پذیرش دانشجوی خارجی در رشته‌های علوم پزشکی

وزیر بهداشت با بیان اینکه زمینه پذیرش دانشجوی خارجی در اکثر رشته های علوم پزشکی را در کشور داریم، گفت: ورود دانشجوی خارجی به کشور سبب ارزآوری شده و علاوه بر آن، آنها مبلغ ما هم می شوند که این موضوع بسیار با اهمیت است.
کد خبر: ۱۰۹۳۴۵۴
|
۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹ 16 December 2021
|
17139 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گردهمایی روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه، ضمن تشکر از سفرای جمهوری اسلامی ایران که در جلسه حضور داشتند با بیان اینکه خوشبختانه وضعیت علوم پزشکی در ایران بسیار ممتاز است، گفت: وضعیت پزشکی از دستاوردهای انقلاب است، در گذشته علی رغم اینکه وابستگی های زیادی به غرب داشتیم آنها نتوانسته بودند در این حوزه وضعیت مطلوبی ایجاد کنند و بسیاری از جراحی های ما توسط پزشکان پاکستانی، هندی و بنگلادشی انجام می‌شد؛ همچنین تنوع رشته های ما بسیار کم بود. این درحالی است که امروز تقریبا هیچ رشته ای در دنیا نیست که ما در کشور نداشته باشیم.

وی ادامه داد: حدود ۲۰ هزار عضو هیات علمی در کشور داریم و نزدیک به ۲۳۰ هزار دانشجو در رشته های مختلف درحال تحصیل هستند. در شرایط کنونی که تحریم هستیم به لطف خدا علاوه بر آنکه نیاز کشور خود را تامین می کنیم از کشورهای مجاور هم برای درمان به جمهوری اسلامی ایران مراجعه می کنند که این یک موفقیت بسیار بزرگ است. ما جزو کشورهای پیشتازی هستیم که خود هم تولید کرده و هم مصرف می کنیم و درنتیجه می توانیم نیازها و مشکلات را بسنجیم.

وی همچنین با بیان اینکه زمینه پذیرش دانشجوی خارجی در اکثر رشته های علوم پزشکی را در کشور داریم، بیان کرد: ورود دانشجوی خارجی به کشور سبب ارزآوری شده و علاوه بر آن، آنها مبلغ ما می شوند که این موضوع بسیار با اهمیت است.

به گزارش وبدا، دکتر عین اللهی با اشاره به اینکه کنفرانس های منطقه ای برای ما مهم است و به دنبال آن هستیم، بیان کرد: اکنون کشورهای پیشرفته به صورت مداوم با یکدیگر کنفرانس منطقه ای دارند و ما هم باید این موضوع را مدنظر قرار دهیم و درباره موضوعات مختلفی که وجود دارد کنفرانس منطقه ای برگزار کرده و دانش خود را تبادل کنیم. تبادل استاد و بورس هم موضوع مهمی است.

دکتر عین اللهی در ادامه به آخرین جزئیات واکسیناسیون در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: بیش از ۲ سال است که کرونا در جهان شیوع پیدا کرده است و ما علی رغم تمام تحریم هایی که علیه ایران اعمال شده، پیک های مختلف را طی کردیم. در این پیک ها هیچ بیماری روی زمین‌ نماند. در پیک پنجم که بدترین دوران بود، روزانه ۵۰ هزار ابتلا، حدود ۷۰۰ مرگ و میر و ۱۵ هزار بستری به ثبت می رسید.

تاکنون ۱۱۲ میلیون دز واکسن در کشور تزریق شده است

وزیر بهداشت تصریح کرد: با روی کارآمدن دولت آیت الله رئیسی در وضعیت کرونا تحول ایجاد شد؛ از دی ۹۹ که واکسیناسیون در دنیا آغاز شد و تا مرداد ۱۴۰۰ تنها ۵ میلیون دز واکسن در ایران تزریق شده بود. یکی از دلایلی که آمار مرگ و میر در پیک پنجم بسیار وحشتناک بود این بود که ما در واکسیناسیون بسیار عقب بوده و جزو رده های پایین جدول واکسیناسیون بودیم. از زمانی که حضرت آیت الله رئیسی روی کار آمدند، با تلاش ایشان واکسیناسیون در کشور سرعت گرفت.

وی گفت: ما تصور میکردیم باران واکسن داشته باشیم اما با لطف الهی که شامل شد با سیل واکسن مواجه شدیم؛ تا به امروز ۱۵۰ میلیون دز واکسن وارد کشور شده و حدود ۲۴ میلیون دز هم در داخل تولید شده است. تاکنون ۱۱۲ میلیون دز واکسن تزریق شده به این معنا که در ۱۰۰ روز حدود ۱۰۷ میلیون دز واکسن تزریق شده است که این دستاورد دولت حضرت آیت الله رئیسی و تلاش، همکاری و هماهنگی همه عزیزان بود؛ از دکتر امیرعبداللهیان و همکاران ایشان از صمیم قلب تشکر می کنم.

دکتر عین اللهی عنوان کرد: امروزه میزان مرگ و میر در کشور دورقمی شده است، درشرایطی که این آمار در آمریکا، روسیه و کشورهای اروپایی بسیار بالا است. میزان واکسیناسیون تک دز در کشور ۸۷ درصد و در تهران ۸۹ درصد ثبت شده است که به لطف الهی و همراهی مردم عزیز محقق شد. حدود ۷۴ درصد دو دز تزریق شده است و ان شاءالله تا یک ماه آینده همین آمار برای دو دز ثبت خواهد شد.

زمینه صادرات دارو در کشور وجود دارد

وزیر بهداشت عنوان کرد: باتوجه به مطالعاتی که در دنیا انجام شده تزریق دز سوم هم باید انجام شود که در همین راستا یک تا دوهفته است که تزریق دز سوم هم در کشور آغاز شده و حدود دو میلیون دز تزریق شده است، البته کادر بهداشت و درمان سه دز را دریافت کرده اند.

وی به تولید داخلی واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: پنج مرکز تولید واکسن کووبرکت، پاستور، رازی، سیناژن و فخرا در جمهوری اسلامی ایران تایید شده اند. این مراکز مجوز صادرات ۲۰درصدی محصولات خود را کسب کرده اند که البته امکان افزایش هم وجود دارد.

دکتر عین اللهی درباره وضعیت تولید دارو و تجهیزات پزشکی در کشور هم توضیح داد: پیشرفت های خوبی در این زمینه انجام شده است، زمینه صادرات دارو در کشور وجود دارد؛ اخیرا دو ربات پیشرفته جراحی به اندونزی صادر شده است.

وزیر بهداشت به گردشگری سلامت هم اشاره و اظهار کرد: این زمینه در کشور وجود دارد تا برای دوستانی که علاقه مند باشند اقداماتی انجام شود، جلساتی دراین خصوص با نهادهای مربوطه برگزار شده و تفاهم های اولیه انجام شده است؛ ان شاالله فعالیت بیشتری در این حوزه در اکثر استانها داشته باشیم چراکه آمادگی آن وجود دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۴۰
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
به عنوان مثال دوست من که در دوره تخصص قلب در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درس می خواند ( ۵ سال پیش) می گفت از ۵ نفر دانشجو یک نفر یمنی و یک نفر لبنانی است.
به عبارت دیگر حضرات با اینکار هم جنبه ارز آوری! را داشته اند هم جنبه کمک به ملت های مظلوم هم عملا ۴۰ درصد ظرفیت تخصص دانشگاه را حذف کرده اند تا بیزینس شان خدشه دار نشود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
دارو رو با ارز 4200 به صورت فله وارد کنید سپس بسته بندی و با ارز آزاد صادر کنید و پولشو بذارید تو جیب مبارک. خدا قوتتون بده چقدر هنرمندید!
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
چی شد شما که ظرفیت پذیرش رشته های پزشکی برای داخلی هم نداشتید. امان از انحصار طلبی.
سجاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
سهمیه های نابودکننده علم ودانش رابرداری پذیرش رادوبرابرکنید
اینقدربه این مردم ظلم واجهاف نکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
امتحانات دانش آموزان لغو کن مگه عقل ندارید کرونا دوباره شدید شده چه حضوری آخه تدریس تو شاد بوده جناب وزیر مردم مگه بچه هامون از سر راه آوردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
وزیر محترم بهداشت به داد تعهدی ها برسید چرا دردولت قبل یک عدهای بیسواد گفتن اجازه ی ادامه تحصیل ندارن خدمت کنند در مناطق محروم ولی ادامه تحصیل بدن جناب آقای عین اللهی شما رابه هرچی که میپرستیدوهمچنین خدای یکتا قسمتون میدم اجازه ی ادامه تحصیل بدین
احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
این وزیره که میگفت ما امکانات آموزشی برای افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی رو نداریم ، بعد چجوری برای دانشجویان خارجی دارن؟!
ینی بین ایرانی و خارجی فرق هست یا اونا امکانات آموزشی و بیمارستان رو با خودشون از خارج میارن؟!!
ایثارگر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
،برای انتقال فرزندم از کشور روسیه به ایران با وجود گذراندن حدود۱۰۰ واحد درسی التماس می کنیم من که یک کارمند بازنشسته واایثارگرمی‌باشم توان پرداخت شهریه با ارز را ندارم وشما بخاطر توقف فرزندم دربین تحصیل از انتقال فرزندم که درحال حاضر دانشجوی رشته پزشکی میباشد ممانعت وسنگ اندازی میکنید بعد می‌گویی دنبال ارز آوری هستید
م.م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
خدا خیرتون بده سهمیه ها کم بود. اینم روش. خدا از سرتون نگذره. بچه هامون رو افسرده کردید
داد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۶
خداوند لعنت کند شما را که چنین قوانینی رو تصویب میکنین ،اینجور حمایت از مردم ودانش آموزان میکنید دانش آموز با معدل ۲۰ ورتبه خوب پشت کنکور مانده ودعا افسردگی شده اونوقت شما بفکر جیب خودتان هستین لعنت خدا بر شما باد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟