جلسه رسیدگی به پرونده پسر جوانی که مدعی است دوستش را به خاطر اینکه وی را مورد آزار و اذیت قرار داده به قتل رسانده در حالی در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد که حکم مهدورالدم بودن مقتول از سوی دیوان عالی کشور نقض شده بود.
به گزارش ایران، رسیدگی به این پرونده از سال 97 با گزارش قتل پسری 19 ساله آغاز شد. در ادامه شاهدان به مأموران گفتند این پسر قبل از مرگش در حالی که با چاقو زخمی شده بود و به سختی حرف میزد، عنوان کرده که دوستش بهرام او را مجروح کرده است.
بدین ترتیب مأموران شناسایی و بازداشت بهرام را در دستور کارشان قرار دادند تا اینکه موفق شدند وی را در خانهاش دستگیر کنند.
بهرام پس از دستگیری و در همان بازجوییهای اولیه به قتل اعتراف کرد و درخصوص انگیزهاش گفت: با اینکه من 3 سال از مقتول کوچکتر بودم، اما با هم دوست بودیم و او همیشه به من بیش از حد محبت میکرد تا اینکه یک روز از من خواست به خانهاش بروم من هم قبول کردم اما او آزارم داد و از من فیلم گرفت و از آن روز به بعد دیگر زندگی عادی نداشتم.
به طوری که چندبار میخواستم خودکشی کنم. بارها از او خواهش کردم تا فیلمی که از من گرفته را پاک کند اما او قبول نمیکرد و با همان فیلم مدام تهدیدم میکرد. روز حادثه با او قرار گذاشتم تا فیلم را از او بگیرم اما باز هم او حاضر نشد فیلم را پاک کند یا به خودم بدهد که همین موضوع سبب شد با هم درگیر شویم و من هم از شدت عصبانیت با چاقو ضربهای به شکمش زدم و او را کنار خیابان انداختم و رفتم.
بعد از اعترافات متهم و تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
در ابتدای جلسه دادگاه پدر و مادر مقتول به عنوان اولیای دم درخواست قصاص کردند و پدر مقتول به جایگاه رفت و گفت: به خاطر تهمتی که متهم به پسر ما زده، به هیچ عنوان حاضر به گذشت نیستیم.
در ادامه متهم به جایگاه رفت و گفت: من قبول دارم که وی را کشتم، اما او من را آزار داده و از من فیلم گرفته بود. با آن فیلم از من اخاذی میکرد و با زور به من میگفت که باید حرفهایش را گوش کنم وگرنه فیلم را منتشر میکند و به همه دوستان مشترکمان میگوید که چه اتفاقی بین ما افتاده است. روز حادثه وقتی به او چاقو زدم، گوشی را برداشتم و رفتم.
قاضی گفت: با توجه به اظهارات شما نه گوشی پیدا شده و نه فیلمی که مدعی هستی از تو گرفتهاند.
متهم جواب داد: گوشی را به دوستم دادم تا قفلش را باز و فیلم را پاک کند، اما نتوانست. بههمینخاطر گوشی را شکستم و به داخل یک رودخانه انداختم.
با پایان جلسه دادگاه و بر اساس مستندات پرونده قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و حکم به مهدورالدم بودن مقتول دادند که این حکم با اعتراض اولیای دم همراه شد و پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی کشور رفت.
در دیوان هم قضات پس از بررسی پرونده حکم را نقض و برای تحقیقات بیشتر اعلام کردند که بایستی مراودات مالی متهم و مقتول مورد ارزیابی دقیقتری قرار گیرد و در نهایت پس از تحقیقات تکمیلی صبح روز گذشته آخرین جلسه رسیدگی به این پرونده به صورت غیرعلنی در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد پس از اینکه متهم آخرین دفاعیات خود را مطرح کرد، قضات با بررسی مستندات پرونده برای صدور حکم وارد شور شدند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.