چه خبر از بزرگان بورس؟

این نماد که بیستم مردادماه امسال، به عنوان نهمین عرضه اولیه امسال معرفی و عرضه شده بود، امروز نیز منفی بود و با افت ۴.۹۹ درصدی به رقم ۱۰۶۵ تومان رسید.
کد خبر: ۱۰۷۷۷۰۲
|
۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۴ 21 September 2021
|
4101 بازدید
به گزارش بورس تابناک، چهارمین روز هفته برای بورس بازان، با شوک ریزش شاخص کل به کانال پایین‌تر همراه بود. به گونه‌ای نماگر کل بورس با کاهش بیش از ۳۶ هزار واحدی به محدوده یک میلیون و ۳۹۱ هزار واحد رسید.

در این میان مروری برای فضای کلی بازار نشان می‌داد که نبود تقاضا در بازار موج می‌زند. به گونه‌ای که در بین نماد‌های بورس، ۹۶ نماد وضعیت متعادلی داشتند و ۱۱۷ نماد نیز مثبت بودند. این در حالی است که ۵۱۸ نماد نیز منفی بسته شدند. همچنین ۴۵ نماد در صف خرید قرار گرفتند و ۲۷۷ نماد نیز به صف فروش رسیدند.

اما بزرگان بورس امروز چه روندی را سپری کردند؟

 
۱. فولاد نماد متعلق به فولاد مبارکه اصفهان امروز بیشترین تاثیر منفی را در ریزش شاخص کل بورس داشت. فولاد در پایان معاملات چهارمین روز، بر خلاف روز قبل منفی بود؛ به گونه‌ای که با حجم معاملاتی ۸۶ میلیونی، در نهایت به افت ۳.۲۴ درصدی رضایت داد و به رقم ۱۰۱۴ تومان رسید.

۲. شستا نماد متعلق به سرمایه گذاری تامین اجتماعی در معاملات امروز با حجم معاملاتی ۱۱۵ میلیونی همراه شد و در نهایت با افت ۴.۰۹ درصدی مواجه شد و به رقم ۱۲۴۴ تومان رسید.  

۳. فملی نماد متعلق به ملی صنایع مس ایران نیز همانند فولاد، برخلاف روز قبل منفی بسته شد. فملی در حالی که حجم معاملاتی ۵۹ میلیونی داشت، در نهایت به افت ۲.۷۵ درصدی بسنده کرد و به رقم ۱۲۰۱ تومان رسید.

۴. نوری نماد متعلق به پتروشیمی نوری در معاملات امروز در ادامه روند منفی روز‌های اخیر، به افت ۴.۲۶ درصدی بهای هر سهم رضایت داد. این در حالی است که نوری با حجم معاملاتی ۴ میلیونی همراه شده بود.

۵. وبملت نماد متعلق به بانک ملت در چهارمین روز هفته، رشد اندک روز گذشته را خنثی کرد و با حجم معاملاتی ۱۵۴ میلیونی، به بازدهی منفی ۳.۶۸ درصدی رضایت داد. وبملت در حالی امروز روند همراه با زیان را تجربه کرد که سایر بانکی‌های بازار نیز کاهش قیمت مواجه شدند.

۶. شبندر نماد متعلق به پالایش نفت بندرعباس در بازار امروز با حجم معاملاتی ۱۴۰ میلیونی همراه شد و در نهایت به افت ۳.۳۱ درصدی رضایت داد. بهای هر سهم شبندر با این کاهش، به رقم ۵۸۵ تومان رسید.

۷. شپنا نماد متعلق به پالایش نفت اصفهان نیز همانند سایر نفتی‌های بازار، امروز منفی بود. این نماد در حالی که حجم معاملاتی ۷۸ میلیونی داشت، در نهایت با افت ۲.۷۴ درصدی مواجه شد و به رقم ۱۲۰۸ تومان رسید.

۸. خودرو نماد متعلق به ایران خودرو نیز همانند سایر بزرگان بورس، امروز منفی بود. با این تفاوت که خودرو روز‌های گذشته نیز با ضرر و زیان به سهامدارانش سپری شده بود. بر این اساس در معاملات امروز، خودرو در حالی که حجم معاملاتی ۳۸۹ میلیونی داشت، به افت ۴.۵۸ درصدی رضایت داد و به رقم ۱۸۵ تومان رسید.

۹. خساپا نماد متعلق به سایپا در پایان معاملات چهارمین روز هفته، همانند سایر خودرویی‌های بازار، با روند منفی مواجه شد و در نهایت با حجم معاملاتی ۳۵۲ میلیونی، به افت ۴.۴۱ درصدی بسنده کرد.

۱۰. لپارس نماد متعلق به پارس الکتریک امروز بر خلاف بسیاری از نماد‌های بزرگ، مورد توجه سهامداران بود؛ هرچند این نماد نیز در پایان با منفی ۰.۵۹ درصد بسته شد. در این، در نماد لپارس بیش از ۱۱ میلیون سهم دست به دست شد و در نهایت بهای هر سهم لپارس به رقم ۱۶۷۱ تومان رسید. افت پایانی لپارس در حالی است که در هفت روز گذشته، به طور پیوسته سوددهی داشته است.

۱۱. مدیریت نماد متعلق به (س؛ و خدمات مدیریت صند. ب کشوری) برای سومین روز پیاپی با صف فروش مواجه شد. این نماد که بیستم مردادماه امسال، به عنوان نهمین عرضه اولیه امسال معرفی و عرضه شده بود، امروز نیز منفی بود و با افت ۴.۹۹ درصدی به رقم ۱۰۶۵ تومان رسید. مدیریت در حالی سومین منفی خود را ثبت کرد که از ابتدای عرضه به بازار، همواره با صف خرید و بازدهی مثبت همراه شده بود.  

۱۲. دارایکم نماد متعلق به صندوق واسطه گری مالی یکم پس رشد اندک روز گذشته، امروز دوباره به مدار منفی روز‌های اخیر بازگشت. دارایکم در پایان معاملات امروز در حالی که حجم معاملاتی ۹ میلیونی داشت، با کاهش ۳.۸۷ درصدی مواجه شد و به رقم ۱۲۳۲۸ تومان رسید. افت دارایکم در شرایطی که است تیرماه سال گذشته، بهای هر واحد از دارایکم تا رقم ۳۴ هزار تومان افزایش یافته بود.
 
منبع: نبض بورس
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟