یکی از نیازهای اصلی بشر برای پخت و پز و گرم نگه داشتن محیط اطراف خود وجود انواع چوبها همچون چوب روسی می باشد که زغال تهیه شده از چوب بلوط تولید جرقه نمی کند، بدون دود و دارای حرارت بسیار بالایی می باشد شما میتوانید ساعتها آن را روشن نگه دارید بدون اینکه خاموش شود.
مهمترین فاکتور در تعیین کیفیت زغال کبابی انتخاب نوع چوب است که با توجه به اینکه انواع مختلفی از چوب برای تولید زغال مصرف می شود، کیفیت زغال تولیدی بستگی به کیفیت چوب دارد و هر چه جنس چوب محکمتر و فشرده تر باشد، زغال تولیدی نیز از کیفیت و ماندگاری بالاتری برخوردار است.
فروشگاه ها و مراکز مختلفی زغال چینی و کباب پز ذغالی را به فروش می رسانند اما تعدادی از آن ها با قیمت مناسب تری این محصول را ارائه می دهند. این نوع از زغال بدون دود می باشد.
ویژگی زغال های چینی مرغوب عبارت است از: 1-برخلاف زغال معمولی بدون بو است. 2-باعث تغییر طعم و بوی غذا نمی شود. 3-زمان حرارت دهی زغال های معمولی 30 تا 45 دقیقه می باشد اما برای زغال چینی کبابی بیش از 10 ساعت می باشد. 4-استفاده از این نوع زغال باعث می شود تا کبابی که درست می کنید نسوزد، آبدار و لذیذ باشد. هنگامی که غذای شما آماده شد روی زغال ها آب بریزید و آن ها را خاموش کنید تا بتوانید چندیدن بار از آن استفاده کنید، توجه داشته باشید که برای اینکه بتوانید دوباره از آن استفاده کنید باید زغال ها به صورت کامل خشک شده باشند.
ممکن است برای شما عزیزان سوال پیش آمده باشد که زغال باربیکیو چه نوع زغالی می باشد و دوست داشته باشید در مورد زغال فشرده کبابی اطلاعاتی به دست آورید. کارخانه های متعددی در داخل کشور در زمینه ی انواع زغال فعالیت می کنند و همانطور که می دانید جلوگیری از، از بین بردن و سوزاندن درختان اولین و مهم ترین هدف از انجام این کار می باشد. زغال فشرده را می توانید به راحتی خریداری کنید و اصلا هم نگران کثیف و سیاه شدن محیط و دستهایتان نباشید چرا که آنها را در انواعی از بسته های شکیل قرار داده اند و می توانید در هر حجمی که نیاز است به صورت بسته بندی آن را خریداری کنید در ضمن از سوی کارخانه ی مربوطه این زغالها را به صورت قالبهای یک شکل و محکم در آورده اند و همین مسئله سبب می شود که دیگر هیچ گونه خورده زغالی در بسته ها مشاهده نشود.
انتهای رپرتاژ آگهی/