با دویست و هشتاد و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین

برنامه فاش شده روسیه برای تصرف اوکراین در 10 روز/ هشدار انگلیس درباره مذاکرات صلح اوکراین با روسیه

دویست و هشتاد و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۵۳۰۹۵
|
۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۰ 03 December 2022
|
55219 بازدید
|
۹

برنامه فاش شده روسیه برای تصرف اوکراین در 10 روز

بین الملل تابناک: دویست و هشتاد و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

زلنسکی از تصمیم غرب درباره نفت روسیه ابراز نارضایتی کرد
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۲۳:۴۸

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین با ابراز نارضایتی از تصمیم غربی‌ها درباره سطح سقف قیمتی بر نفت روسیه گفت که این اقدام جدی نیست و تاثیر چندانی بر مسکو ندارد.

به گزارش رویترز، زلنسکی شنبه شب در پیامی ویدیویی گفت: ما اعمال چنین محدودیتی بر نفت روسیه را یک تصمیم جدی نمی‌دانیم زیرا با بودجه این دولت تروریست کاملا سازگاری دارد.

وی افزود: در هر حال، باید ابزارهای قوی‌تری علیه روسیه استفاده شود. حیف شد که این بار چنین اتفاقی رخ نداد.

پیش از این، آندری یرماک رئیس دفتر زلنسکی گفته بود که سقف قیمت نفت روسیه باید ۳۰ دلار باشد تا «اقتصاد دشمن سریع‌تر خراب شود.»

کشورهای عضو اتحادیه اروپا، گروه ۷ و استرالیا جمعه با تعیین سقف قیمت خرید نفت از روسیه موافقت کردند. این سقف ۶۰ دلار برای هر بشکه تعیین شده است.

تصویب سقف قیمت ۶۰ دلاری برای نفت روسیه
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۲۲:۳۱

کمیسیون اروپا روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که کشورهای گروه ۷، کشورهای عضو اتحادیه اروپا و استرالیا توافق کردند که قیمت نفت دریایی روسیه را از ۵ دسامبر به ۶۰ دلار در هر بشکه محدود کنند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا در شورای اروپا نیز به طور موازی اجرای سقف قیمت نفت روسیه را در اتحادیه اروپا تصویب کرده اند. این سقف با حداکثر قیمت تعیین شده است. در این بیانیه آمده است: ۶۰ دلار در هر بشکه برای نفت خام در نظر گرفته شده و این سقف در آینده هم با توجه به تحولات روز قابل تغییر است تا به تحولات بازار پاسخ دهد.

کمیسیون اروپا افزود: «این سقف قیمت برای نفت‌های خریداری‌شده بالاتر از سقف قیمت قبل از ۵ دسامبر که در کشتی‌ها بارگیری شده و قبل از ۱۹ ژانویه ۲۰۲۳ تخلیه می‌شود، اعمال نمی‌شود.»

بر اساس این سند، «در حالی که ممنوعیت اتحادیه اروپا برای واردات نفت خام و فرآورده‌های نفتی از طریق دریا از روسیه به طور کامل برقرار است، سقف قیمت به شرکت‌های اروپایی اجازه می‌دهد نفت روسیه را به کشورهای ثالث حمل کنند، مشروط بر اینکه قیمت آن کاملاً زیر سقف باشد.»

در عین حال، کمیسیون اروپا تأیید کرده است که استثنائات برای برخی از کشورهای اتحادیه اروپا همچنان به قوت خود باقی است. اتحادیه اروپا استثنای رعایت سقف قیمت نفت را برای مجارستان در نظر گرفته که نفت روسیه را فقط از طریق خطوط لوله دریافت می‌کند. در مقابل مجارستاان نیز از اقدام بروکسل به شرط مستثنی شدن عرضه نفت از خط لوله حمایت کرده است.

کمیسیون اروپا همچنین خاطرنشان کرد، اتحادیه اروپا شرکت‌هایی را که نفت روسیه را بالاتر از سقف قیمت خریداری می‌کنند به قطع خدمات بیمه، تأمین مالی و خدمات رسانی به مدت ۳ ماه تهدید کرده است.

براین اساس، اگر کشتی با پرچم کشور ثالث عمداً نفت روسیه را بالاتر از سقف قیمت حمل کند، شرکت‌های اتحادیه اروپا از بیمه کردن، تأمین مالی و خدمات رسانی به این کشتی برای حمل و نقل نفت یا فرآورده‌های نفتی روسیه به مدت ۹۰ روز پس از خرید محموله، خودداری خواهند کرد.

اعمال سقف قیمت نفت در حالی است که روسیه پیشتر هشدار بود که منابع انرژی خود را به کشورهایی که سقف قیمتی اعمال می‌کنند ارائه نخواهد کرد و مصمم است که تنها بر اساس شرایط بازار کار کند.

توافق بر سر قیمت ۶۰ دلار به عنوان سقف قیمت نفت روسیه در گروه هفت در حالی است که این گروه هفته گذشته پیشنهاد کرده بود که سقف قیمت نفت این کشور که از طریق دریا حمل می‌شود بین ۶۵ تا ۷۰ دلار در هر بشکه باشد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا، به ویژه لهستان، لیتوانی و استونی در تلاش بودند تا سقف قیمت‌ها را در سطوح بسیار پایین‌تر تعیین کنند.

لندن: روسیه در صدد محاصره شهر «باخموت» است
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۲۱:۱۳

وزارت دفاع انگلیس امروز شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که روسیه احتمالا قصد دارد با پیشروی به سمت شمال و جنوب، شهر «باخموت» (Bakhmut) در «دونتسک» را محاصره کند.

در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع انگلیس در این باره آمده است: تسلط بر این شهر تاثیر محدودی بر عملیات‌ ها خواهد داشت، اما تهدیدی بالقوه علیه مناطق کراماتورسک و اسلاویانسک خواهد بود.

بیانیه مذکور در ادامه اضافه کرد: احتمال واقع بینانه ای وجود دارد که محاصره «باخموت» در درجه اول به یک هدف نمادین و سیاسی برای روسیه تبدیل شده باشد.

مقام روس: همه از اوکراین خسته شده اند
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۲۰:۲۱

یک مقام ارشد پارلمان روسیه می گوید کاهش سطح حمایت های غرب از اوکراین، نشان از خسته شدن همه از دولت کی یف دارد.

«لئونید اسلوتسکی» رئیس کمیته امور بین‌الملل پارلمان روسیه امروز شنبه طی اظهاراتی عنوان کرد که همگی از اوکراین خسته شده‌اند.

رئیس کمیته امور بین الملل پارلمان روسیه تاکید کرد که سطح حمایت اروپایی‌های عادی از کی یف به طور پیوسته در حال کاهش است که نشان از خستگی همه از (خواسته های مکرر) اوکراین دارد.

ماکرون: می خواهم با پوتین صحبت کنم
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۱۹:۱۰

رئیس جمهور فرانسه برای گفتگو با همتای روس خود در خصوص تحولات میدان نبرد کی یف و مسکو ابراز تمایل کرد.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه امروز شنبه اعلام کرد که قصد دارد با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در خصوص وضعیت نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیه صحبت کند.

رئیس جمهور فرانسه که به تازگی سفری به آمریکا داشته و با رئیس جمهور این کشور در خصوص جنگ اوکراین رایزنی کرده است، تاکید کرد که در زمان بحث درباره معماری امنیت اروپا باید نگرانی امنیتی روسیه نیز لحاظ شود.

شکار بالگرد «میل-8» اوکراین توسط جنگنده روسیه
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۱۸:۳۸

ژنرال «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه، روز شنبه، گفت که یک جنگنده این کشور یک بالگرد «میل-۸» اوکراین را نزدیک «سلیدوو» سرنگون کرده است.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که هواپیماها، جنگنده ها و یگان های موشکی و توپخانه روسیه در ۲۴ ساعت گذشته سه پایگاه فرماندهی اوکراین راه هدف قرار داده اند.

روسیه: تعیین سقف قیمت، نفت را از ۱۰۰ دلار فراتر می‌برد
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۱۴:۵۶

- رئیس مرکز توسعه انرژی روسیه در واکنش به اقدام اتحادیه اروپا برای تعیین سقف ۶۰ دلاری برای نفت مسکو هشدار داد این اقدام بهای جهانی نفت را به بیش از ۱۰۰ دلار در هر بشکه می‌رساند.

به گزارش خبرگزاری تاس، «کریل ملنیکوف» رئیس مرکز توسعه انرژی روسیه گفت: احتمالا درماه های دسامبر و ژانویه (آذر و دی) صادرات نفت روسیه ۱ تا ۱.۵ میلیون بشکه در روز کاهش می یابد.

رئیس مرکز توسعه انرژی روسیه افزود: بهای جهانی نفت احتمالا به دلیل اعمال تعیین سقف ۶۰ دلاری از سوی اتحادیه اروپا از ۱۰۰ دلار فراتر می رود.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا دیروز جمعه بر سر اعمال سقف قیمت ۶۰ دلاری نفت روسیه که از طریق دریا حمل می شود، توافق کردند و اکنون این تصمیم باید به تصویب شورای اروپایی برسد. این توافق مستلزم ایجاد یک مکانیسم اصلاحی است که براساس آن بهای واردات نفت روسیه دستکم ۵ درصد کمتر از قیمت بازار خواهد بود.

ملنیکوف در ادامه اظهارات خود خاطرنشان کرد: سقف قیمت تعیین شده از سوی اروپا به خودی خود بی ربط است، زیرا شرکت های روسی به هر حال زیر قیمت نفت نمی فروشند. وی در عین حال تاکید کرد: بر این اساس، عرضه نفت روسیه از طریق شرکت های کشتیرانی و بیمه اروپایی قطع خواهد شد که همین امر منجر به کاهش صادرات نفت روسیه به میزان ۱ تا ۱.۵ میلیون بشکه در روز در ماه های دسامبر و ژانویه می شود. این مقام روس بر این اساس نتیجه گرفت که همین امر در نهایت بهای جهانی نفت را به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه می رساند.

از سوی دیگر، «الکساندر پوتاوین» تحلیلگر ارشد "شرکت خدمات مالی فینام" مستقر در مسکو گفت: سقف قیمت نفت مورد مذاکره تضمین می‌کند که "نفت اورال" سهمی جدی در بازار جهانی خواهد داشت. به گفته این تحلیلگر روسی، سقف قیمت به طور کلی نزدیک به قیمت کنونی است و مکانیسم نظارتی امکان حفظ صادرات بخش عمده نفت روسیه را فراهم می کند.

پوتاوین تاکید کرد: این ما را به حفظ نقش مهم نفت اورال در بازار جهانی امیدوار می کند.

پیش از این، روسیه اعلام کرده بود که نفت خود را به کشورهایی که سقف قیمتی را اجرا می کنند، عرضه نمی کند و این محدودیت قیمت را غیرقابل قبول می داند و تنها در شرایط بازار آزاد به فعالیت ادامه می دهد.

شولتز خطاب به پوتین: نیروهای خود را از اوکراین خارج کنید
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۱۴:۵۳

اولاوف شولتز صدراعظم آلمان در یک گفت‌وگوی تلفنی با پوتین ضمن محکوم کردن حملات روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین، از وی خواست نیروهای خود را برای رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک خارج کند.

به گزارش شبکه خبری یورونیوز، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان روز گذشته از «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه خواست نیروهای خود را از اوکراین خارج کند تا به یک راه حل دیپلماتیک بر سر جنگ اوکراین دست پیدا کنند.

صدراعظم آلمان در یک گفت و گوی تلفنی یک ساعته با پوتین، حملات هوایی روسیه به زیرساخت های غیرنظامی اوکراین را محکوم کرد و بر عزم کشورش برای حمایت از اوکراینی ها در تضمین توان دفاعی آنها در برابر روسیه تاکید کرد.

«استفن هیبسترایت» سخنگوی دولت آلمان در این خصوص تاکید کرد: برلین مصمم به ادامه حمایت از اوکراین در برابر حملات روسیه است.

شولتز در این تماس تلفنی از پوتین خواست تا هر چه زودتر نیروهای خود را از اوکراین خارج کند، اما رئیس جمهوری روسیه از این گفت‎‌وگو برای محکوم کردن جبهه غرب در اوکراین استفاده کرد و گفت که حملات علیه زیرساخت های انرژی اوکراین "ضروری و اجتناب ناپذیر" است.

هشدار انگلیس درباره مذاکرات صلح اوکراین با روسیه
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۱۴:۴۷

وزیر امور خارجه انگلیس در تداوم رویکرد ضد روسی غرب، پیرامون مذاکرات صلح با مسکو هشدار داد و ادعا کرد که روسیه ممکن است از این فرصت برای ترمیم قوای نظامی و گسترش حملات خود به اوکراین استفاده کند.

 «جیمز کلورلی» در مصاحبه با نشریه دیلی‌تلگراف که روز شنبه منتشر شد، ادعا کرد که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه می‌تواند وانمود کند که در مذاکرات شرکت می‌کند در حالی که نیروهای بیشتری را آموزش می‌دهد و مهمات به میدان جنگ ارسال می‌کند.

وزیر امور خارجه انگلیس گفت کسانی که از اوکراین حمایت می کنند باید هنگام نزدیک شدن به موضوع گفتگوهای صلح "بسیار بسیار محتاط" باشند. وی در اظهاراتی ادعایی هشدار داد که ولادیمیر پوتین "با حسن نیت" عمل نمی کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی انگلیس در این مصاحبه که در جریان برگزاری نشست هفته گذشته وزرای امور خارجه کشورهای عضو ناتو برگزار شد ادعا کرد: جوی که من اینجا در ناتو می‌بینیم این است که ولادیمیر پوتین واقعاً با حسن نیت رفتار نمی‌کند. نکته این است که اگر مذاکرات صلح توسط ولادیمیر پوتین آغاز شود، باید بسیار بسیار مراقب باشیم.

کلورلی مدعی شد: این خطر وجود دارد که پوتین از آتش بس فقط برای آموزش نیروهای بیشتر، تولید مهمات و بازسازی نیروهای مسلح آسیب دیده خود و تسلیح مجدد نیروهای مسلح خود استفاده کند.

وی ادعا کرد که تصمیم درباره مذاکرات صلح با روسیه باید «پایدار، معنادار و واقعی» باشد. «چیزی که ما باید مراقب آن باشیم، توقفی است که توسط روسیه به‌عنوان راهی برای اطمینان از اینکه مرحله بعدی تجاوز آن مؤثرتر از مرحله فعلی است، استفاده شود»

درخواست اوکراین از ناتو برای تحویل سامانه پاتریوت
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۱۴:۴۶

دیمیترو کولبا وزیر خارجه اوکراین از ادامه درخواست‌های مکرر و بی نتیجه کشورش از اعضای ناتو برای دریافت سامانه دفاع موشکی پاتریوت خبر داد و خواستار تصمیم‌گیری ناتو در این باره شد.

به گزارش پولست نیوز، وزیر خارجه اوکراین می‌گوید زمان تصمیم‌گیری در مورد ارائه سامانه دفاع موشکی پاتریوت به کشورش فرا رسیده است.

دیمیترو کولبا در مصاحبه‌ با سی ان ان که جمعه شب منتشر شد گفت: "ما مذاکرات در مورد دریافت موشک‌های پاتریوت را در همان ابتدای جنگ، حتی قبل از جنگ آغاز کردیم. اما اکنون زمان تصمیم‌گیری فرا رسیده است. "

کولبا افزود، با همتایان آمریکایی و آلمانی خود در مورد این سامانه صحبت کرده‌ام زیرا آنها صاحب فناوری پاتریوت هستند، اما هنوز تصمیمی در پنتاگون یا در سطح ناتو در این خصوص گرفته نشده است.

وی گفت: از نشست‌های وزیران ناتو و سازمان امنیت و همکاری اروپا نیز در این باره استفاده می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، دیمیترو کولبا روز سه شنبه نیز در آستانه نشست وزرای خارجه ناتو در مصاحبه با پولیتیکو، گفت: بدون سرمایه‌گذاری روی تولید تسلیحات نظامی بیشتر، پیروزی در میدان جنگ در طولانی مدت امکان پذیر نیست.

کولبا ادامه داد: همزمان با نبرد فعلی در میدان جنگ، ما باید به فکر آینده جنگ هم باشیم، به همین خاطر کشورهای ناتو باید شروع به تولید تسلیحات نظامی بیشتر کنند.

وزیر خارجه اوکراین هشدار داد: در غیر این صورت، ما نمی‌توانیم در جنگ پیروز شویم.

کاخ سفید: بایدن قصد مذاکره با پوتین را ندارد
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۱۴:۴۲

جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید جمعه (دوم دسامبر) در جمع خبرنگاران تصریح کرد که جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در حال حاضر (هیچ قصدی) برای مذاکره با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در خصوص توقف جنگ اوکراین ندارد.

یک روز پس از آن که ظاهراً بایدن پیشنهادی مشروط برای گفت‌وگو با همتای روس خود ارائه کرد، کربی به خبرنگاران گفت: ما در نقطه‌ای قرار نداریم که در حال حاضر گفت‌وگو یک مسیر مفید برای دستیابی به نتیجه باشد.

بایدن پنجشنبه گذشته در کنفرانس خبری با امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه گفت: برای گفت‌وگو با آقای پوتین آمادگی دارم در صورتی که علاقه داشته باشد که تصمیم بگیرد به دنبال راهی برای پایان دادن به جنگ باشد. او هنوز چنین تصمیمی نگرفته است.

کربی در توضیح اظهارات بایدن مدعی شد: پوتین به هیچ وجه علاقه‌ای به هیچ نوع گفت‌وگویی نشان نداده و کاملاً برعکس بوده است. رئیس‌جمهور آمریکا به هیچ عنوان اشاره نکرده که حالا زمان گفت‌وگو است. در واقع او ثابت کرده که تنها رئیس جمهور زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) می‌تواند تعیین کند که آیا و در چه زمانی توافقی از طریق مذاکره صورت می‌گیرد و شرایط پیرامون این توافق چگونه خواهد بود.

برنامه فاش شده روسیه برای تصرف اوکراین در 10 روز

نیوزویک در گزارشی مدعی شد، طرح اولیه روسیه در جنگ با اوکراین به گونه‌ای بود که ارتش مسکو بتواند در مدت ۱۰ روز سراسر اوکراین را تحت کنترل خود درآورد.

نیوزویک جمعه شب نوشت، بر اساس دستورات داده شده، ارتش روسیه تلاش می‌کرد با استفاده از موضع تهاجمی از تلفات طولانی در میدان‌های نبرد جلوگیری کند. از دیگر اهداف این برنامه، غافلگیر کردن دشمن با قدرت آتش بسیار زیاد، بی‌ثبات کردن رهبری اوکراین و هموار کردن شرایط الحاق این کشور به روسیه تا ماه مرداد بوده است.

بر اساس این برنامه، روسیه در صدد بود در مدت ۱۰ روز کنترل سراسر اوکراین را در دست گیرد.

در این گزارش آمده است: «برنامه‌های روسیه برای تهاجم به اوکراین مفصل بود و راه‌حل‌هایی را برای بیشتر مشکلات عملی که روسیه در اشغال اوکراین با آن مواجه می‌شد، ارائه می‌کرد. اگر این طرح‌ها به درستی اجرا می‌شد، مسکو می‌توانست موفق شود.»

در این گزارش ادعا شده است که تهاجم روسیه به اوکراین حول محور موفقیت چهار فرض کلیدی بود:

اول این که تهاجم به سرعت اتفاق می‌افتد و توانایی جامعه بین‌الملل برای پاسخگویی معنادار را از بین می‌برد.

در گام دوم رهبری اوکراین به سرعت سرنگون می‌شود و به اوکراینی‌های طرفدار روسیه اجازه می‌دهد تا با کمک پروپاگاندای تبلیغاتی، موقعیت‌های بیشتری را به دست گیرند.

دیگر اینکه روسیه بتواند کنترل زیرساخت‌های سامانه گرمایشی، برق (به ویژه نیروگاه‌های هسته‌ای) و همچنین زیرساخت‌های مالی اوکراین را در دست بگیرد.

والری گراسیموف ژنرال روسی، پیش از شروع جنگ گفت که روسیه - دومین ارتش قدرتمند جهان - در میدان نبرد بر اوکراین مسلط خواهد شد. مبنای این طرح نیز بر همین اساس برنامه ریزی شده بود.

در این گزارش ادعا شده است که اکثر مقامات بلندپایه روسیه تا آخرین لحظات از حمله به اوکراین مطمئن نبودند.

این گزارش افزود، بیشتر نیروهای نظامی روسیه - حتی معاونان ستاد کل روسیه - تا چند روز قبل از حمله از قصد حمله به اوکراین و اشغال آن بی اطلاع بودند. بسیاری از واحدهای نظامی تاکتیکی که در نقاط مختلف نزدیک مرز پراکنده شده بودند، تا ساعات قبل از ورود به اوکراین، دستوری دریافت نکردند و به طور کامل برای یک عملیات طولانی مدت مجهز نبودند.

بر اساس این گزارش، بسیاری از سربازان روسی بدون سلاح وارد شهرهای اوکراین شدند.

در این گزارش آمده است: «آنها درگیری‌های سنگین را پیش بینی نمی‌کردند و طرف اوکراینی را دست کم می‌گرفتند.»

در این گزارش ادعا شده است که شکست‌های روسیه ناشی از عوامل مختلفی از جمله مقاومت غیرمنتظره اوکراین و دخالت جامعه بین‌الملل بود.

نیوزویک در گزارش خود افزود، پیش از آغاز جنگ در اسفندماه، دشمنان بالقوه روسیه تصور می‌کردند که نیروهای این کشور از ذخایر به ظاهر عظیم اسلحه و نیروی انسانی برخوردارند ولی هنوز علنی نکرده‌اند.

به نوشته این رسانه، تحلیلگران انگلیسی می‌گویند توجه بیش از حد به کمیت تجهیزات روس‌ها، نادیده گرفتن ضعف‌های رقیب شرقی در کیفیت نیرو، رهبری، آموزش و انگیزه‌ آن‌ها، موجب شد که کشورهایی مانند انگلیس و آمریکا تمایلی به مخالفت آشکار با روسیه نداشته باشند و زمینه را برای تهاجم فراهم کنند. با این حال، امروز پرده‌ها کنار رفته است.

نیوزویک در پایان ادعا کرد: «با وجود همه قابلیت‌های جدید در میدان نبرد، سرنوشت جنگ روسیه در اوکراین با محاسبات اشتباه، عدم قطعیت‌ها و خطاهای انسانی به نحو دیگری رقم خورد. برای اوکراین، پیروزی ضروری است، اما تنها با حمایت مداوم شرکای بین‌المللی آن قابل دست یابی است.»

اعلام آمادگی پوتین برای گفت‌وگو در مورد جنگ اوکراین

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین در واکنش به اظهارات "جو بایدن" در خصوص مذاکره در مورد اوکراین اعلام کرد رئیس‌جمهوری روسیه آماده گفت‌وگو و دیپلماسی است اما از اوکراین خارج نمی شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، پس از آنکه «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پیشنهاد داد برای گفت‌وگو با رئیس‌جمهوری روسیه آماده است، کرملین نیز اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» آماده گفت‌وگو بر سر حصول راه‌حل احتمالی در اوکراین بوده و به دیپلماسی اعتقاد دارد.

بایدن روز گذشته طی اظهاراتی در حضور «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهوری فرانسه گفت: تنها راه پایان جنگ اوکراین این است که پوتین نیروهایش را خارج کند و اگر وی به دنبال خاتمه این درگیری است، من آماده صحبت با او هستم.

در همین حال «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی درباره اظهارات بایدن، لحنی صلح طلبانه به خود گرفت و گفت که پوتین آماده مذاکره است اما روسیه از اوکراین خارج نمی شود.

وی سپس افزود: رئیس‌جمهوری روسیه همیشه برای اطمینان از حصول منافع ما برای مذاکره آماده بوده، هست و خواهد بود.

این خبرگزاری در ادامه نوشت: پوتین نیز تاکنون نسبت به آغاز آنچه که "عملیات نظامی ویژه" روسیه در اوکراین نامیده، ابراز پشیمانی نکرده و آن را لحظه ای توصیف کرده که روسیه سرانجام پس از دهه ها تحقیر به دنبال فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ در برابر هژمونی استکباری غرب ایستاده است. اوکراین و غرب می گویند، پوتین هیچ توجیهی برای یک جنگ اشغال گرایانه امپریالیستی ندارد و دولت کی‌یف هم اعلام کرده است تا زمانی که آخرین سرباز روس از خاکش بیرون رانده نشود، به نبرد ادامه می دهد.

سخنگوی کرملین نیز در ادامه اظهاراتش تاکید کرد که واشنگتن با امتناع از به رسمیت شناختن سرزمین های جدید به عنوان بخشی از خاک روسیه مانع هرگونه سازش بالقوه است.

وی سپس ادامه داد: این امر به طور قابل توجهی تلاش برای گفت‌وگو را پیچیده می کند.

جمهوری چک طرح آموزش سربازان اوکراینی را تصویب کرد

یک رسانه جمهوری چک اعلام کرد، این کشور قرار است از سال ۲۰۲۳ برنامه آموزش نظامی برای ۴۰۰۰ نیروی اوکراینی را شروع کند.

بر اساس گزارش "رادیو پراگ اینترنشنال"، جمهوری چک قرار است به زودی برنامه آموزش به سربازان اوکراینی را در خاک خود شروع کند.

این رادیو در گزارش خود تصریح کرد، مجلس علیای پارلمان جمهوری چک پس از اقدام مشابه مجلس سفلای این پارلمان لایحه مخصوص دادن مجوز به آموزش بالغ بر ۴۰۰۰ سرباز اوکراینی در پایگاه لیباوای ارتش جمهوری چک را تصویب کرد.

قرار است این برنامه آموزشی در قالب چند دوره چهار هفته‌ای در سال ۲۰۲۳ شروع شود و بالغ بر ۸۰۰ سرباز اوکراینی می‌توانند در هر یک از دوره‌ها شرکت داشته باشند.

همچنین پارلمان جمهوری چک طرح دیگری را تصویب کرد که به موجب آن بالغ بر ۵۵ سرباز جمهوری چک برای آموزش دادن به نیروهای اوکراینی در کشور های دیگر اتحادیه اروپا اعزام خواهند شد.

این در حالی است که قرار است وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا از روز دوشنبه هفته جاری برای گفتگو درباره حمایت از اوکراین و واکنش به جنگ روسیه، به شش کشور اروپایی سفر کند که جمهوری چک نیز یکی از مقاصد این تور سفرهای او است.

 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۴۱
انتشار یافته: ۹
آرش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
تبلیغات گلوبالیست های آمریکایی رو به عنوان سند منتشر میکنید؟
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
10 روز زیاده تو سه روز میخواستند بگیرند که ... نزدیک یک سال شد ولی هنوز همون 2 استان شرقی روس زبان که اونم با پیشروی ارتش اوکراین داره از دست میره. پوتین نشون داد فرسنگ ها با قدرت جهانی شدن فاصله داره. نه اقتصاد درست نه ارتش قوی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
اتخاذ سیاست های دوگانه مخصوصا برای ما که حتی در قانون اساسی کشور ، حمایت از کشور های مطلوم و تحت ستم را با پیروی از دین مبین اسلام ثبت کرده ایم به هیچ وجهی قابل توجیه و تحمل نمیباشد

مثلا ما از فلسطین و بخاطر تحت اشغال و ظلم اسراییل حمایت میکنیم
ولی برعکس نه تنها از اوکراین که تحت تجاوز و اشعالگری روسیه قرار گرفته حمایت و کمکی نکرده ایم

که با دادن پهپاد به روسیه ، عملا آنها را در تجاوز و ستم و ظلمی که در حق کشور و مردم اوکراین کرده اند مساعدت کرده ایم
ناشناس
|
Canada
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
چطور میشه به پوتین اعتماد کرد در حالبکه جتی چند ساعت قبل از تهاجم سرتاسری به اوکراین به ماکرون گفته بود فصدی برای حمله نظامی به اکراین ندارد و هشدارهای مکرر امریکا را فریب! اذهان عمومی از سوی امریکا اعلام میکرد؟
ناشناس
|
Sweden
|
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
بلایی که سر روسیه اومد سر همه‌ی روسیه‌پرستان خواهد اومد. مراقب باشید طرف کی رو می‌گیرید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
پوتین جنایتکارجنکیه
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
چرا از قدرت و پیشروی ارتش مقتدر روسیه چیزی نمیگید؟ گرفتن نود درصد خاک اوکراین، از بین بردن ارتش اوکراین و ناتو، گشتن بیش از یک میلیون پیاده نظام امریکا. کدوم ارتشی چنین قدرتی دارد؟ از ژنرال آخرالزمانی چرا مطلب نمیزارید؟!
نوید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
روسیه نبود الان مردم اوکراین به پیاده نظام ناتو باید میگفتن عمو، پوتین انصافا از آبروش گذاشت برای حفظ اوکراین و نجاتش از آمریکا. آمریکا قصد داشت سلاح حتی شیمیایی امتحان کنه که پوتین فهمید
نقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۲
در صورت نیاز و درخواست پوتین باید نیرو بفرستیم اوکراین تا جنگ رو جمع کنند. انشاالله بعد از اوکراین آلمان رو باید بگیریم. درود بر ارتش آزادی بخش پوتین
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟