روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد

وزارت دفاع روسیه از رهگیری چند موشک اوکراینی و نیز سرنگونی چند پهپاد متعلق به این کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۲۵۱۱
|
۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۰ 29 November 2022
|
5767 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اینتل ریپابلیک، وزارت دفاع روسیه آخرین تحولات میدانی نبرد با اوکراین طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.

وزارت دفاع روسیه امروز سه شنبه در گزارش روزانه خود اعلام کرد که نیروهای روسی انبار موشک و توپخانه نیروهای اوکراینی را در منطقه زاپروژیا منهدم کرده اند.

در گزارش وزارت دفاع روسیه آمده است که در جریان نبردهای شبانه روز گذشته، نیروهای نظامی روسیه موفق به رهگیری دو موشک از سامانه اوراگان در نزدیکی نوایا کاخوفکا در منطقه خرسون شدند.

در گزارش وزارت دفاع روسیه آمده است که سامانه های پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را در مناطق لوهانسک و دونتسک سرنگون کردند.

ارتش روسیه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات نظامی ویژه» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد؛ مقامات ارشد دولت روسیه می‌گویند این عملیات در پاسخ به درخواست سران جمهوری‌های خودمختار دونتسک و لوهانسک برای حفاظت از آنها در برابر نیروهای اوکراینی آغاز شده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟