آیا واکسن زده‌ها هم می‌توانند ناقل باشند؟

کارشناسان سلامت انگلیس، افرادی که دو دُز واکسن کووید۱۹ خود را نیز دریافت کرده اند می‌توانند به اندازه افرادی که این واکسن را تزریق نکرده اند، باعث انتقال کووید۱۹ به دیگر افراد شوند.
کد خبر: ۱۰۸۵۰۰۳
|
۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱ 31 October 2021
|
6895 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سيما، کارشناسان سلامت در انگلیس که موارد ابتلای خانگی به کووید۱۹ در این کشور را بررسی می‌کنند، هشدار می‌دهند: افرادی که هر دو دُز واکسن کووید خود را نیز دریافت کرده اند در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه به این بیماری مبتلا شده و باعث انتقال آن به سایر اعضای واکسینه شده یا نشده خانواده در منزل می‌شوند.

بر اساس گزارش ها، افراد واکسینه شده که به کووید۱۹ مبتلا هستند حتی در صورت عدم بروز و یا بروز علایم خفیف این بیماری نیز می‌توانند باعث سرایت کووید۱۹ به اعضای خانواده شوند به طوری که احتمال انتقال این بیماری به سایر افراد در منزل که واکسینه نشده اند در حدود دو نفر از هر پنج نفر یا ۳۸ درصد است.

با این حال در صورتی که تمام اعضای خانواده به طور کامل واکسینه شده باشند، این نسبت به یک در هر چهار نفر یا ۲۵ درصد کاهش می‌یابد.

کارشناسان اظهار داشتند که بررسی‌های انجام شده توسط هفته نامه پزشکی "لنست" در مورد بیماری‌های عفونی نشان می‌دهد که چرا واکسینه شدن تعداد بیشتری از افراد در جامعه و ایجاد مصونیت نسبت به این بیماری مهم است.

به گفته کارشناسان سلامت انگلیس، واکسن‌ها در پیشگیری از ابتلا به نوع شدید کووید۱۹ و مرگ بر اثر آن موثر هستند با این حال از زمان شیوع سویه مسری دلتا در این کشور، واکسن‌ها در زمینه توقف انتقال این بیماری در بین افراد، نقش کم رنگ تری داشته اند.

با گذشت زمان مصونیت ایجاد شده توسط واکسن‌های کووید۱۹ در بدن کاهش می‌یابد و نیاز به تزریق دز‌های یادآور این واکسن پر رنگ‌تر می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟