به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، دانشمندان بیش از ۷۰۰۰ غرغر ضبط شده از خوکها را مطالعه کردند تا معنای آنها را بفهمند. آنها هر صدا را با احساساتی مانند شاد بودن، هیجان زده بودن، ترسیدن یا استرس مطابقت دادند.
باید بتوان این روش را به اپلیکیشنی برای کشاورزان و مالکان تبدیل کرد تا احساس خوک را تشخیص دهند. خوکها حیواناتی بسیار باهوش و دارای احساسات پیچیده در حد سگها هستند.
محققان صداهای خوکها را در موقعیتهای مختلف از جمله قرار گرفتن کنار خانواده، شیردهی خوکها، دعوای بچهها و بازی با اسباببازیها ضبط کردند. تیم بینالمللی با استفاده از ضبطها، و همچنین نظارت بر رفتار و ضربان قلب موجودات، یک الگوریتم کامپیوتری برای رمزگشایی هر عمل طراحی کرد. غرغرهای کوتاه نشان دهنده خوشحالی بود، در حالی که بسیاری از صداها نشان میداد مانند زمانی که در یک کشتارگاه هستند، ترسیده یا ناراحتند.
دکتر الودی بریفر (Elodie Briefer)، دانشیار دانشگاه کپنهاگ، گفت: «وقتی به موقعیتهای مثبت و منفی نگاه میکنیم، تفاوتهای واضحی در تماس خوکها وجود دارد. با آموزش الگوریتمی برای تشخیص این صداها، میتوانیم ۹۲ درصد از صداها را به احساسات تعبیر و طبقهبندی کنیم.»
خوکها اهلی میشوند، اما نیای آنها به گونهای از گراز وحشی میرسد. خوکها حیواناتی همه چیزخوار، به شدت اجتماعی و باهوش هستند. بزرگترین تولیدکننده خوک در جهان، کشور چین است و پس از آن بهترتیب کشورهای آمریکا، برزیل، آلمان، دانمارک، ویتنام، اسپانیا، روسیه، مکزیک و میانمار قرار دارند.