ناپدید شدن یک خبرنگار در بغداد

دیده بان آزادی مطبوعات عراق از ناپدید شدن خبرنگار خبرگزاری «کل العرب» در بغداد پایتخت عراق خبر داد.
کد خبر: ۱۰۸۴۲۱۸
|
۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸ 26 October 2021
|
4783 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری عراق(نینا)، این دیده بان اعلام کرد که دو خبرنگار به این مرکز اعلام کرده اند که همکارشان «باسم الزعاک» دو روز پیش در بغداد ناپدید شده و خبری از او نیست.

براساس اعلام این مرکز، الزعاک در خبرگزاری کل العرب فعالیت می کرده که دفتر مرکزی آن در پاریس قرار دارد.

این دیده بان یادآور شد: الزعاک با یکی از خبرنگاران تلفنی صحبت می کرد و اتفاقاتی را برایش شرح می داد که به ناگاه تلفنش قطع شد و دیگر خبری از او نشد.

خبرنگاران مذکور گفتند که روز پس از تماس تلفنی با الزعاک با خانواده او تماس گرفته اند اما آنها گفتند که برای پوشش خبری از خانه بیرون رفته و تاکنون نتوانسته اند با او تماس بگیرند.

این خبرنگار داری کارت شناسایی از خبرگزاری کل العرب بوده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟