شخصی که با مدرک «بهداشت باروری» سفیر شد/ سفیر ضعیف چگونه یک کشور را بی اعتبار و غافلگیر می‌کند؟! / سفارت خانه‌ها عرصه به‌ کار گماردن «بیکاران سیاسی» نیستند!

یادمان باشد که سیاست خارجی و میدان دیپلماسی، عرصه تامین حداکثری منافع ملی است و نه منافع جناح‌ها و اشخاص. سفارت خانه ها، عرصه به کار گماردن متخصصان و مبتکران سیاست خارجی است و نه عرصه سهم خواهی‌ها و به کار گماردن «بیکاران سیاسی»!  آنچه در سیاست خارجی اهمیت دارد، کاستن از فشار‌های بین المللی و ارائه تصویر مثبت از ایران در نظام و جامعه بین الملل است و نه کاستن از فشار گروه‌ها و اشخاص سیاسی در سیاست داخلی با انتصاب بیکاران سیاسی به عنوان سفیر!
کد خبر: ۱۱۸۱۸۱۳
|
۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴ 05 July 2023
|
18366 بازدید
|

شخصی که با مدرک «بهداشت باروری» سفیر شد/ سفیر ضعیف چگونه یک کشور را بی اعتبار و غافلگیر می کند!؟/سفارت خانه ها عرصه بکارگماردن «بیکاران سیاسی» نیستند!

سیاست خارجی/ قرن بیست و یکم راه را برای ارتباطات و تجارت بیشتر در مقیاس جهانی هموار کرده است. با ارتباط بیشتر در سراسر جهان، نیاز به روابط دیپلماتیک مؤثر و مترقی بین کشورها از اهمیت بالایی برخوردار است؛ بنابراین، سفرایی مؤثر برای ارتقای روابط، تجارت و سیاست خارجی مورد نیاز است که ایران نیز نه تنها از این قاعده مستثنی نیست، بلکه با توجه به فشارها، تحریم ها و تهدیدات پیچیده، متنوع و گسترده بین المللی بیش از هر کشور دیگری نیازمند سفرایی است که بتوانند گوش(ears)، صدا(voice) و چهره(face) ایران در خارج از کشور و یک محیط پیچیده بین المللی باشند. 

یک سفیر خوب، ماهر و موفق، دارایی قدرتمندی برای دیپلماسی هر کشور است: فرد مناسب می تواند درک عمومی خارجی از یک کشور را بهبود بخشد، می تواند روابط تجاری مهمی ایجاد کند، دشمن را به دوست تبدیل کند یا سوءتفاهمات را بکاهد و از سوی دیگر، یک دیپلمات ناآماده یا نامناسب می تواند به اعتبار کشور نزد میزبان و یا بازیگران و نهادهای بین المللی آسیب برساند. سفیر امروزی باید بداند که چگونه جهان پیرامون خود را در تکامل و تعامل مستمر و سریع بشناسد، معنای پدیده های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی فرهنگی را درک کرده و واقعیت را در راستای اولویت های راهبردی ملی مشاهده، بازتاب و تفسیر کند.

اما متاسفانه، در سال های اخیر در سیاست خارجی ایران شاهد انتخاب سفرایی بودیم که سوالات، ابهامات و نگرانی های زیادی را برای عرصه دیپلماسی کشور ایجاد کرده است؛ انتخاب هایی که این فرض را مدام تقویت کرده در برهه هایی، برای دولت های مختلف و وزرای خارجه آن ها، منافع جناح ها، گروه ها و شخصیت های سیاسی بر منافع، حیثیت و اعتبار ملی ارجحیت دارد.

به صورت کلی، دو نوع سفیر از یکدیگر قابل تفکیک هستند: سفیر کریر(career diplomats) و سفیر سیاسی(political
appointees). سفرای کریر از میان دیپلمات های وزارت امور خارجه انتخاب می شوند که تمامی مراحل اداری و سیاسی لازم برای تبدیل شدن به یک دیپلمات حرفه ای را طی می کنند. در مقابل، سفرای سیاسی از بیرون از وزارت خارجه انتخاب می شوند و به مانند سفرای کریر، مهارت های دیپلماتیک نظری و تجربی لازم را ندارند. با این حال، این بدان معنا نیست که عملکرد سفرای کریر حتما بهتر از سفرای سیاسی است و عملکرد هر یک از آن ها می تواند بهتر از دیگری باشد. در کشوری مانند ایالات متحده حدود ۷۰ درصد سفرا، کریر هستند و ۳۰ درصد نیز سفرای سیاسی. در اروپا نیز اکثریت سفرا کریر هستند.

آمار دقیقی درباره اینکه چه تعداد از سفرای ایران در خارج از کشور کریر هستند و چه تعداد سیاسی در دسترس نیست؛ اما آنچه مشخص است، اینکه بسیاری از سفرایی که از بیرون از وزارت خارجه انتخاب می‌شوند، معیار‌ها و شایستگی‌های لازم برای تصدی این مسئولیت مهم را ندارند. در همین راستا، گا‌ه شاهد انتخاب سفرایی هستیم که صدای جامعه را هم درمی آورد؛ انتخاب‌هایی که آشکارا براساس ملاحظات سیاسی، جناحی و شخصی محض صورت می‌گیرد.

در همین زمینه، به تازگی در معرفی «معصومه آباد» به عنوان سفیر ایران در فنلاند، شاهد واکنش‌های زیادی در میان جامعه و نخبگان بودیم. معصومه آباد در حالی به عنوان سفیر ایران در فنلاند انتخاب شد که با مدرک دکترای «بهداشت باروری» پیش از این رئیس سابق بخش زایمان بیمارستان نجمیه تهران و عضو شورای شهر تهران بود؛ انتخابی که پرسش‌ها و ابهامات زیادی در نزد افکار عمومی ایجاد کرده است.

معصومه آباد روز سه شنبه در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این که اساسا چه شد وزارت خارجه شما را به عنوان سفیر فنلاند انتخاب کرد، اظهار کرد: زمانی که مهمان‌های خارجی به وزارت امور خارجه ایران دعوت می‌شدند، از من به عنوان سخنران یا مدعو دعوت می‌شد و این ارتباط مستمرا انجام می‌گرفت تا اینکه از وزارت امور خارجه برای همکاری بیشتر با من تماس گرفتند.

آباد همچنین در پاسخ به این که با توجه به عنوان مدرک تحصیلی شما که دکترای باروری است، انتقاداتی در خصوص بی‌ارتباط بودن سوابق تحصیلی و اجرایی شما با منصب سفیر مطرح است، توضیح داد: آخرین مدرک تحصیلی من دکترای باروری است و من به عنوان استاد دانشگاه ۲۰ سال است که تدریس می‌کنم و از زمانی که نوجوان و دانش آموز بودم، فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی داشته‌ام. به خصوص در دو دهه اخیر در مسئولیت‌های اجرایی خود در حوزه دیپلماسی به ویژه دیپلماسی عمومی و شهری حضور فعال داشته‌ام که شامل مباحث و چالش‌های زیست محیطی از قبیل آلودگی هوا، حمل و نقل عمومی، بازیافت و تفکیک زباله و مسائل حوزه فرهنگی و اجتماعی و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت بود.

نادیده گرفتن ۱۰۰۰ دیپلمات در وزارت خارجه!

این توجیهات معصومه آباد در حالی منعکس شده است که در وزارت امور خارجه کشورمان، حدود ۱۰۰۰ دیپلمات و کادر سیاسی کارآزموده و مجرب حضور دارند که تعداد زیادی از آن‌ها می‌توانند کارکرد و عملکرد بهتری نسبت به شخصی ایفا کنند که تاکنون نه یک روز سابقه فعالیت دیپلماتیک داشته است و نه رشته و تحصیلات مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های دیپلماتیک دارد. این مساله می‌تواند سرخوردگی زیادی میان نیرو‌های مجرب و ماهر وزارت خارجه به وجود آورد.  

کشور تحت تحریم و فشار سفیر قوی می‌خواهد!

در همین رابطه، سخنگوی وزارت خارجه در توجیه عجیب خود درباره انتخاب معصومه آباد به عنوان سفیر ایران در فنلاند نیز اظهار داشت: من بار‌ها درباره انتخاب سفرایی که از بدنه وزارت خارجه نیستند، پاسخ داده‌ام. در وزارتخانه‌های خارجه همه کشور‌های دنیا، معمولا انتخاب سفرایی از شخصیت‌های دیگر کشوری غیر از جامعه دیپلماتیک امر مرسومی است و متناسب با کشور هدف و نیاز با آن کشور سفرایی غیر از کادر دیپلماتیک وزارت خارجه انتخاب می‌شود و ما استثنا نیستیم و این منحصر به ایران نیست. متناسب با نیاز بعضا سفرایی غیر از جامعه دیپلماتیک انتخاب می‌شوند.

سخنگوی وزارت خارجه عنوان کرده که انتخاب سفیر خارج از کادر وزارت امور خارجه در همه جای جهان معمول است و «ما استثنا نیستیم». با این حال، به نظر می‌رسد، باید خود را از این مساله مستثنا کنیم؛ از این جهت که جمهوری اسلامی ایران تحت شدیدترین فشار‌ها و تحریم‌های بین المللی قرار دارد و کشور بیش از هر زمان، نیازمند سفرا و دیپلمات‌های باتجربه، آموزش دیده و مبتکری است که درک کافی از مناسبات بین المللی و قواعد حاکم بر نظام بین الملل داشته باشند، نه اینکه سفرایی انتخاب شوند که سابقه یک روز فعالیت دیپلماتیک ندارند و تحصیلات غیرمرتبط با ماموریت‌های دیپلماتیک دارند.

از سوی دیگر، اگر کشور‌های دیگر نیز سفرای خارج از کادر دیپلماتیک یا اصطلاحا سفرای سیاسی انتخاب می‌کنند، حداقل‌های لازم (تجربه فعالیت دیپلماتیک، رشته تحصیلی مرتبط، آشنایی با سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی، آشنایی با تجارت و اقتصاد بین الملل یا تحصیل در آن و...) برای اعطای این مسئولیت مهم دیپلماتیک به یک شخص را در نظر می‌گیرند، نه اینکه بدون هیچ ملاحظه حرفه‌ای و صرفا بر اساس بده بستان‌های سیاسی سفیر انتخاب شود!

سفیر ضعیف، یک کشور را بی اعتبار و غافلگیر می‌کند!

یکی از ویژگی‌ها مهم یک سفیر قوی و کاربلد، توانایی جذب اطلاعات پیچیده از منابع مختلف و نتیجه گیری منطقی از این اطلاعات پیچیده است. همچنین، توانایی تشخیص آنچه در یک موقعیت معین مناسب، عملی و معقول است نیز جمله توانایی‌های یک سفیر خوب محسوب می‌شود. اگر سفیری این ویژگی‌های مهم را نداشته باشد، توانایی تجزیه و تحلیل اطلاعات پیچیده و مهم را نخواهد داشت و علاوه بر اینکه ممکن است کشور را در مواجهه با رویداد‌های مختلف غافلگیر کند، زمینه بی اعتباری بین المللی کشور و آسیب به سیاست خارجی کشور را فراهم آورد.  

بدون شک، انتخاب سفرایی از جنس سفیری که در فنلاند منصوب شد، آسیب‌های جدی به پیکره سیاست خارجی کشور وارد می‌کند. انتخاب‌های که صدای بسیاری از دلسوزان را درآورد و جای دفاعی نیز برای مدافعان باقی نگذاشت!

سفارت خانه‌ها عرصه به کار گماردن «بیکاران سیاسی» نیستند!

یادمان باشد که سیاست خارجی و میدان دیپلماسی، عرصه تامین حداکثری منافع ملی است و نه منافع جناح‌ها و اشخاص. سفارت خانه ها، عرصه به کار گماردن متخصصان و مبتکران سیاست خارجی است و نه عرصه سهم خواهی‌ها و به کار گماردن «بیکاران سیاسی»!  

آنچه در سیاست خارجی اهمیت دارد، کاستن از فشار‌های بین المللی و ارائه تصویر مثبت از ایران در نظام و جامعه بین الملل است و نه کاستن از فشار گروه‌ها و اشخاص سیاسی در سیاست داخلی با انتصاب بیکاران سیاسی به عنوان سفیر!

همچنین آنچه در رابطه با انتخاب سفرای زن اهمیت دارد، اولویت انتخاب از میان زنانی است که در بدنه وزارت خارجه در حال فعالیت هستند و نه زنانی که در بیمارستان‌ها یا مراکز دیگر انجام وظیفه می‌کنند!

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۱
در انتظار بررسی: ۳۳
انتشار یافته: ۱۱۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
این نخبه رو یا باید می‌فرستادند مصلحت نظام یا سفیر می شد ذخایر رو باید فریز نگهداشت با مزایا!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
مگر زاکانی به جز یک مدرک رانتی که با سهمیه کسب کرده، تجربه و شاخصه دیگری برای تصدی ریاست شهرداری تهران را داشت؟ حتی قانون را هم برای او زیر پا گذاشتند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
از وزارت خارجه ای که وزیرش امیر عبدالهیان است که زبان خارجی و پرو تکولها و تشریفات سیاسی را نمی داند، جز این هم انتظاری نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
سالهای سال است که پست و مقام در این مملکت شده گوشت قربونی که بین رفقا، نزدیکان و بستگان تقسیم می شود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
شایستگی و شایسته سالاری در این مملکت سالها است که لگدمال شده است.
اوضاع وخیم فعلی این مملکت، حاصل این تفکر نابخردانه است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
با سهمیه و رانت تحصیل کن.
با سهمیه و رانت شغل اشغال کن.
با سهمیه و رانت از مزایای نجومی استفاده کن.
کدام قانون و کدام عدالت مجوز چنین کارهایی را داده است؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
انتساب خیلی بی ربطی است .... البته در دوران حسن روحانی هم حسن خان آقای علوی را به سمت وزارت اطلاعات گمارد که خود بنده خدا در مصاحبه گفته بود من هیچ تجربه ای در زمینه مسائل اطلاعاتی ندارم که حسن بهش گفته بود توسل کن به جده ات فاطمه زهرا (س)
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
از غربگرایان بیش از این انتظار ی نیست
عاشق ایران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
چهل سال پیش بخاطر نداشتن افراد کار کشته کافی و

مورد اعتماد اجبارا ولایتی پزشک کودکان که امریکا

تحصیل کرده بود را وزیر خارجه کردیم !؟

ولی چطور در ۴۴ سال گذشته نتوانستیم هزار نفر کادر

تحصیلکرده زبان دان در رشته علوم سیاست خارجه بار

بیاوریم ؟ که هنوز امثال متکی و امیر عبدلهیان وزیر

خارجه و جلیلی و باقری و مرندی مذاکره کننده ارشد

میشوند!!؟ و این خانم پزشک باروری سفیر فنلاند !؟؟

خدا میداند که چه خسارات و ضررهای بزرگ را به کشور

و مردم زده و میزنند و حتی زبان خارجی ساده که الان

حتی اکثر دانش آموزان شهرهای بزرگ و کوچک به ان

مسلط هستند را نمیدانند و حالا نداشتن تجربه و علم

ویژه که جای خودش را دارد !!! ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
از جون این مردم فلاکت زده چه می خواهید.
اقتصاد را درست کنید.
همه ی سفارتخانه های خارجی را هم تخته کنید
ایرانی آباد و آزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
چون ما با کشورهای جهان دیپلماسی و ارتباط و تجارت و تعامل نداریم پس هر کس با هر رشته و سوادی را حتی یک چوب خشک بزاریم اتفاقی نمی افتد.....!!! اصلا سفیر و سفارت خانه نداشته باشیم چیزی نمی شود و بدتر از این سر مردم و کشور و اقتصاد و تجارت و کسب و کار مردم نمی آید ..
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
وای به این مدیریت باندی که همه چیز را به مسخره گرفته اند
این مجلس آنقدر مفلوک است که حتا نمی تواند از وزیر خارجه سوال کند
بنده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
همچنین تیتر زدید که انگار طی این چهل و پنج سال تمام انتصابات بر اساس تخصص و کاردانی وتجریه و ضابطه بوده همیشه این بوده مهندس کشاورزی می شه رئیس برق مهندس برق می شه رئیس منابع طبیعی این چیزا عادیه
ناشناس
| Ireland |
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
در جواب دوست عزیز، نیروی کاربلد و کارکشته زیاد است
ولی فرصت به ایشان نمی رسد. اتفاقا همین نیروها نباشند که اوضاع وخیم تر از چیزی می شود که میبینید. بماند که کاربلد ها هم این ناکاربلدان را در سفارتخانه ها دست می اندازند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
کدام عمل و تصمیم این دولت درست و در جهت منافع کشور و مردم بوده که انتخاب سفیرش درست باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
تمام امور کشور با سرعت نور در حال پسرفت است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
کدام عمل و تصمیم دولت های قبلی درست و در جهت منافع کشور و مردم بوده؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
واقعا نمک نشاس آرین مردم دنیا شما مردم ایران هستید اینهمه خدمات را نمی‌بینید کدام یک از شما میتواند غم غربت را چهل سال تحمل کند و به غریبه ها خدمت کند مسیولان ما نوژن رها کرده آمد و دارن به شما ملت نمک نشناسی خدمات ویژه میدهند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
تو این مملکت اگه یکی بجا سر جاش بود باید تعجب کرد
جهان
| Germany |
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
انهای که به این انتخاب ایراد مگیرند در باره وزیر خارجه المان بخوانند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
حتما سفیری که مدرک تحصیلیش بهداشت باروری بوده نماز شب خوان بوده
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
تو هم نماز شب می خوندی شاید یه جایی به کارت بیاد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
آقا محمد مشخصه دلیل قانع کننده ای نداری
اون آقا منظورش اینه که با رانت رفته سفیر شده
ولی من فکر می کنم این خانم مسئول پخش ساندیس بوده که آقا محمد هم از ایشون حمایت می کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
دانایی در این وزارتخانه نیست . وزارت خارجه نیست وزارت جنگ و تهدید است
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
شایدمدرک مامائی بدرد امورسیاسی هم میآید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
وقتی یک نفر روحانی میتواند مشاور، دفتردار، وکیل، قاضی، سفیر، معلم، استاد، رییس جمهور و ... باشد، چرا بقیه مشاغل چنین اجازه ای ندارند؟
پاسخ ها
خالو قربان
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
روحانیون با داشتن مدرک حوزوی میتوانند مطب تاسیس بکنند و با طب اسلامی مردم را درمان کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
این رو خیلی خوب آمدی. حتی بالاتر از ریاست جمهوری هم پست گرفتن و به هیج هم پاسخگو نیستن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
از دو حال خارج نیست یا همسایه‌ش جبهه پایداری بوده یا به شدت ویار فنلاند کرده بوده شاید هم هر دو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
اگر می خواهی که ویرانی بوجود آوری کافیست کارهای بزرگ را به افراد کوچک بسپری
پاسخ ها
تفکرنقاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
بسیار بجا گفتی.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
دلیلی بجز تخصص باید باشد که با این خانم بعنوان سفیر این میزان مخالفت میشود۔کسانی برای این سمت مشتاق بوده اند ومحرک اند۔ ضمن انکه شرایط زمانی برای موظف کردن خانمی در سفارت کشوری اروپائی بسیار زیرکانه است۔نیست مشکلی با اروپا وسایر کشورها با وجود سفرای موجودنداریم وهمه مشکلاتمان توسط انان حل شده است۔
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
نه عمو ما مثل شما نگاه دهن دیگران نمیکیم ببینیم چه میگن ما خودمان تحلیل میکنیم ضمناً از نه از استدلالهای خود حاج خانم قانع شدیم و نه توجیهات سخنگو، به هر حال قضاوت ما و شما بستگی به سطح اشرافمان بر اوضاع بین المللی دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
وقتی وزارتخانه ها عرصه بکارگیری وزرای کارنابلد، کم سواد و بی تجربه است، چرا سفارتخانه ها نباشند؟
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
حالا خیلی ناراحت نشید انشالله که یک مدرک واقعی داشته وگرنه خیلی ها که
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۴
شخصی که با مدرک «بهداشت باروری» سفیر شد!!!!!


نویسنده گویا از فرایند پست و مقام دهی در این تشکیلات به کل بی اطلاع است و مثل اصحاب کهف ناگهان از خواب بیدار شده و فکر می کند چیز شگفتی رخ داده است. شما یک پست و مقام در طول عمر جمهوری اسلامی مثال بزن که بر اساس تخصص و تعهد واگذار شده باشد اصولا در جمهوری اسلامی تخصص و تعهد به کشور و مردم محلی از اعراب ندارد.پست ها و مقام ها نوعی پاداش هستند که به افراد مطیع و بله قربان گو اهدا می شوند اصلا مهم نیست توانایی داشته باشد یا نداشته باشد مطیع باش وفادار باش بله قربان گو باش هر پستی می خواهی بگیر و خودت و خاندانت را نیز از این خوان نعمت بهره مند کن این اتفاقی است که در کشور افتاده است و ایران را به سمت غیر قابل سکونت برای انسان و حیوان هدایت کرده اند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟