مشکل امروز سازمان صدا وسیما یا "رسانه ملی" ابتلاء به روزمرگی وسطحی نگری به وقایع وپدیده هاست.اخبار محوری و پرداختن به مشکلات روزمره جامعه، رسانه ملی را از رسالت بزرگی که برعهده دارد غافل کرده است.
"رسانه ملی" که معماربزرگ انقلاب، امام خمینی(ره) آن را "دانشگاه انسان ساز" نامیده رسالت بزرگ تری برعهده دارد و آن اخلاق مداری، ارزش مداری، آموزش محوری، تربیت کننده وفرهنگ سازی است زیرا ریشه معضلات اخلاقی، اجتماعی واقتصادی جامعه امروز معلول بی توجهی به ارزش ها و اخلاقیات است.
اخیراً در صحبت های آقای پیمان جبلی، جدی ترین گزینه ریاست سازمان صدا وسیما، شنیده شد که هریک از برنامه ها و گزارش های تحقیقی صدا وسیما باید باری را از دوش دولت بردارد.
البته هماهنگی صداوسیما با سیاست های اجرایی دولت خوب است واگر تاثیر برنامه های صدا وسیما کاستن فشار از دوش دولت باشد کمک به حل مشکلات است.
اما اگر ماهیت رسانه ملی را به رسانه دولت، تقلیل دهیم جفای بزرگی به رسانه ملی کرده ایم زیرا این دستگاه مُعظَم درواقع رسانه ی اسلام و رسانه ی انقلاب است نه صرفاً ابزاری برای رفع فشار افکار عمومی.
یکی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره برنامه های صدا وسیما توجه به محتواست، محتوایی که حامل پیام دینی، انقلابی و اخلاقی باشد.
ساخت برنامه ها و سریال های تلویزیونی که ارزش های والایی همچون امانتداری، فداکاری، پاک دستی، عدالت خواهی، خدمت رسانی داوطلبانه، وظیفه شناسی، مسئولیت پذیری، پاسخگویی، کار وتلاش، شجاعت، وفاداری، امیدواری، راستگویی و... را درجامعه درقالب های جذاب ارج بگذارد و ترویج کند و در مقابل صفات مخالف ارزش ها را مذموم بشمارد بدون شک بسیاری از معضلات امروز که جامعه دچار آن است کاسته می شود.
متاسفانه در سال های گذشته غالب برنامه ها و فیلم ها در تراز رسانه رسمی انقلاب و اسلام نبوده و حامل پیام های تاثیرگذار، نافذ و ارزش ساز وانسان ساز پیش گفته نبوده است.
امیدواریم که رئیس جدید سازمان و برنامه سازان رسانه ملی و شورای نظارت سازمان صدا وسیما به عنوان ناظر برمحتوا بتوانند سرمایه های مادی و معنوی سازمان را در جهت اصلی ترین وظایف رسانه ملی که همان احیای ارزش های اسلامی وفرهنگ سازی ارزش های انسانی است به کار گیرند واین رسانه فراگیر را از روزمرگی رهاسازد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.