میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حضور بیش از ۲ هزار خبرنگار در کربلا برای پوشش اربعین

علی مؤید رئیس سازمان رسانه و ارتباطات عراق پوشش رسانه‌ای زیارت اربعین امسال را، بزرگترین پوشش در تاریخ دانست.
کد خبر: ۱۱۹۱۷۷۰
| |
2749 بازدید
حضور بیش از ۲ هزار خبرنگار در کربلا برای پوشش اربعین

 

به گزارش تابناک به نوشته خبرگزاری رسمی عراق (واع)؛ المؤید با انتشار بیانیه‌ای از «محمد شیاع السودانی» و عتبه عباسی و حسینی و دیگر نهاد‌های پشتیبانی به دلیل مشارکت در پوشش رسانه‌ای حضور میلیونی زائران اربعین با بیش از دو هزار و ۲۸۶ تن از اصحاب رسانه، قدردانی کرد.

وی افزود: «دست کم ۹۳۸ روزنامه‌نگار از ۲۴ کشور خارجی و ۱۳۰۰ روزنامه‌نگار عراقی در پوشش اربعینی در شهر کربلا مشارکت داشتند که تنها با همراهی دولت و در اختیار داشتن تسهیلات پیشرفته و جدید سازمان رسانه و ارتباطات، انجام گرفت».

او در ادامه تأکید کرد که پخش زنده زیارت اربعین در کربلا توسط هزار ۴۸۶ دوربین، از طریق ۷۲ پایگاه و ۲۰ دستگاه پخش زنده، ثبت شد.

رئیس سازمان رسانه و ارتباطات عراق تاکید کرد که ۹۲ ماهواره از جمله دست کم ۲۱ شبکه خارجی، ۵۷ رادیو و ده‌ها خبرگزاری علاوه بر ۲۶ مرکز رسانه و ۱۰ استودیو، اربعین را پوشش دادند و نزدیک به ۷۷ هزار و ۱۵۷ دقیقه از جمله بیش از ۱۴ هزار دقیقه پخش زنده مراسم اربعین صورت گرفته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات