گران‌ترین میوه‌های فصل کدامند؟

مشاهدات میدانی حاکی از آن است که گلابی، انگور قرمز بی دانه و موز قیمت های بالاتری نسبت به سایر میوه‌ها در بازار دارند.
کد خبر: ۱۰۸۴۵۹۵
|
۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۸ 28 October 2021
|
13358 بازدید
|
۳

به گزارش تابناک، مشاهدات میدانی از خرده فروشی های سطح شهر تهران حاکی از آن است که قیمت هرکیلو گلابی ۶۵ هزار تومان، سیب قرمز و زرد ۱۸ تا ۲۵ هزارتومان، پرتقال جنوب ۳۴ هزارتومان، خیار ۱۳هزار و ۹۰۰ تومان، انار دماوند ۲۲ هزارتومان، موز ۳۳هزار تومان، خرمالو ۲۵ هزار تومان، نارنگی ۱۳ تا ۱۸هزار تومان، انگور بی دانه سفید ۳۷هزار تومان و انگور بی دانه قرمز ۵۵ هزار تومان است.

همچین قیمت هرکیلو گوجه فرنگی ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان، کاهو پیج ۲۰ هزار تومان، پیاز ۷۹۰۰ تومان، سیب زمینی ۷۵۰۰ تومان، هویج ۱۳ تا ۱۵ هزار تومان و لیموترش ۲۳ هزار تومان است.

 

گفتنی است قیمت های ذکر شده حدودی بوده و ممکن است در برخی مناطق بیشتر یا کمتر باشد.

در میادین میوه و تره بار نیز هرکیلو سیب زرد ۱۱هزار و ۷۰۰ تومان، سیب قرمز ۱۰ هزار و ۴۰۰ تومان، نارنگی ۱۱هزار و ۵۰۰ تومان، لیموشیرین ۱۴هزار و ۹۰۰ تومان، انار ۱۳هزار و ۹۰۰ تومان، گلابی ۲۶هزار تومان، هلو ۱۹هزار و ۹۰۰ تومان، انگور ۱۴هزار و ۵۰۰ تومان، خرمالو ۱۴هزار تومان، موز ۲۷هزار و ۸۰۰ تومان، لیموترش ۱۲هزار و ۹۰۰ تومان، گلابی ۲۶هزار تومان، پیاز ۵۵۰۰ تومان، خیارگلخانه ۹۱۰۰ تومان، خیار رسمی۷۹۰۰ تومان، سیب زمینی۶۲۰۰ تومان، کاهوپیچ ۸۶۰۰ تومان، گوجه فرنگی بوته ای ۸۶۰۰ تومان و هویج ۱۰ هزار و۲۰۰ تومان است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Luxembourg
|
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
هیچ میوه ای ارزان نیست به لطف خدا صادرات خرمالو مشکل پیدا کرده با سبد کیلویی ۱۰ هزارتومان میفروشند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
تقصیر دولت قبله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
میوه ی ارزون رو بگید وگرنه همشون فعلاً گرونن
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟