مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان در گفت‌وگو با «تابناک»:

از ۲۶۸ خیابان ملاشیه اهواز ۳۱ خیابان دچار قطعی آب شدند/ در ملاشیه با توسعه نامتوازن و کمبود زیرساخت‌ها مواجه هستیم

در روز‌های گذشته موضوع قطعی آب در منطقه ملاشیه اهواز به صدر اخبار رسانه‌ها آمد؛ منطقه‌ای محروم در جنوب غربی اهواز که همواره در تابستان با مشکل قطعی و یا کمبود آب رو ربه رو می‌شود، اما امسال گرمای شدید هوا مشکلات مردم این منطقه را صدچندان کرد.
کد خبر: ۱۱۸۲۸۸۰
|
۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱ 12 July 2023
|
5051 بازدید
|
۹

از ۲۶۸ خیابان ملاشیه اهواز ۳۱ خیابان دچار قطعی آب شدند/ در ملاشیه با توسعه نامتوازن و کمبود زیرساخت‌ها مواجه هستیم

به گزارش «تابناک»؛ هم اکنون افزایش دمای هوا در تابستان سال جاری تا بالای ۵۰ درجه سانتی گراد در برخی مناطق استان خوزستان به ویژه شهر اهواز مشکلات فراوانی برای مردم این منطقه از کشور به ویژه در حوزه آب رقم زده است.

دولت سیزدهم سابق بر این تلاش کرد با اجرای کامل پروژه آبرسانی غدیر با ظرفیت ۱۲ هزار لیتر آب در ثانیه و ۷۸ کیلومتر خطوط انتقال تا آنجا که امکان دارد، مشکل آب در بسیاری از شهر و روستا‌های استان خوزستان به ویژه شهر اهواز را مرتفع کند.

مستند به اطلاعاتی که پیرامون پروژه آبرسانی غدیر وجود دارد، این طرح بزرگ و ملی، زمینه تامین آب شرب بهداشتی و پایدار برای ۲۶ شهر و ۱۶۰۸ روستای مرکزی، جنوبی و غرب استان خوزستان را با جمعیتی بالغ بر ۴.۷ میلیون تن که معادل ۵۲ درصد جمعیت این استان تا افق ۱۴۲۵ است را فراهم کرده است و به صورت مشخص هم اکنون ۴ هزار لیتر در ثانیه از ۱۱ هزار لیتر آب مورد نیاز شهر اهواز از طریق این پروژه تأمین می‌شود.

با وجود این، هنوز برخی مشکلات همانند توسعه نامتوازن شهری، گرمای شدید هوا، مصرف بی رویه آب در مناطق بالادست شبکه آبرسانی و... امکان تأمین آب سراسری برای تمامی مناطق به ویژه در مرکز استان را از مسئولان سلب می‌کند؛ درست مثل اتفاقی که ظرف چند روز گذشته برای منطقه ملاشیه اهواز در جنوب غربی این شهر و در مسیر جاده اهواز به خرمشهر اتفاق افتاد و با بازتاب رسانه‌ای گسترده‌ای رو به رو شد.

در رابطه با مشکل اخیری که در منطقه ملاشیه اهواز رقم خورد، "محمد رضا کرمی نژاد" مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان به «تابناک»، گفت: منطقه ملاشیه یکی از مناطق محروم و حاشیه‌ای شهر اهواز است که ۶۵ هزار جمعیت دارد و در سال‌های گذشته با مشکل توسعه نامتوازن و غیر استاندارد رو به رو بوده است.

کرمی نژاد با تأکید بر اینکه در این منطقه از شهر اهواز افزایش جمعیت متناسب با توسعه زیرساخت‌ها رقم نخورده است، افزود: از سال‌های گذشته در منطقه ملاشیه اهواز، توزیع آب از طریق شبکه آبرسانی ساعتی انجام می‌شد و شهروندان شب‌ها مخازن آب خود را پر و روز‌ها از آن استفاده می‌کردند.

کرمی نژاد اضافه کرد: در جریان سفر دوم ریاست جمهوری به استان خوزستان موضوع آبرسانی پایدار به چند منطقه اهواز همانند ملاشیه، پردیس، شهرک دانشگاه و... به تصویب رسید که اجرای پروژه‌های این طرح‌ها به مناقصه گذاشته شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان همچنین با بیان اینکه در روز‌های اخیر و به دنبال افزایش شدید دما، افزایش شدید تقاضا به ویژه در بالادست شبکه و یک حادثه با مشکل قطعی آب در بخش محدودی از ملاشیه رو به رو شدیم، ادامه داد: ملاشیه ۲۶۸ خیابان اصلی و فرعی دارد، اما مشکل قطعی که در روز‌های اخیر رخ داد تنها ۳۱ خیابان اصلی و فرعی را دچار مشکل کرد.

وی ضمن اشاره به اینکه بلافاصله پس از وقوع مشکل عملیات ترمیم و افزایش ظرفیت شبکه آغاز شد، گفت: علاوه بر تلاش‌های شبانه روزی برای افزایش ظرفیت آبرسانی به منطقه ملاشیه همچنین آبرسانی سیار را با هدف رفع موقت مشکل بی آبی منطقه در دستور کار قرار دادیم.

کرمی نژاد ادامه داد: با اجرای خط انتقال برای تقویت فشار آب ملاشیه اهواز، ظرفیت انتقال آب به این منطقه از ۴ هزار به ۸ هزار مترمکعب در روز افزایش یافته و تا پایان هفته نیز این رقم به ۱۲ هزار مترمکعب در روز خواهد رسید.

وی در مورد شرایط کنونی منطقه ملاشیه نیز بیان کرد: از شب گذشته تقریباً در تمامی مناطق بحرانی آب شرب پایدار فراهم شده است و همکاران ما در حال پیگیری هستند تا در صورت وجود مشکل موردی نسبت به حل سریع آن نیز اقدام کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
بابا یک کمی از پول نفت و گازی که کل مملکت را داره میچرخونه خرج این مناطق جنوب کنید. اینقدر نامردمی نکنید. خدا را خوش نمی آید. اگر خدا میشناسید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
آقازاده ها توی آمریکا و کانادا و اروپا خرجشون زیاده ، دیگه نمی رسه برای آبادانی خوزستان متاسفانه
از فرهنگیان منطقه ملاشیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
با سلام
احتراما باستحضار می‌رساند که آب آشامیدنی منطقه محروم‌ ملاشیه از قدیم الزمان از حیث کمی و کیفی در وضع نامطلوب بوده و هم اکنون این مشکل دوچندان شده لست. رجا واثق داریم که دولت کریمه جناب آقای رئیسی در اسرع وقت ممکن این معضل را حل تو این مردم نجیب فارغ البال به زندگی آبرومندانه خود ادامه دهند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
از فرهنگیان

دولت خدوم ، وظیفه اش تامین رفاه نسبی برای همه مردم ایران است و متاسفانه مجلس و نهادهای نظارتی هیچ بازخواست رئیسی را نمی کنند
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
چطور روتون میشه به ملاشیه بگید حاشیه شهر؟؟؟!!!! اصلا کل اهواز به دلیل بی کفایتی مدیران استانی و شهرستان تبدیل شده به یک روستا.وضعیت خیابانها و آسفالت و خدمات شهری و جمع آوری زباله و..... توی بالاترین و بهترین محله های اهواز مثل کیانپارس و زیتون کارمندی و پاداد تعریفی نداره چه برسه به این مناطق حاشیه نشین.قشنگ معلومه دستهایی در پشت پرده نمیخوان مردم اهواز و خوزستان روی آرامش و راحتی رو ببینن.متاسفانه نداشتن روحیه مطالبه گری هم بین خوزستانیها مزید بر علت و یکی از علل اصلی عقب ماندن شهرهای خوزستان شده.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
82 درصد از منابع نفتی و گازی کشور در استان خوزستان می باشند و همچنین در کشاورزی نیز سهم بسیار بالایی دارد و اما یکی از بدبخت ترین و محروم ترین استان ها خوزستان است. واقعا این همه ظلم معنایی ندارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
گرمدره که بغل دست تهرانو کرجه قطعی اب شدیدی داره دیگه بقیه شهرها که جای خود دارن
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
یادش بخیر در زمان دولت روحانی خبرنگار صدا و سیما در جریان کم آبی تالاب های خوزستان دوربین رو زوم کرده بود تو چشم گاومیش دنبال یه قطره اشک می‌گشت تا ثابت کنه دولت روحانی بی عرضه ست، الان بی عرضگی خود خبرنگار ثابت شده که جرات تکرار اون کار رو در دولت رئیسی نداره،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
سوریه مهمتره
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟