حساب کاربری او شده و از این طریق اقدام به اقدامات مجرمانه مختلف میکنند که دریافت وجه به نام قربانی، سو استفاده از اطلاعات موجود در حافظه پیام رسان و … از جمله آنهاست.
همچنین در مواردی دیگر نیز افراد سودجو با شناسایی قربانیان خود که عمدتاً از میان افراد سالخورده انتخاب میشوند، به همین شیوه اقدام به ساخت حساب کاربری در شبکههای اجتماعی میکنند و با دریافت کد تأیید پیامک شده و در واقع با شماره تلفن قربانی به عضویت پیام رسان یا شبکهای اجتماعی در میآیند.
شهروندان به هیچ عنوان کدهای تأیید پیامک شده را از طریق تماس تلفنی یا پیامک برای افراد ناشناس ارسال نکنند و توجه داشته باشند که برای برنده شدن در هیچ مسابقه، قرعه کشی و … نیازی به ارائه کد تأییدی که به شماره آنان پیامک شده به افراد غیر وجود ندارد. همچنین شهروندان رمز عبور شبکههای اجتماعی خود را نیز به صورت دورهای تغییر داده و از رمزهای ساده یا قابل حدس استفاده نکنند.