هند: افغانستان نباید به منبع تروریسم بدل شود

نخست‌وزیر هند در سخنانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت که همه‌گیری ویروس کرونا به جهان درس اهمیت تنوع بخشیدن به اقتصاد جهانی را داده است.
کد خبر: ۱۰۷۸۳۶۵
|
۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۲ 25 September 2021
|
4202 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت اماراتی العین، «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند امروز در سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از تولید واکسن کرونا در کشورش بر اساس DNA خبر داد و اظهار کرد که هند واکسن‌های دیگری در آزمایش‌های نهایی هم دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به تحولات افغانستان اشاره کرد و گفت: این اطمینان باید حاصل شود که خاک افغانستان به منبع تروریسم تبدیل نخواهد شد.

در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد که از روز سه شنبه در مقر این نهاد بین‌المللی در نیویورک آغاز شده است، «کرونا»، «آب و هوا» و «تروریسم» سه موضوع اصلی سخنرانان مختلف بوده است و حاضران سعی دارند تلاش‌ها و اقدامات بین‌المللی برای مبارزه با همه‌گیری کرونا و تغییرات آب و هوایی را تقویت کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟