کیوسک بین الملل تابناک

توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای/ حمله به یک کشتی در دریای سرخ/ روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین/ حمله سایبری گسترده به رسانه‌های اسرائیلی توسط هکر‌های ایرانی

توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای، حمله به یک کشتی در دریای سرخ، روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین، حمله سایبری گسترده به رسانه‌های اسرائیلی توسط هکر‌های ایرانی و حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی ویکتوریا در بغداد، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۹۶۸۷۸
|
۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۰ 03 January 2022
|
16059 بازدید
|
۵

توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای/ حمله به یک کشتی در دریای سرخ/ روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین/ حمله سایبری گسترده به رسانه های اسرائیلی توسط هکرهای ایرانی

کیوسک بین الملل تابناک: توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای، حمله به یک کشتی در دریای سرخ، روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین، حمله سایبری گسترده به رسانه‌های اسرائیلی توسط هکر‌های ایرانی و حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی ویکتوریا در بغداد، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای

رهبران روسیه، چین، انگلیس، آمریکا و فرانسه بیانیه‌ای را در زمینه منع وقوع جنگ هسته‌ای صادر کردند.

به گزارش آر تی، سایت کرملین بیانیه رهبران روسیه، آمریکا، چین، انگلیس و فرانسه در زمینه منع وقوع جنگ‌ هسته‌ای و منع جنگ بین کشورهای اتمی را منتشر کرد.

این پنج کشور عضو دائم شورای امنیت خاطرنشان کردند: مسئولیت اساسی آنها منع جنگ بین کشورهای اتمی و تقلیل خطر استراتژیک است.

این کشورها تاکید کردند: جنگ اتمی نمی‌تواند طرف پیروزی داشته باشد، لذا باید در راستای بازدارندگی و منع وقوع جنگ بین کشورهای اتمی ایفای نقش کرد.

آنها تصریح کردند: استفاده از سلاح‌های اتمی عواقب طولانی مدتی دارد و باید برای منع اشاعه آن همبستگی باشد.

در این بیانیه تاکید شده است: پایبندی خود را به تلاش با تمام کشورها برای احراز پیشرفت در خلع سلاح هسته‌ای با هدف نهایی رسیدن به جهانی عاری از سلاح اتمی و نابودی امنیت هر کشوری اعلام می‌کنیم.

در بیانیه پنج عضو دائم شورای امنیت آمده است:‌ مصمم هستیم به ایجاد راهکارهای دیپلماتیک دوجانبه و چند جانبه به منظور اجتناب از درگیری نظامی، تقویت ثبات، قدرت پیش‌بینی، تقویت تفاهم، اعتماد متقابل و نیز منع رقابت تسلیحاتی که به نفع هیچ‌کس نیست و تهدیدی برای همه است، ادامه دهیم.

توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای/ حمله به یک کشتی در دریای سرخ/ روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین/ حمله سایبری گسترده به رسانه های اسرائیلی توسط هکرهای ایرانی

در ادامه این بیانیه عنوان شده است: به تعهدات خود براساس معاهده عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای از جمله بند ششم مذاکره براساس حسن نیت درباره تدابیر کارآمد جهت پایان دادن به رقابت تسلیحات اتمی در آینده نزدیک و خلع سلاح هسته‌ای تحت نظارت قاطع و کارآمد بین‌المللی پایبندیم.

وزارت خارجه روسیه نیز تاکید کرد: بیانیه پنج کشور هسته‌ای با ابتکار عمل روسیه تنظیم شد.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: روسیه انتظار دارد موافقت پنج کشور اتمی با بیانیه منع جنگ هسته‌ای به کاهش تنش‌ها در صحنه جهانی کمک کند.

وزارت خارجه روسیه افزود: امیدواریم در سایه شرایط دشوار کنونی امنیت جهانی، موافقت با چنین بیانیه سیاسی از سوی رهبران کشورهای هسته‌ای به کاهش سطح تنش جهانی و حذف رقابت تسلیحاتی و کمک به اعتمادسازی و برقراری اصول آینده کمک کند.

دیمیتری پسکوف، منشی مطبوعاتی رئیس‌جمهوری روسیه نیز به اسپوتنیک گفت، رهبران پنج کشور اتمی بعد از این بیانیه مشترک لازم است نشست داشته باشند.

حمله به یک کشتی در دریای سرخ

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس از حمله به یک کشتی در نزدیک بندر یمنی رأس عیسی در دریای سرخ خبر داد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد به یک کشتی در نزدیکی بندر یمنی «رأس عیسی» در دریای سرخ حمله شده است. هنوز جزئیات بیشتری از این حمله و علت و عوامل آن منتشر نشده است.

روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین

یک هفته‌نامه انگلیسی ضمن اشاره به ناکامی رویکردهای غرب در روند مذاکرات هسته‌ای با ایران، تصریح کرد که تنش‌ و اختلافات میان مذاکره‌کنندگان غربی وجود دارد که تاثیر منفی بر روند این مذاکرات گذاشته است.

تارنمای هفته‌نامه اسپکتِیتور در گزارشی، موضوع مذاکرات وین را یکی از ناکامی‌های غرب در عرصه سیاسی خارجی در سال ۲۰۲۱ دانست و نوشت: یکی از ناکامی‌های بزرگ غرب در سال ۲۰۲۱ در مذاکرات هسته‌ای با ایران رقم خورد و با وجود اینکه سال ۲۰۲۱ به پایان رسیده، این مذاکرات هنوز به نتیجه نرسیده است.

در بخشی از این گزارش آمده است: حرف های شماری از منابع دیپلماتیک در گروه های مختلف طی هفته‌های اخیر نشان می دهد که تنش ها و اختلافات میان مذاکره کنندگان غربی وجود دارد که بر روند مذاکرات تاثیر منفی گذاشته است.

این هفته‌نامه انگلیسی در ادامه ضمن اشاره به ترکیب تیم مذاکره‌کننده آمریکا تصریح کرد: جیک سالیوان مشاور امنیت ملی جو بایدن، یک شخصیت و صدای حساس‌تر در اردوگاه آمریکا محسوب می شود، اما مداوم از سوی رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به حاشیه کشیده شده است. رابرت مالی توانسته نسخه خودش از مذاکرات را در زمان گزارش‌دهی به آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به طور ماهرانه‌ای ایجاد کند. در نتیجه میزان آشفتگی‌ها در این مذاکرات از دید کاخ سفید پنهان مانده و اینکه جو بایدن نیز به هر حال درگیر مسائل داخلی آمریکاست.

توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای/ حمله به یک کشتی در دریای سرخ/ روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین/ حمله سایبری گسترده به رسانه های اسرائیلی توسط هکرهای ایرانی

در این گزارش می خوانیم: همزمان با طولانی شدن روند مذاکرات، طرف ایرانی همچنان به حرکت در مسیر تقویت موضع خود ادامه داده و در سوی دیگر حالت و وضعیت دیپلمات‌های غربی آشفته شده است. این مساله موجب رضایت طرف ایرانی نیز شده است.

اوضاع در میان مذاکره کنندگان انگلیس متفاوت از مذاکره کنندگان آمریکا بوده است. مذاکره‌کنندگان انگلیس منسجم تر هستند. به رغم یکسری اختلافات، موضع لندن در قبال مذاکره هسته ای قوی‌تر و منسجم‌تر است. این باعث شده تا انگلیس بیشتر از آمریکا همدرد اسرائیل شود. در نتیجه تل‌آویو در حال‌ هزینه کردن برای لابی با لندن است تا آمریکا به خودش بیاید و خود را از این وضعیت نجات دهد.

این رسانه انگلیسی می افزاید: با این شرایط ، شاید باید این گونه نتیجه بگیریم که سال ۲۰۲۲ ، سال‌ِ ایران باشد. ایران پیشتر با نزدیکی به چین و روسیه از لحاظ اقتصادی، توانسته تاثیر تحریم ها را کاهش دهد. در این مسیر مساله کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نیز مطرح است. امارات به رغم ائتلاف با اسرائیل، اکنون دومین مشتری بزرگ نفت ایران است، تنها عربستانی ها هستند که همچنان به اتخاد مواضع سخت علیه ایران ادامه می‌دهند.

براساس گزارش این رسانه غربی، در این میان اسرائیلی‌ها نیز به لابی با آمریکا در مورد یک گزینه نظامی ادامه می دهند. حتی اگر آنها موفق هم شوند، تضمین اندکی وجود دارد که گزینه حمله عمل کند و کارساز باشد.

به گزارش ایرنا، هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌ها وین پس از سه روز وقفه، از امروز در حالی پیگیری می‌شود که گفت‌وگوها روی نحوه راستی آزمایی رفع تحریم‌ها و تبیین معیارهای اندازه‌گیری اثربخشی اقدامات جبرانی ایالات متحده آمریکا در راستای احیای توافقات سال ۹۴ متمرکز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، مذاکرات نمایندگان گروه ۱+۴، اتحادیه اروپا و ایران تا ساعاتی دیگر در هتل کوبورگ از سرگرفته می شود. گفت‌وگوها به دلیل تعطیلات پایان سال نو میلادی از پنجشنبه هفته گذشته، حضوری متوقف شد اما هیات‌ها  غیررسمی در تماس بودند.

یک منبع اروپایی که خواست نامش فاش نشود اظهار داشت که مذاکرات طی دو دور اخیر در فضای خوبی پیگیری شد، رویکرد تمام هیات‌ها جدی بود و همه با یکدیگر تعامل داشتند. این منبع آگاه افزود که مذاکره کنندگان گفت‌وگوهای سازنده‌ای را در حوزه تحریم و مسائل هسته‌ای داشتند و با جدیت در تلاشند تا اختلاف نظرها و به اصطلاح پرانتزها را کاهش دهند.

حمله سایبری گسترده به رسانه های اسرائیلی توسط هکرهای ایرانی

همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، رسانه‌های اسرائیلی «معاریو» و «جورزالم پست» هدف حمله سایبری قرار گرفتند.

گزارش‌های مربوط به این هک درست بعد از نیمه‌شب دوشنبه به صورت آنلاین منتشر شد.

در همین ارتباط، پست‌های رسانه‌های اجتماعی معاریو از جمله در توئیتر در ابتدا شامل تصاویر انفجار و پست سوم شامل تصاویری از شهید سلیمانی و شهید المهندس شد.

تصویر انفجار نیز به نظر می‌رسد که بخشی از تصاویر حمله ایران به تأسیسات هسته‌ای دیمونا اسرائیل باشد که هفته گذشته آزمایشی بازسازی شد.

توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای/ حمله به یک کشتی در دریای سرخ/ روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین/ حمله سایبری گسترده به رسانه های اسرائیلی توسط هکرهای ایرانی

در کنار تصاویر نیز جملاتی وجود دارد که در آن گفته شده: «به شما در جایی که فکرش را نمی‌کنید، نزدیک هستیم.»

در صفحات توئیتری نشریه «جورزالم پست» و همچنین صفحه اول وب سایت این نشریه صهیونیستی نیز همین تصاویر از سوی هکرها نمایش داده می‌شود.

تا کنون مسئولان معاریو به این حمله سایبری واکنشی نشان نداده اند، اما جورزالم پست در توئیتر اعلام کرد: «ما از هک وب سایت خود در کنار تهدید مستقیم اسرائیل آگاه هستیم. ما در تلاش هستیم تا مشکل را حل کنیم و از خوانندگان برای صبر و درک تشکر می‌کنیم.» با این حال عامل یا عاملان این هک سایبری شناسایی نشده اند.

از زمان این حمله سایبری، صفحه اول اورشلیم پست غیرقابل دسترس و توییت‌ها از حساب کاربری معاریو حذف شده‌اند.

حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی ویکتوریا در بغداد

رسانه عراقی در خبری فوری پیش از ظهر امروز (دوشنبه) اعلام کردند که پایگاه نظامی ویکتوریا با دو فروند پهپاد هدف گرفته شد؛ تاکنون جزییات بیشتری از این حمله و خسارت یا تلفات احتمالی آن منتشر نشده است.

پایگاه نظامی ویکتوریا در حومه فرودگاه بین المللی بغداد، یکی از مراکز استقرار نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق محسوب می شود.

توافق پنج عضو دائم شورای امنیت بر سر منع وقوع جنگ هسته‌ای/ حمله به یک کشتی در دریای سرخ/ روایت رسانه انگلیسی از اختلاف درون اردوگاه غرب در مذاکرات وین/ حمله سایبری گسترده به رسانه های اسرائیلی توسط هکرهای ایرانی

بر اساس توافق دولت بغداد و واشنگتن، قرار بود که نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در پایان سال گذشته میلادی (۲۰۲۱) خاک عراق را ترک کنند، با وجود این، کاخ سفید اعلام کرده که ماموریت نیرو‌های ایالات متحده در عراق از نظامی به مستشاری تغییر کرده و این نیرو‌ها همچنان در این کشور خواهند ماند.

با این وجود، گروه‌های مقاومت تاکید کرده اند که در صورت حضور نیرو‌های آمریکایی در این کشور، آن‌ها حق خود می‌دانند که با متجاوزان و اشغالگران مقابله کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
خبرش دراومد. برادران یمنی یک کشتی اماراتی رو که در حال قاچاق محموله عظیمی از سلاح بود رو گرفتن و محموله رو هم توقیف کردند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
با سلام . پنج کشور هسته ای مجوز غنی سازی بالای 3% را دارند . روسیه . چین . امریکا . فرانسه . انگلیس . و بقیه کشورها فقط غنی سازی تا 3% را دارند .فقط در جنبه تحقیقاتی می توانند غنی سازی 20% را انجام و برای فروش به یکی از پنج کشور هسته ای جهان بدهند . حتی ژاپن . کره جنوبی . استرالیا . اسپانیا . .ایتالیا . المان . ... نیز مجوز غنی سازی بالای 3% ندارند . ظریف توانست مجوز 3% را برای ایران بدست اورد . سوال اینجاست ایا تیم مذاکره کنندگان موفق خواهند شد که مجوز غنی سازی 20و 60 درصد را برای ایران بدست اوردند و ایران نیز به جمع پنج کشور هسته ای جهان بپیوند و پنج به شش کشور تبدیل شود .؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
این توافق سر ابی بیش نیست ، اینها هر موقع احساس خطر بکنند زیر هر قرار دادی میزنند ، مگر تر امپ احمق اینکار را نکرد .
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
غربی ها دست از سر منابع شرقی برنمی دارند.
ناشناس
|
Japan
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
بیرقدارترکیه رااشتباه گذاشتی احتمالاپهپادخودمان نبوده!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟