آمریکا همچنان از آشوب‌ها در ایران پشتیبانی می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در تداوم دخالت‌های واشنگتن در امور داخلی ایران اعلام کرد که دولت بایدن همچنان از ناآرامی‌ها و آشوب‌ها در سراسر ایران پشتیبانی می‌کند.
کد خبر: ۱۱۴۴۶۸۱
|
۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۵ 12 October 2022
|
3710 بازدید
|
۴

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا عصر سه‌شنبه به وقت محلی در نشستی خبری با تکرار پشتیبانی و حمایت آمریکا از برهم زنندگان نظم عمومی که آنان را معترضان خواند، گفت که در کنار آنها می‌ایستد و به اقداماتش برای پاسخگو کردن مقامات جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهد داد.

به گزارش ایرنا، جیل بایدن ‌همسر رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه به وقت محلی مدعی شد جهان شعار "زن، ‌زندگی، آزادی" زنان شجاع ایران را می‌شنود.

همسر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با اشاره به روز جهانی دختر در حمایت از تداوم ناآرامی‌ها در ایران، گفت: زنان و دختران دلیر ایرانی با اقدامات شجاعانه و شعار زن، زندگی، آزادی صدای خود را برای شنیدن همه بلند کرده‌اند. بدانید که دنیا می‌بیند و ما گوش می‌دهیم.

باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا و همسرش میشل اوباما نیز با انتشار بیانیه‌ای به بهانه روز جهانی دختر از این ناآرامی‌ها حمایت کردند.

آنها در بیانیه‌ای مدعی شدند: ما در همبستگی با زنان و دختران شجاع ایرانی ایستاده‌ایم که در این اعتراضات الهام بخش جهان شده‌اند.

اوباما مدعی شد آینده متعلق به زنان و دختران ایران خواهد بود که از سکوت خودداری می‌کنند.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن روز دوشنبه به وقت محلی در تداوم دخالت‌های آمریکا در امور داخلی ایران، گفت: جهان رخدادهایی را که در ایران در حال وقوع است، مشاهده می‌کند.

وی در حمایت از ناآرامی‌ها در ایران مدعی شد: معترضان، شهروندان ایرانی هستند که به رهبری زنان و دختران، خواستار کرامت و حقوق اساسی خود هستند.

این مقام آمریکایی ادامه داد: ما در کنار آنها می‌ایستیم و کسانی را که با اعمال خشونت علیه آنان، می‌خواهند بیهوده صدایشان را ساکت کنند، پاسخگو خواهیم کرد.

دولتمردان آمریکایی که سالها است تحت لوای دفاع از دموکراسی و حقوق بشر در همه امور کشورهای غیرهمسو با خود مداخله می‌کنند ولی چشمانشان بر روی موارد متعدد جنایت و نقض حقوق بشر متحدان و همپیمانان بسته است، این بار نیز با داعیه دفاع از حقوق ایرانیان به ویژه زنان؛ سوار بر موج احساسات پاک جوانان ایرانی شده‌اند تا شاید از یک موضوع داخلی راهی برای تحقق اهداف پنهان خود بیابند.

رئیس جمهور دموکرات آمریکا که این روزها پایگاه سیاسی و محبوبیت خود و حزب متبوعش در آستانه انتخابات میاندوره‌ای کنگره در پایین ترین حد ممکن در برابر حزب رقیب جمهوریخواه قرار دارد، همزمان با ارسال پیام و دست و پا زدن برای مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران، نه تنها تحریم‌های جدید حقوق بشری را اعمال کرده بلکه با ادعای تسهیل ابزارهای مدرن دسترسی بیشتر ایرانیان به جریان آزاد اطلاعات؛ در پی تحقق بخشیدن به همان اهدافی است که واشنگتن بیش از چهار دهه است، همه راه‌های سنتی را در این زمینه آزموده است.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ۱۱ مهرماه با بهره برداری از ناآرامی‌ها در ایران، با اظهار نظر درباره امور داخلی کشورمان گام در همان راهی نهاد که باراک اوباما رئیس جمهور اسبق دموکرات آمریکا در حوادث سال ۱۳۸۸ نهاده بود.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (اوفک) ۱۴ مهرماه نام هفت مقام ارشد جمهوری اسلامی ایران را در فهرست تحریم‌ها قرار داد و گفت که این افراد به دلیل نقش داشتن در سرکوب اعتراض‌ها و قطع دسترسی ایرانیان به اینترنت تحریم شده‌اند.

وزارت خزانه داری آمریکا ٣١ شهریور نیز پلیس امنیت اخلاقی و چند مقام دیگر ایرانی را به بهانه دخالت در امور داخلی ایران در پی درگذشت دختر جوان ۲۲ ساله ایرانی به نام "مهسا (ژینا) امینی" تحریم کرده بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
ندانم کاری بعضی ها آب به آسیباب دشمن ریخت و پر رویشان کرده است‌
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
باریکلا آمریکا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
از بستن واتساپ و اینستاگرام و فیلترشکنا پیداست چقدر حمایت میکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
اون چیزی که گفت معنیش اعتراضات بود نه آشوب
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟