با تحولات منطقه و جهان

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن / تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد / عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده ۵ ناتو علیه ایران/ درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن، جدال دیپلمات‌های آمریکا، روسیه و چین بر سر کره شمالی، عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده ۵ ناتو علیه ایران، درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه و تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۴۳۶۸۶
|
۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰ 06 October 2022
|
92802 بازدید
|

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن/ تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد/ عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده 5 ناتو علیه ایران/ درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

بین الملل تابناک: شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن، جدال دیپلمات‌های آمریکا، روسیه و چین بر سر کره شمالی، عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده ۵ ناتو علیه ایران، درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه و تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن

پس از نشست شورای امنیت سازمان ملل در رابطه با پرتاب‌های موشکی اخیر کره شمالی و بازگشت ناو هواپیمابر آمریکا به آب‌های کره جنوبی، کره شمالی دوباره امروز (پنجشنبه) دو موشک بالستیک کوتاه برد را به سمت دریای ژاپن شلیک کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ظرف دوازده روز گذشته، این ششمین آزمایش موشکی کره شمالی است که توسط ستاد مشترک ارتش کره جنوبی و دولت ژاپن گزارش شد و این درحالی است که این کشور روز سه‌شنبه هم یک موشک بالستیک میان برد دیگر به سمت ژاپن شلیک کرده بود.

فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن به خبرنگاران گفت: در کوتاه مدت این ششمین پرتاب موشکی کره شمالی محسوب می‌شود. چنین چیزی قطعا پذیرفته نیست.

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن/ تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد/ عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده 5 ناتو علیه ایران/ درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

این پرتاب موشکی تقریبا یک ساعت پس از آن انجام شد که کره شمالی، ایالات متحده آمریکا را به خاطر گفت‌وگو با شورای امنیت سازمان ملل متحد در رابطه با اقدامات متقابل پیونگ‌یانگ علیه رزمایش‌های مشترک کره جنوبی – آمریکا محکوم کرد.

همچنین وزارت امور خارجه کره شمالی طی بیانیه‌ای، واشنگتن را به دلیل استقرار مجدد ناو هواپیمابرش در شبه جزیره کره محکوم کرد و افزود که چنین حرکتی "تهدیدی جدی" برای ثبات وضعیت این منطقه تلقی می‌شود.

رسانه‌های محلی روز چهارشنبه گزارش دادند، به دنبال اقدام تازه کره شمالی در پرتاب یک موشک بالستیک به سمت ژاپن، آمریکا، ناو هواپیمابر یواس‌اس رونالد ریگان خود را که با سوخت هسته‌ای کار می‌کند، مجددا در آب‌های کره جنوبی مستقر می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ضمن محکوم کردن آزمایش موشکی امروز کره شمالی، این اقدام را "نقض قطعنامه‌های شورای امنیت ملی سازمان ملل" و "تهدیدی برای همسایگان منطقه‌ای و جامعه جهانی" خواند. با این حال، این سخنگو افزود که واشنگتن نسبت به "رویکردی دیپلماتیک" متعهد است و از کره شمالی خواست تا وارد گفت‌وگو شود.

یون سوک-یول، رئیس‌جمهوری کره جنوبی ـ که قرار است تلفنی امروز با کیشیدا گفت‌وگو کند ـ به خبرنگاران گفت که کشورش از طریق ائتلافش با آمریکا و همکاری با ژاپن امنیتش را تضمین خواهد کرد. وی تاکید کرد که ناو هواپیمابر آمریکایی روز چهارشنبه وارد آب‌های کره جنوبی شد.

شورای امینت ملی کره جنوبی نیز هشدار داد که کره شمالی درخصوص آزمایش‌های موشکی اخیر با "پاسخ قاطع بین‌المللی" مواجه خواهد شد.

یاسوکازو هامادا، وزیر دفاع ژاپن نیز گفت که توکیو از طریق نمایندگانی در پکن نسبت به این اقدام کره شمالی اعتراض شدید  خود را مطرح می‌کند.

وی در ادامه گفت، اولین موشک در روز پنجشنبه، احتمالا تا ارتفاع حدود ۱۰۰ کیلومتری و برد ۳۵۰ کیلومتری پرواز کرده، در حالی که موشک دوم دارای ارتفاع حدودا ۵۰ کیلومتری (۳۱.۰۷ مایل) بوده و ۸۰۰ کیلومتر را پوشش داده و احتمالا در یک مسیر نامنظم پرواز کرده است.

هامادا در جمعی از خبرنگاران تصریح کرد: کره شمالی بی‌وقفه و یک‌جانبه‌ موجب تشدید تحریکاتی به خصوص از ابتدای سال جاری میلادی شده است.

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در گزارش خود عنوان داشت، این آزمایش موشکی از حوالی پیونگ‌یانگ، پایتخت کره شمالی پرتاب شد.

در بحبوحه تقویت‌های نظامی میان ایالات متحده، کره جنوبی و ژاپن، این ششمین آزمایش موشکی پیونگ‌یانگ محسوب می‌شود. همچنین به گفته مقامات رسمی در سئول و واشنگتن، کره شمالی برای اولین بار از سال ۲۰۱۷ ظاهرا آماده یک آزمایش هسته‌ای می‌شود.

جدال دیپلمات های آمریکا، روسیه و چین بر سر کره شمالی

آزمایش‌های موشکی کره شمالی درمیانه جنگ اوکراین، صف بندی‌های شرق و غرب را در شورای امنیت پررنگ تر کرده و به انتقاد از رویکردهای یکدیگر واداشته است.

 در پی آزمایش‌های موشکی جدید کره شمالی، عصر چهارشنبه به وقت محلی به درخواست واشنگتن، نشستی در شورای امنیت سازمان ملل تشکیل شد که سفیر و نماینده آمریکا در این نهاد بین المللی، از روسیه و چین به دلیل حمایت از پیونگ یانگ به شدت انتقاد کرد.

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر و نماینده ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره آزمایش‌های موشکی کره شمالی، با متهم کردن پیونگ یانگ به بازسازی سایت‌های آزمایش هسته‌ای تاکید کرد. با وجود اینکه دو عضو شورای امنیت از پیونگ یانگ حمایت می‌کنند، کره شمالی باید متحمل هزینه‌های نقض قطعنامه‌های شورای امنیت بشود.

گرینفلید با بیان اینکه دو عضو دائم شورای امنیت از کره شمالی حمایت می‌کنند، اضافه کرد، این کشور از تحریم‌ها فرار می‌کند و به توسعه توان هسته‌ای خود ادامه می‌دهد.

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن/ تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد/ عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده 5 ناتو علیه ایران/ درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

این مقام آمریکایی بر وجود وحدت در شورای امنیت تاکید و ادعا کرد، آمریکا همچنان متعهد به گفت وگو است؛ اما در برابر تهدیدهایی که متوجه جهان است، خواهد ایستاد.

نماینده آمریکا در سازمان ملل همچنین این موضوع را که پرتاب موشک و آزمایش‌های موشکی کره شمالی صرفا واکنشی به تحریکات آمریکا است، رد کرد.

آنا اوستیگنیوا معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل نیز با اشاره به بن بست رسیدن تحریم‌های جدید علیه کره شمالی، فعالیت‌های آموزشی نظامی آمریکا در شبه جزیره کره را از عوامل افزایش تنش‌ها دانست.

این دیپلمات روسیه افزود که مکانیسم‌های سازمان ملل و شورای امنیت باید برای حمایت از گفت‌ وگوها میان دو کره و مذاکرات چندجانبه به جای تبدیل شدن به مانعی در این مسیر استفاده شود.

نماینده روسیه با رد طرح‌های ادعایی آمریکا درباره بازدارندگی هسته‌ای در شبه جزیره کره به انتقاد از دیپلمات‌های غربی پرداخت و گفت که اظهارات همکاران غربی از گفت وگو و دیپلماسی، تنها بهانه‌ای برای مداخله است؛ اما وقتی که مداخله ممکن نباشد، آنان به محکومیت و تحریم متوسل می‌شوند.

گنگ شوانگ معاون سفیر چین در سازمان ملل نیز در انتقاد از غرب گفت که شورای امنیت به جای تکیه بر لفاظی‌ها و فشار باید نقش سازنده‌ای ایفا کند.

نماینده کره جنوبی در سازمان ملل نیز با اشاره به پرتاب موشکی کره شمالی گفت، کشورش روزانه با تحریکات پیونگ یانگ درگیر بوده اما با وجود این، خواستار رسیدگی به وضعیت انسانی در این کشور است.

این دیپلمات کره جنوبی افزود که همسایه شمالی کشورش با گسترش سلاح‌های کشتار جمعی، به منشور سازمان ملل و ان پی تی دهن کجی می‌کند.

نماینده کره جنوبی همچنین با اعلام اینکه کره شمالی از کاهش قدرت جامعه بین الملل و کمرنگ شدن اجماع جهانی سوء استفاده می‌کند، گفت که محکومیت‌های شورای امنیت، تنها منجر به پرتاب موشک‌های بیشتری از سوی کره شمالی می‌شود.

محمد خالد الخیاری، دستیار دبیرکل سازمان ملل متحد در امور خاورمیانه، آسیا و اقیانوسیه نیز در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره کره شمالی افزود که سازمان ملل از پیونگ یانگ می‌خواهد، اقدامات بی ثبات کننده‌اش را متوقف و به تعهدات بین‌المللی خود عمل کند.

معاون دستیار دبیر کل سازمان ملل با دعوت از پیونگ یانگ برای ازسرگیری گفت وگوهای خلع سلاح کامل شبه جزیره کره، از سیاست هسته‌ای کره شمالی انتقاد کرد و هشدار داد که تحولات نگران کننده دیگری در حال اتفاق است.

به گفته الخیاری، کره شمالی سامانه‌های پرتاب موشک‌های بالستیک کوتاه برد راه اندازی کرده و با اشاره به گزارش دبیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی، خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ فعالیت سایت آزمایش هسته‌ای پونگی-ری را متوقف نکرده است.

دستیار دبیرکل سازمان ملل همچنین با انتقاد از رویکرد برخی کشورها در روی آوردن به استراتژی سلاح‌های هسته‌ای، این تسلیحات را تهدیدی وجودی برای بشریت دانست و بر اهمیت ادامه یافتن تلاش‌های نابودی آنها تاکید کرد.

وی تصریح کرد، دبیرکل سازمان ملل خواستار بازگشت کره شمالی به گفت وگو و مذاکره است و تعهد خود به همکاری با همه طرف‌های مرتبط برای تحقق صلح پایدار و خلع سلاح کامل شبه جزیره کره را تکرار می‌کند.

عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده ۵ ناتو علیه ایران

«ادی راما»، نخست‌وزیر آلبانی امروز چهارشنبه گفته حملات سایبری منتسب به ایران به حدی فلج‌کننده بوده که دولت این کشور فعال کردن ماده ۵ ائتلاف ناتو را در نظر گرفت، اما تصمیم گرفت این کار را انجام ندهد.

پایگاه پولیتیکو نوشته چنانچه این کار انجام می‌شد، این نخستین بار بود که یک عضو ناتو به دلیل حملات سایبری ماده ۵ را فعال می‌کرد؛ اقدامی که تمامی اعضای آن ائتلاف را در تقابل با ایران قرار می‌داد.

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن/ تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد/ عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده 5 ناتو علیه ایران/ درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

ادی راما در مصاحبه‌ای که از دفترش در پایتخت آلبانی انجام شد، گفت کشورش در نهایت تصمیم گرفته این ماده را فعال نکند. او به اینکه بررسی این ماده تا چه حد جدی بوده و تا چه مدت ادامه داشته اشاره‌ای نکرد.

نخست‌وزیر آلبانی گفت: من برای دوستان و متحدانمان بیشتر از آن ارزش قائل هستم که بگویم آنها باید چه کاری انجام بدهند. ما همیشه در تصمیم‌هایمان احتیاط می‌کنیم خیلی متواضع باشیم.

پولیتیکو نوشته رایزنی‌های انجام‌شده در داخل دولت آلبانی، بخشی از رایزنی‌های ادامه‌دار در خصوص این است که آیا حمله سایبری می‌تواند به قدری جدی تلقی شود که پاسخ جمعی اعضای ناتو را کلید بزند و حملات سایبری متقابل از سوی همه اعضای این ائتلاف یا اعمال تحریم‌های فلج‌کننده از سوی آنها را در پی داشته باشد.

راما درباره حملات سایبری که در ماه جولای انجام و به ایران منتسب شد، گفت: مثل بمباران کردن یک کشور است. او اضافه کرد که نود و پنج درصد خدمات دولت آلبانی، آنلاین انجام می‌شوند و این به معنی آن است که عملیات‌ روزانه در تمامی ادارات دولتی متوقف می‌شوند.

نخست‌وزیر آلبانی مدعی شده که هکرها تلاش کرده‌اند به اطلاعات حساس دولتی هم نفوذ کنند اما موفق نبوده‌اند.

«ناتو» مدعی شده روز چهارشنبه هیاتی را برای کمک به مقابله با تبعات «حمله سایبری ایران» علیه آلبانی روانه این کشور کوچک واقع در غرب بالکان کرده است.

ائتلاف ناتو ماه گذشته مدعی شده بود، معاون دبیر کل این ائتلاف «جیمز آپاتورای» سرپرستی هیاتی را روانه آلبانی کرده تا به مقام‌های نهادهای دفاعی و امنیتی این کشور اعلام کنند که آنها در مقابله با این حمله سایبری تنها نیستند.

آلبانی که میزبان منافقین به عنوان یکی از خطرناک‌ترین گروهک‌های تروریستی در دنیاست، چند هفته قبل‌تر اعلام کرده بود روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع می‌کند. این کشور مدعی شد، این اقدام را به دلیل انجام یک حمله سایبری از سوی ایران انجام می‌دهد که باعث از کار افتادن وب‌سایت‌های دولتی این کشور شده است.

دولت آلبانی چهارشنبه ۱۶ شهریور ماه ایران را به حمله سایبری به زیرساخت‌های خود متهم کرد. تیرانا با اعلام قطع روابط سیاسی با ایران، به دیپلمات‌های ایرانی مهلت داد ظرف ۲۴ ساعت خاک این کشور را ترک کنند. وزارت امور خارجه ایران این اقدام دولت آلبانی را محکوم کرد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدام دولت آلبانی و با مردود شمردن ادعاهای بی‌اساس مطرح‌ از سوی این دولت علیه جمهوری اسلامی ایران، تصمیم این کشور به قطع روابط سیاسی با کشورمان بر اساس چنین ادعاهای بی پایه‌ای را اقدامی نسنجیده و فاقد دوراندیشی در روابط بین‌المللی خواند.

آپاتورای گفت، ناتو به آلبانی کمک خواهد کرد با هماهنگی مقر این ائتلاف در بروکسل حمایت‌های لازم را جهت مقابله با چالش‌های فوری و بلندمدت حمله سایبری ایران دریافت کند. او خطاب به مقام‌های آلبانی گفت: «شما می‌توانید از تداوم حمایت‌های سیاسی و عملی ناتو اطمینان داشته باشید.»

علاوه بر ناتو، آمریکا و اتحادیه اروپا هم حمله سایبری ادعایی علیه آلبانی را محکوم کرده‌اند. دولت آمریکا هفته پیش به همین بهانه اسامی ده فرد و دو نهاد را به دلیل آنچه نقش‌آفرینی در انجام «اقدامات مخرب سایبری» خوانده شده در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» روز چهارشنبه تأکید کرده که تنها تغییر نظام حاکم در روسیه می‌تواند اهدف بلندمدت آمریکا در اروپا را برآورده کند.

طبق گزارش راشاتودی، بولتون پیشنهاد داده آمریکا از مخالفانی در ارتش روسیه که می‌توانند از طریق کودتا دولت «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه را سرنگون کنند، حمایت کند.

بولتون در مقاله‌ای که در پایگاه 1945 منتشر شده، نوشته است: «بدون تغییر نظام در روسیه، هیچ دورنمای بلندمدتی برای صلح و ثبات در اروپا وجود ندارد.»

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن/ تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد/ عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده 5 ناتو علیه ایران/ درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

بولتون همچنین نوشته که تغییر در روسیه باید فراتر از جایگزین کردن ولادیمیر پوتین باشد. او نوشته است: «کل نظام روسیه باید برود.»

بولتون در دوران حضورش در کاخ سفید به عنوان مشاور امنیت ملی دولت ترامپ، بارها به طراحی سیاست‌هایی برای براندازی در کوبا، ونزوئلا و ایران پرداخته بود. او همچنین از جمله عواملی دانسته می‌شود که مذاکرات آمریکا با کره شمالی را از ریل خارج کرد. بولتون به همین دلیل سپتامبر ۲۰۱۹ از کاخ سفید اخراج شود.

کرملین به ادعاهای جان بولتون پاسخ داده و گفته که او «قربانی توهمات بی‌شمار» است. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفته، مساله اینکه چه کسی باید در روسیه در قدرت باشد به هیچ شهروند آمریکایی ارتباطی ندارد، بلکه مساله‌ای است که روسیه باید درباره آن تصمیم بگیرد.

تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد

وزارت خارجه ترکیه روز چهارشنبه از احضار سفیر سوئد در آنکارا در پی پخش یک برنامه طنز در تلویزیون دولتی این کشور درباره ترکیه و رجب طیب اردوغان خبر داد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، در بیانیه وزارت خارجه ترکیه آمده است، به سفیر سوئد گفته شده که آنکارا سخنان و تصاویر «زشت» در تلویزیون سوئد علیه اردوغان و ترکیه را هزگز نمی‌پذیرد.

شلیک دو موشک کره شمالی به سمت دریای ژاپن/ تمسخر اردوغان در یک برنامه تلویزیونی سوئد/ عقب نشینی آلبانی از فعال کردن ماده 5 ناتو علیه ایران/ درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

پخش تصویری از اردوغان در برنامه روز گذشته «اخبار سوئد» (Svenska nyheter) در شبکه SVT این کشور و همچنین حمله به وی و بیان اینکه او به هیچ چیز مانند خوردن کباب «شیشلیک» اهمیت نمی‌دهد، موجب خشم رسانه‌های دولتی ترکیه نیز شده است.

روزنامه دیلی صباح ترکیه در این باره نوشت که اقدام شبکه SVT لکه ننگی بر دامن این شبکه بود.

از سوی دیگر، احضار سفیر سوئد در حالی است که استکلهم اعلام کرد، ممنوعیت صادرات سلاح به ترکیه را که از سال ۲۰۱۹ و بعد از حمله این کشور به شمال سوریه، اعمال کرده بود، برداشته تا حسن نیتی از سوی این کشور برای موافقت آنکارا با عضویت سوئد در ناتو باشد.

با این حال رئیس جمهور ترکیه پیش از این اعلام کرده بود که کشورش درخواست عضویت سوئد و فنلاند در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را تا زمانی که وعده‌های دو کشور محقق نشود، تصویب نخواهد کرد.

اردوغان در پارلمان ترکیه گفت: تا زمانی که وعده های داده شده به کشورمان عملی نشود، موضع اصولی خود را حفظ خواهیم کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۴۴
انتشار یافته: ۳۳
نعمت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
در مورد دریای ژاپن و شلیک موشک به دریا بجهت اینکه بنده تجاربهای بسیار زیادی در پروژه های بین المللی در تمام نقاطهای دنیا از جمله دریای ژاپن داشته ام و هم اکنون هم عضو هیات امنای دانشگاه بن در فرانسه هستم که البته حقوق نسبتا خوبی میدهند و بیمه هم رد میکنند خداروشکر راضی هستیم اما خوب گرانی هم زیاده الان تخم مرغ شده سه هزار وپانصدتومن آخه انصافم خوب چیزیه
پاسخ ها
اکبر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
برو خودتو مسخره کن سایت تابناک رو مسخره نکن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
از خداوند متعال شفای کامل شمار را آرزومندیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
چرا با آمریکا توافق نمیکنین که منافقین رو ار آلبانی تار و مار کنه؟
چرا فکر میکنید با قهر کردن و مذاکره نکردن بر سر مشکلات اساسی، مسائل خود به خود حل میشه؟؟
اگه آدم مذاکره کننده ندارید بگردید پیدا کنید تا مشکلاتی که هست کمتر بشه با لجبازی و بچه بازی که نمیشه مسائل مهم رو حل و فصل کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
شما فکر میکنید اگه ایران با امریکا مذاکره کنه منافقین را کنار میذاره نخیراینطور نیست
داریوش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
درود
پوتین نمی گذارد مذاکرات هسته‌ای انجام بشه.‌‌
ناشناس
| United Arab Emirates |
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
نظر یک آدم ساده لوح
...
| United States of America |
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
خیلی ساده ای
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
شما راست می گید اگه روحانی زیر میز برجام نزده بود. دولت آمریکا دست به سینه منتظر مذاکره بود مذاکره برای مذاکره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
عکس اردوغان با حجاب چه ربطی به شیشلیک داره
ناشناس
|
Tanzania, United Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
جالبه آمریکا و کره جنوبی و ژاپن مانور نظامی برگزار می کنند بعد از کره شمالی می خواهند که اقدامات بی ثبات کننده‌اش را متوقف و به تعهدات بین‌المللی خود عمل کند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
دقیقا......
اقدامات کره شمالی تحریک کننده هستن ولی
آمریکا به خاطر قدرتش هرکاری بکنه آزاده؟؟؟؟
خیلی غربی‌ها پررو شدند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
باسلام، یکی ماده5 ناتورا توضیح بده........... کارمابه کجاها رسید که آلبانی شاخ وشانه میکشد... کره شمالی را مسخره میکردیم الان چش درچش موشک شلیک میکنه کسی جرات نداره بگه بالای چشمت ابرو هستش... حالا هی بگید صلاح بازدارنده کارآیی ندارد....
پاسخ ها
Ahmad
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
شما که قیمه ها رو ریختی توی‌ ماستا.
اولا کاملا برعکس نظر شماست و کره شمالی هر کاری میکنه خیلیا بهش میگن بالای چشمت ابروست و با هر رزمایش کلی تحریم و قطعنامه علیه‌ش صادر میشه.
دوما بازدارندگی مورد نظرتون با موشک های کنونی ایران تامین شده؛ مگه الان کسی در مقابل فعالیت های نظامی و رزمایشی ایران مشکلی ایجاد کرده که خواهان بمب اتم برای بازدارندگی هستید؟
بعدم الان ما بمب اتم بسازیم مشکل تورم و نارضایتی و شورش های اجتماعی و … حل میشه؟
کدام مشکل ما با بمب اتم حل میشه؟
محمد فقیه نوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
پروفسور ساختن بمب اتمی توسط ایران به این معنی است که عربستان هم بمب اتمی داشته باشد ما استفاده نمی‌کنیم چون خوب معامله میکنیم با آمریکا و دوستان آن ولی عربستان سعودی اینطوری نیست از کجا معلوم که داعش و القاعده هم به بمب اتمی تسلیح نشند
امير
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
ماده 5 ناتو ميگه اگه به يكي از كشورها عضو ناتو حمله بشه انگار به تمامي اعضاي ناتو حمله شده و بقيه اعضاي ناتو مي توانند حمله مقابله به مثل به كشور متخاسم انجام بدهند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
آمریکا برای اینکه نظام را شکست دهد از آلبانی، خواننده فوتبالیست از همه کمک می گیرد و امتیاز می دهد.
مجید
|
Turkey
|
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
درخواست جان بولتون برای سرنگونی دولت روسیه

همان کاری که میخواهند با ایران انجام دهند. آنها هر کشوری را که مخالفشان باشد میخواهند سرنگون کنند. در همین اوکراین یک زمانی انقلاب نارنجی را برای سرنگونی حکومت اوکراین پشتیبانی کرد چون اون حکومت موافق خواسته آمریکا نبود و برای ایران هم همینطور است. البته که الان جبهه غرب و شرق در حال تقابل شدید باهم هستند. آمریکا قدرت رسانه ای بالایی دارد و برای اهداف خود از آن استفاده میکند.
مجید
|
Turkey
|
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
معلومه....
وقتی اردوغان پشت سر آمریکا و غرب موس موس میکنه و پاچه خواری اونها رو میکنه همین هم طبیعی هست...آمریکا و غرب اگر ببینند کشوری دیگر برای پیشبرد اهداف آنها مهره سوخته است آن را از رده خارج میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
بولتون یک «باز جنگ‌طلب» خوانده شده وی بارها خواهان پایان دادن به برجام و بمباران ایران شده‌است.او از حامیان جنگ عراق بود و همچنان از این تصمیم خود دفاع می‌کند. او از اقدام نظامی و تغییر رژیم در سوریه و لیبی دفاع کرده‌است.او طرفدار استفاده از زور نظامی در هر زمینه و همه جا برای پیشبرد اهداف خود است و می‌گوید هر کشوری که مخالفتی با آمریکا داشته باشد باید تنها با حمله نظامی، سرکوب شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
تابی جان همه مردم ایران از مناففین آلبانی و غیر آلبانی متنفر هستند اما لطفا این خبر را هم اعلام کن که دلیل اصلی فعال نشدن بند 5 ناتو عذر خواهی و تعهد ایران بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
دلیلش قدرت ایرانه چون دوران بزن دررو گذشته حتی اگه همه اروپا هم متحد شوند وعلیه ایران اقدام کنند ایران هم دست وپا بسته نیست
ناشناس
| United Arab Emirates |
۱۴:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
تو از کجا خبر داری ،شایعه که .... نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
سوئدی ها از پیشرفت های ترکیه در دوران اردوغان ناراحت هستند و حق دارند که او را مسخره کنند. فقط کسانی می تواند در مورد اردوغان قضاوت درستی داشته باشند که ترکیه 20 سال پیش را با ترکیه امروز مقایسه کنند. فقط یک مورد که همه ایرانیها شاهد آن هستند خطوط هوایی ترکیش ایر است که از استانبول به تمام نقاط دنیا پروازهای مرتب دارند و در آمد ترکیه از همین مورد بیشتر از درآمد نفتی ایران است.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟