پهپاد نقطه‌زن و انهدامی ارتش فعال شد

پهپاد انهدامی آرش در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش اهداف از پیش تعیین شده را منهدم کرد.
کد خبر: ۱۲۰۰۹۲۶
|
۰۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸ 27 October 2023
|
3225 بازدید

به گزارش تابناک، نیروی زمینی ارتش در نخستین دقایق روز اول از رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ در راستای اجرای عملیات پدافند ساحلی و مسدودسازی مسیر نیروهای مهاجم با بهره‌گیری از پهپاد انتحاری آرش اهداف ثابت و متحرک را با دقت بالا و نقطه‌زنی مورد اصابت قرار داد.

همچنین پهپادهای چند منظوره نیروی زمینی ارتش در آغاز مرحله اصلی این رزمایش منطقه عمومی نصرآباد را مورد شناسایی قرار داده و اطلاعات لازم را در اختیار مراکز فرماندهی و کنترل قرار دادند. در این مرحله از رزمایش از پهپادهای مهاجر ۲ نوین و پهپاد مهاجر ۶ نیز در ارسال اطلاعات به مرکز فرماندهی پهپاد استفاده شد.

براساس این گزارش، رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش با اجرای عملیات‌های پدافند ساحلی و آفندی به مدت ۲ روز در منطقه عمومی نصرآباد اصفهان در حال برگزاری است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟