فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

بازدهی ۵ درصدی بورس در هفته اول ۱۴۰۱

همانطور که پیش بینی می شد با تقویت احتمال تصویب برجام و از طرف دیگر ثبات قیمت دلار و نیز افزایش قیمت های جهانی کامودیتی ها رفته رفته اعتماد به بورس بازگشته است.
کد خبر: ۱۱۱۱۵۴۹
|
۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۷ 30 March 2022
|
4007 بازدید

به گزارش بورس تابناک،  به دنبال شروع منفی بازار امروز، کم کم تقاضا شکل گرفت و باعث بهبود وضعیت مخصوصا در بزرگان بازار شد.

بازار بورس ایران امروز با رشد ۱۸ هزار واحدی همراه بود و در انتها شاخص کل در ارتفاع یک میلیون و ۴۳۲ هزار واحدی آرام گرفت و شاخص هم وزن نیز ۸/. درصد رشد داشت.

قصری در باره بازار هفته اول ۱۴۰۱ بورس گفت: شاخص بورس طی هفته نخست معاملاتی، روندی مثبت داشته و توانسته بازدهی حدود ۵ درصد را به ثبت برساند وی گفت: در پایان معاملات امروز نمادهای فارس، نوری و فولاد در تابلوی بورس و در فرابورس نمادهای آریا، زاگرس و شگویا بیشترین تأثیر را در شاخص داشتند.

پرتراکنش ها در تابلوی بورس به ترتیب: خودرو، شستا، خساپا و خگستر و در تابلوی فرابورس به ترتیب: فزر، کرمان، آریا و تجلی بودند.

قصری افزود: بیشترین رشد را امروز در شاخص گروه های فنی و مهندسی، شیمیایی و ذغال سنگی شاهد بودیم.

سرانه خرید حقیقی در بورس ۱۹.۴۸ میلیون تومان و در فرابورس ۱۵.۲۲ میلیون تومان به ازای هر نفر بود که عدد قابل قبولی می باشد.

او ادامه داد: در پایان معاملات امروز ۳۴۰ نماد متعادل، ۴۹۰ نماد مثبت، ۱۷۰ نماد منفی، ۱۷۳ نماد صف خرید و فقط ۲۸ نماد صف فروش بودند که خبر از روند خوبه معاملات می دهد.

قصری درباره نقش حقیقی ها و حقوقی ها در بازار امروز گفت: شیمیایی ها بیشترین ورود پول و فلزات اساسی و بانکی ها بیشترین خروج پول از جانب حقیقی ها را داشتند و نماد های پالایش و وبملت مورد توجه حمایت حقوقی ها نیز بودند.

 

 آیا اعتماد به بورس برگشته؟ | بازدهی 5 درصدی بورس در هفته اول 1401 

 

شاخص کل و تکنیکال

قصری با توجه به مقاومت پیش روی شاخص افزود: از نظر تکنیکالی شاخص کل در نزدیکی مقاومت استاتیکی ماژوری در محدوده یک میلیون و ۴۳۵ هزار واحد قرار دارد که این مقاومت در تلاقی با سقف میکرو کانال صعودی خودش قرار گرفته و انتظار میرود در روزهای ابتدایی بعد از تعطیلات یک اصلاح کوتاه مدت داشته باشد که در این صورت حمایت های مینور یک میلیون و ۴۰۳هزار و یک میلیون و ۳۷۱ هزار واحد و حمایت ماژور یک میلیون و ۳۴۱ هزار واحدی را در پیش روی دارد که این اصلاحات برای حرفه ای های بازار بسیار جذاب می‌باشد.

ترین های هفته

گفتنی است: بیشترین بازدهی هفتگی مربوط به نماد های وساپا با مثبت ۱۹/۹۶ درصد، ولغدر با مثبت ۱۹/۸۴ درصد، خگستر با مثبت ۱۹/۱۶ درصد و

کمترین بازدهی هفتگی مربوط به نماد های ثامان با منفی ۱۲/۴۸ درصد، خریخت با منفی ۶/۳۳ درصد و فولای با منفی ۶/۲۶ درصد می باشد.

منبع:بازار

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟