ماشین عجیب یک میلیون دلاری ایلان ماسک

دست‌اندرکاران فیلم «جاسوسی که عاشقم بود» برای ساخت این ماشین که در رده زیردریایی‌های خیس قرار می‌گیرد، نزدیک به ۱۰۰ هزار دلار هزینه کرده بودند.
کد خبر: ۱۱۳۸۳۲۹
|
۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴ 02 September 2022
|
14269 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، ایلان ماسک چند سال پیش در یک حراجی ماشین غیرمتعارف جیمز باند را به قیمت باورنکردنی یک میلیون دلار خریداری کرد.

 نام ایلان ماسک با مشهورترین ماشین‌های برقی جهان گره خورده است اما او در کلکسیون ماشین‌هایش خودرویی غیرمتعارف و بسیار گرانقیمت‌تر از تسلا هم دارد.

این ماشین در دنیای واقعی وجود ندارد و مربوط به فیلمی از سری جیمز باند با عنوان «جاسوسی که عاشقم بود» است. ماشینی که بدنه‌اش را از لوتوس اسپریت قرض گرفته اما در دنیای جیمز باند تبدیل به زیردریایی هم می‌شود.

ماشین عجیب یک میلیون دلاری ایلان ماسک

دست‌اندرکاران فیلم «جاسوسی که عاشقم بود» برای ساخت این ماشین که در رده زیردریایی‌های خیس قرار می‌گیرد، نزدیک به ۱۰۰ هزار دلار هزینه کرده بودند.

این ماشین معروف «وت نلی» نام گرفته است و شاید بتوان عنوان گرانترین ماشین ایلان ماسک را به آن داد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟