ذوالنوری: اهل سنت همیشه پای انقلاب ایستاده‌اند‌

نایب رئیس ‌‌مجلس شورای اسلامی گفت: اهل سنت همیشه پا به پای همه ملت ایران پای آرمان‌ها و اهداف انقلابی اسلامی ایستاده‌اند.
کد خبر: ۱۱۸۳۱۶۱
|
۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵ 14 July 2023
|
2098 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری عصر امروز در آیین بزرگداشت روز مباهله در جمع مردم تویسرکان اظهار داشت: در سال ۸۰ شخصی که قصد رای گیری از اهل سنت را داشت دست به تحریف محتوای حدیث غدیر زد و کلمه مولی را به عنوان دوست معنی کرد، اما به فضل الهی با وجود همه منفعت طلبی‌های دنیایی، اهل سنت همیشه پای انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

وی افزود: حدیث غدیر یک حدیث پر تکرار و بی نظیر در تاریخ اسلام است که از علما و بزرگان اهل تسنن و تشیع رسیده است و غیر قابل خدشه و ایراد است.

‌ذوالنوری به تبیین مفاهیم حدیث ارزشمند غدیر پرداخت و تصریح کرد: به دلایل بسیار محکم و غیر‌قابل خدشه که علمای اهل سنت نیز به آن تاکید کرده‌اند، مولی به معنای ولی، سرپرست و صاحب اختیار مسلمانان بعد از رحلت پیامبر(ص) است.

وی ادامه داد: امیرالمومنین به صورت انحصاری تنها مخصوص به حضرت علی(ع) است و حتی دیگر ائمه معصومین نیز با این لقب خوانده نمی‌شوند.

نماینده مردم قم در مجلس شوری اسلامی گفت: معرفی امیرالمومنین علی(ع) به عنوان ولی و سرپرست همه مسلمانان بعد از رسول خدا(ص)، وحی مستقیم الهی و انتخاب خداوند متعال است و مساله امامت و جانشینی پیامبر(ص) مقوله ای نیست که توسط مردم تعیین تکلیف شود.

وی تاکید کرد: خداوند متعال به قدری برای مساله معرفی حضرت علی(ع) به عنوان جانشین پیامبر(ص) ارزش و اهمیت قائل شده که به صراحت فرموده ای پیامبر اگر این امر را ابلاغ نکنی رسالتت را انجام نداده‌ای.

‌ذالنوری با تبیین جزئیات بیش از ۲۳ دلیل محکم و مستدل برای معنی کلمه مولی به عنوان ولی، سرپرست و صاحب اختیار اضافه کرد: واقعه بزرگ و عظیم مباهله نیز همانند واقعه بی نظیر غدیر نشان دهنده بر حق بودن علی (ع) به عنوان جان پیامبر و اهل بیت (علیهم اسلام) یعنی حضرت زهرا، امام حسن (ع)، امام حسین (ع) و ائمه معصومین بعد از آن‌ها‌ست.

وی خاطر نشان کرد: پیامبر اکرم در روز غدیر نیز با نام بردن مستقیمٰ ، ائمه معصومین را یکی یکی به همه مردم معرفی کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟