توضیح درباره شایعه انقضای تاریخ واکسن در هرمزگان

«دکتر فاطمه نوروزیان»، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درباره شایعه انقضای تاریخ واکسن در هرمزگان گفت: امکان ثبت واکسن‌های تاریخ مصرف گذشته وجود ندارد و تاریخ انقضای یک ساله واکسن پاستوکوک طبق اعلام مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو مورد تایید مرجع تخصصی است.
کد خبر: ۱۱۳۰۹۱۷
|
۳۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸ 21 July 2022
|
4278 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، «دکتر فاطمه نوروزیان»، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: حتی اگر یک روز از مجوز سازمان غذا و دارو بگذرد امکان ثبت در سیستم الکترونیک وجود نخواهد داشت و پیام خطای تاریخ منقضی بودن فراورده صادر می‌شود.

نوروزیان اظهار کرد: واکسن‌های کووید19 در ابتدا با مدت زمان کوتاه پایداری مثلا 6 ماه توزیع می‌شدند که به مرور و با تکمیل‌تر شدن مطالعات پایداری با ارائه مستندات و بررسی کارشناسی این زمان افزایش یافت.

وی اضافه کرد: البته این وضعیت برای واکسن‌های با پلتفرم قدیمی نظیر پروتئین نوترکیب مثل واکسن‌های اسپایکوژن و پاستوکوک پلاس و یا فرم ویروس غیرفعال شده مثل واکسن کوویران برکت قابل پیش‌بینی‌تر بود زیرا پایداری محصولات مشابه قبلی اثبات شده‌است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان توضیح داد: واکسن پاستوکوک فرم کنژوگه یک پروتئین و یک دامین پروتئین بود که محصول دقیقا مشابه قبلی برای آن وجود نداشت که پس از ارائه مستندات تکمیلی در سال جاری تاریخ انقضای یک ساله برای این محصول از نظر اداره کل دارو مورد تایید است.

وی افزود: بنابراین لطفا با اعتماد بر علم و عدم توجه به شایعات کار درست را انجام دهید زیرا خط قرمز ما سلامتی شماست.

لازم به ذکر است که چندی پیش شایعه توزیع واکسن‌های تاریخ‌گذشته آسترازانکا و پاستوکوک نگرانی‌هایی ایجاد کرده‌بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟