کابینتهای نئوکلاسیک که در واقع از آمیختگی و تلفیق دو سبک مدرن و کلاسیک حاصل میشوند توانستند دنیای تولیدات محصولات کابینتی را از حالت یک نواختی محصولات مدرن و کلاسیک نجات داده و محصولی کاملا جدید با طراحی مشتریپسند را به بازار فروش عرضه نمایند. اما با وجود تنوع بالا و ویژگیهای ظاهری و کاربردی مطلوب کابینت نئوکلاسیک، نیاز است برای یک بار هم که شده به بررسی دقیق آن بپردازیم تا ابهاماتی که در این رابطه وجود دارد برطرف شده و با خیالی آسوده در مسیر خرید و یا سفارش محصولات دلخواه خود گام برداریم.
جهت مشاهده نمونه کارهای کابینت نئوکلاسیک کلیک کنید
نیمه دوم قرن 18 میلادی تا نیمه دوم قرن 19 میلادی تاریخ ظهور سبک نئوکلاسیک و اوجگیری این سبک در معماری اروپا بود. رفته رفته این سبک جای پای خود را در کلیهی دکوراسیون منازل محکم کرد و خانههایی با سبک نئوکلاسیک که از آمیختگی مدرن و کلاسیک بودند رواج پیدا کردند؛ به گونهای که با ورود افراد به چنین منازلی میتوانستند همزمان حس کلاسیک و مدرن را از منازل دریافت نمایند. به مرور این سبک جذاب به کشورهای متعددی در دیگر قارهها منتقل شد و در تولید لوازم متعددی از جمله کابینتهای چوبی جایگاه ویژهای پیدا نمود. به همین سبب امروزه افراد با خیالی آسوده و محدودیت کمتری میتوانند مدلهای متفاوت کابینت نئوکلاسیک را دنبال کرده و با قیاس و بررسی بیشتر این محصولات، گزینهی مدنظر خود را به گونهای هوشمندانه تهیه نمایند.
یکی از پرسشهایی که در طی بررسی و شناخت سبک نئوکلاسیک معمولا مطرح میشود این است که این سبک چه تفاوتی با سبک کلاسیک و مدرن دارد؟ پاسخ به این سوال را میتوان در دو صورت عنوان کرد. یک تفاوت کابینت نئوکلاسیک با کلاسیک و دیگری تفاوت نئوکلاسیک با مدرن میباشد. در خصوص حالت اول باید عرض کنیم که کابینتهای نئوکلاسیک برخلاف نوع کلاسیک حالت سنگینی و تجمل و اشرافیگری را نداشته و در نتیجه فاقد اکسسوریهای پرزرق و برق است و در حالت دوم یا در رابطه با مقایسهی نئوکلاسیک و مدرن نیز باید عرض شود که نوع نئوکلاسیک برخلاف مدرن از ظاهری کاملا ساده برخوردار نبوده و میتوان دستگیره و خطوط خاصی را در آن مشاهده کرد. در حقیقت اگر چه این کابینت در ظاهر و کاربرد خود یادآور حالت مدرن است، اما به نسبت مدرن کمی تجملاتیتر به نظر میرسد.
پس از آشنایی با تفاوت این کابینتها با نوع مدرن و کلاسیک خوب است که با ویژگیهای منحصر به فرد این محصولات آشنایی پیدا کنیم تا با در اختیار داشتن اطلاعات جامعتر به سراغ این محصولات ارزشمند رفته و از میان گزینههای متفاوت بهترین کابینت را متناسب با منزل خود تهیه نماییم.
اگر به دنبال کابینت پلی اورتان هستید کلیک کنید
از جمله موضوعاتی که در مبحث بررسی کابینت نئوکلاسیک حائز اهمیت خواهد بود شناخت انواع این کابینتها و تفاوتهایی که با یکدیگر دارند میباشد. کابینتهای نئوکلاسیک را به طور کلی در دو نوع انزو و پولیش تقسیمبندی میکنند که این تقسیمبندی بیشتر به مواد مورد استفاده در مراحل رنگ زدن کابینت و ویژگی ظاهری این محصولات مربوط خواهد شد.
کابینت انزو نئوکلاسیک که برای نخستین بار توسط شرکت zentique آمریکا در نیوجرسی تولید شده بود، پس از ورود به ایتالیا توسط واردکنندگان ایتالیایی به ایران و دیگر کشورهای آسیایی عرضه شدند. اما از آنجایی که هزینهی واردات این محصولات نه برای فروشندگان و نه برای مصرفکنندگان ایرانی مقرون به صرفه نبود، تولیدکنندگان کابینت با اقدامی موثر در راستای حفظ سرمایههای داخلی و جلوگیری از واردات بیرویه و خروج ارز تصمیم به تولید این محصولات از طریق تلفیق کابینت ممبران و هایگلاس گرفتند. در ادامهی تلاشهایی که توسط تولیدکنندگان صورت گرفت، امروز شاهد تنوع بالایی از محصولات مشابه انزو اصلی در مراکز فروش کابینت نئوکلاسیک هستیم. محصولات انزو موجود در بازار به طور معمول از ضخامتی برابر 25 میلیمتری یعنی چیزی در حدود 9 سانتی متر بیشتر از ضخامت دربهای کابینت امروزی تولید میشوند.
در تولید کابینتهای انزو تولیدکنندگان میتوانند از سه نوع رنگ استفاده نمایند که در نتیجهی استفادهی هر یک از این سه رنگ محصولاتی متفاوتی نظیر پلی اورتان، پلی استر، پولیش حاصل خواهند شد.
کابینت پلی اورتان از جمله محصولاتی با مقاومت بالا است که در برابر نور و آفتاب، تغییر رنگ نخواهند داد. این محصولات ارزشمند به نسبت نوع پولیش خود دارای شفافیت کمتری بوده و به همین سبب از قیمت پایینتری نیز بهرهمند است. رنگ پلی اورتان در حقیقت ترکیبی از مواد رزین و هادرنر است که ویژگی مقاومت را به این کابینتها میافزاید. از دیگر ویژگیهای مهم کابینت نئوکلاسیک پلی اورتان میتوان به خشک شدن رنگها در دمای پایین و عدم نیاز به حرارت چندان در این امر و البته عدم ایجاد پوست پرتقالی در کابینت و ایجاد حالت گچی در آن اشاره نماییم.
جهت آشنایی بیشتر و مشاهده نمونه کارهای کابینت انزو کلیک کنید
یکی دیگر از محصولات کابینت نئوکلاسیک انزو، محصولات پلی استر میباشند. این محصولات که شفاف هستند و از تنوع بسیار خوبی بهرهمندند قابلیت اجرا در کابینتهای متفاوت را خواهند داشت. کابینت پلی استر نیز همانند نوع پلی اورتان در برابر اشعهی خورشید و رطوبت و نم و ضربه مقاوم بوده ولی میزان این مقاومت به اندازهی پلی اورتان نمیباشد.
در ساخت کابینت نئوکلاسیک پولیشی، همانطور که از نامشان مشخص است از رنگ پولیش استفاده میکنند. این رنگها با قرار گرفتن بر روی سطوح کابینت، منجر به افزایش ضخامت کابینت شده و در نتیجه مقاومت محصول را در برابر عوامل مختلف افزایش داده و شفافیت خاصی را برای آن به ارمغان میآورد. یکی از ویژگیهای منحصر به فردی که در رابطه با کابینتهای پولیشی مطرح میشود قابلیت ترمیم این محصولات میباشد. یعنی در صورتی که محصول در اثر ضربات و یا برخرود اجسام تیز دچار خط و خشی شد نیازی به تعویض رویهی کابینت نبوده و میتواند ترمیم شود.
در صورت تمایل به تهیه و سفارش کابینت نئوکلاسیک میتوانید به سایت شرکت نوین کابینت ارائه دهندهی انواع کابینت مدرن و کلاسیک و نئوکلاسیک در طرح و رنگهای متنوع و متفاوت مراجعه نمایید. این مرکز با بهرهمندی از تجربهای 20 ساله در طراحی و تولید و اجرای کابینت و کمک زبدهترین طراحان و با تجربهترین کارکنان و برترین مشاوران فروش آماده ارائه خدمات مطلوب به مشتریان میباشد. جهت ارتباط با این مجموعه میتوانید از آدرس https://novincabinco.com/ استفاده نمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی/