رب گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین چاشنیهای غذایی در سراسر جهان است که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان رنگ دهنده به انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. رب گوجه فرنگی در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژهای برخوردار است و از رب آن به عنوان چاشنی در اکثر غذاهای سنتی و اصیل ایرانی (مثل خورشت قیمه، آبگوشت و …) استفاده میشود. تصاویر زیر مربوط به تهیه رب گوجه فرنگی در استان مرکزی است.
کد خبر: ۱۱۳۷۴۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶ 28 August 2022