شدت گرفتن بادهای ۱۲۰ روزه در سیستان از چهارشنبه

طی این مدت احتمال افزایش غبار و برخی ساعات وزش بادهای نسبتاً شدید برای زاهدان و مناطق مرکزی و غرب استان سیستان و بلوچستان وجود دارد.
کد خبر: ۱۱۸۵۷۰۳
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹ 31 July 2023
|
2435 بازدید

به گزارش تابناک؛ رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سیستان و بلوچستان گفت: از صبح چهارشنبه تا دوشنبه ( ۱۱ الی ۱۶ مرداد) وزش باد شدید و گردوخاک برای مناطق شمالی استان پیش‌بینی می شود.


ملاشاهی در گفت وگو با ایسنا افزود: طی این مدت احتمال افزایش غبار و برخی ساعات وزش باد نسبتاً شدید برای زاهدان و مناطق مرکزی و غرب استان وجود دارد.

ملاشاهی توصیه کرد: توجه به نکات بهداشتی و استفاده از ماسک در زمان غبار آلود شدن هوا توجه شود و رعایت حداکثری مقررات رانندگی در ترددهای جاده‌ای به سمت سیستان و خراسان جنوبی در نظر گرفته شود و از کار در ارتفاعات جداٌ پرهیز کنید و برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت