به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اقبال عباسی ۱۲ مهرماه در ستاد مدیریت بحران در بخش بازفت شهرستان کوهرنگ با اشاره به وقوع زمین لرزه ۵.۷ ریشتری در شهر چلگرد، اظهار کرد: خوشبختانه بهعلت اینکه عمق زمین لرزه بالا بود، شاهد تلفات جانی و خسارات چشمگیر نبودیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: مسئولان استانی و نیروهای امدادی از صبح امروز در منطقه زلزلهزده حضور دارند، وضعیت روستاها با بالگرد بهصورت هوایی مورد بررسی قرار گرفت و همچنین در تعدادی از روستاها نیز برای بررسی خسارات حضور پیدا کردیم.
وی با اشاره به اینکه در زلزله شهرستان کوهرنگ حدود ۳۰ نفر زخمی شدند، بیان کرد: وضعیت دو تن از مصدومان وخیم بود که بالگرد به مراکز درمانی اعزام شدند، تعدادی از مصدومان بهصورت سرپایی مداوا شدند.
عباسی با اشاره به اینکه برآورد خسارات وارده به منازل مسکونی، راهها، ابنیههای تاریخی، تاسیسات شرکتهای خدماترسان از صبح فردا آغاز شود، خاطرنشان کرد: همچنین برای بازسازی و تعمیر این تاسیسات نباید منتظر اختصاص اعتبار بمانیم، بلکه باید این کار بهسرعت آغاز شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه برآورد خسارت وارده به منازل زلزلهزدگان در روستاها و مناطق عشایری بهصورت دقیق برآورد شود، گفت: تا زمان جبران کامل خسارت مسئولان در کنار مردم هستند، برای جبران خسارت تسهیلات بلاعوض، تسهیلات بانکی، عمرانی و تمدید تسهیلات بانکی در نظر گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه زلزله صبح امروز ویرانگری شدید نداشته است، عنوان کرد:، اما تمامی نیروهای امدادی در مناطق زلزلهزده شهرستان کوهرنگ حضور پیدا کردند و همچنان نیز در منطقه حضور خواهند داشت.
ظرف ۷۲ ساعت خسارات وارده به مناطق زلزلهزده برآورد میشود
در ادامه جلسه ریاحی- مدیرکل بنیادمسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه به منازل مسکونی در ۲۲۳ روستا در شهرستان کوهرنگ خسارت وارد شده است، اظهار کرد: جمعیت روستایی این شهرستان ۱۰ هزار و ۷۰۰ خانوار است و ۷۶۱ واحد مسکونی در این روستاها وجود دارد.
وی افزود: در سنوات گذشته حدود ۴۵ درصد واحدهای مسکونی روستایی در شهرستان کوهرنگ مقاومسازی شده استو واحدهای غیرمقاوم در این زلزله دچار خسارت شدند.
ریاحی با تاکید بر اینکه خسارات وارده به منازل روستایی و شهری در شهرستان کوهرنگ باید نهایتا ظرف ۷۲ ساعت آینده برآورد شود، عنوان کرد: برای پرداخت خسارت به زلزلهزدگان باید میزان خسارتها دقیق برآورد شود، بخشداران و دهیاران اطلاعات دقیق را در اختیار تیمهای ارزیاب قرار دهند.