واکنش کنعانی به آتش زدن پیرمرد مسلمان در بیرمنگام

سخنگوی وزارت امور خارجه آتش زدن یک پیرمرد مسلمان در شهر بیرمنگام انگلیس را هولناک و شوک آور خواند و بررسی دقیق این اقدام وحشیانه و اعلام نتایج آن را مسؤولیت فوری دولت انگلیس برشمرد.
کد خبر: ۱۱۶۸۷۹۹
|
۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲ 23 March 2023
|
3880 بازدید

به گزارش «تابناک»، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) سوم فروردین ماه در توئیتر به آتش زدن پیرمرد مسلمان در بیرمنگام واکنش نشان داد و نوشت: آتش زدن یک پیرمرد مسلمان در خیابان و در انظار عمومی در شهر بیرمنگام انگلیس، هنگام خروج وی از مسجد هولناک و شوک آور است.
سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: اسلام‌ستیزی و اسلام‌هراسی سیستماتیک در غرب، نتیجه‌اش نفرت پراکنی و خشونت آشکار است. بررسی دقیق این اقدام وحشیانه و اعلام نتایج آن مسؤولیت فوری دولت انگلیس است.
وی همچنین در توئیت دیگری نوشت: البته گزارش‌های اخیر منتشر شده در مورد نژادپرستی نهادینه شده در پلیس انگلیس نیز مزید بر علت و قابل تأمل است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟