به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، افسانه خواست خدایی نامگذاری شهدا، شخصیتهای برجسته مذهبی، علمی، فرهنگی، ورزشی، تاریخی.. را به عنوان خط مشی کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی عنوان کرد.
به گزارش شورای شیراز، او افزود: این بانوی دانشمند شیرازی، بنیانگذار و مدیر بانک سلولهای انسانی و جانوری، مدرس و عضو هیئت علمی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و متخصصِ علوم سلولی و ایمنیشناسی بود که توانست با تلاش بی وقفه، بانک سلولهای جانوری و انسانی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران را با بیش از هزارو چهارصد رده سلولی تاسیس کند.
به گفته عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز، این بانک، مجموعهای از توانمندیهای نرمافزاری و سختافزاری در حوزه علوم سلولی، زیستفناوری و پزشکی برای تأمین نیاز مراکز علمی، دانشگاهی، صنعتی و کمک به حفظ گونههای کمیاب کشور فراهم آورده است.
خواست خدایی خاطرنشان کرد: با موافقت اعضای شورا، نام این بانوی فرهیخته شیرازی بر قسمت منفصل خیابان شهید نصیرزاده حدفاصل خیابان سهراب سپهری و خیابان جانبازان نقش بست.
رئیس کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی شورای شهر شیراز ادامه داد: با تصویب شورا، از این پس فرهنگسرا، نمازخانه و زمین ورزشی مجاور بوستان آفتاب واقع در شهرک سعدی به نام مجموعه فرهنگی، مذهبی و ورزشی کاظمیه شناخته میشود.
خواست خدایی، نامگذاری کوچه بی نام شماره ۵ خیابان فضل آباد به نام شهید حیدرعلی مولاشفیع، کوچه بی نام شماره ۱۶ خیابان شهید زائری به نام شهید احمد اکرمی ابرقویی و کوچه بی نام شماره ٣۵ بلوار سرداران به نام شهید آقا نظر رنجبر را از دیگر مصوبات این کمیسیون برشمرد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.