رب گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین چاشنیهای غذایی در سراسر جهان است که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان رنگ دهنده به انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. رب گوجه فرنگی در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژهای برخوردار است و از رب آن به عنوان چاشنی در اکثر غذاهای سنتی و اصیل ایرانی (مثل خورشت قیمه، آبگوشت و …) استفاده میشود. تصاویر زیر مربوط به تهیه رب گوجه فرنگی در استان مرکزی است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.