میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دیدار مقتدا صدر و هادی العامری

مقتدا صدر رهبر جریان صدر عراق و هادی العامری رهبر ائتلاف الفتح با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.
کد خبر: ۱۰۹۹۲۷۳
| |
8194 بازدید
دیدار مقتدا صدر و هادی العامری
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، دفتر صدر روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که وی روز شنبه هادی العامری رهبر ائتلاف فتح را در نجف اشرف به حضور پذیرفت.

جزئیات بیشتری از این دیدار مخابره نشده است.

دادگاه عالی فدرال عراق پنجشنبه هفته گذشته در خصوص شکایت «باسم خشان» نماینده مجلس عراق حکم ایالتی صادر کرد که توقف فعالیت هیئت رئیسه پارلمان را به طور موقت تا صدور حکم نهایی، شامل می‌شود.

العامری از مهمترین معترضان و مخالفان نتایج انتخابات بود که یکشنبه (۱۹ دی) در نشست افتتاحیه مجلس، در قالب جریان چارچوب هماهنگی، به همراه سایر اعضای این جریان سیاسی شیعی، سندی را به صورت مکتوب به ریاست سنی مجلس ارائه داد که براساس آن تعداد کرسی‌های این جریان ۸۸ است و به همین دلیل برنده انتخابات است و معرفی نخست وزیر به عهده این گروه می‌باشد.

این اقدام چارچوب هماهنگی با واکنش تند نمایندگان جریان صدر که با کفن در نشست افتتاحیه شرکت کرده بودند، روبه رو شد که به سمت آقای محمود المشهدانی (رئیس سنی) یورش بردند و او را به باد کتک گرفتند، موضوعی که در نهایت باعث خروج دستکم ۱۱۰ نماینده از جلسه شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات