هشدار سازمان بازرسی به سازمان هواپیمایی

بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور روز گذشته در نامه‌ای به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، نسبت به وضعیت تاخیرها و کنسلی متعدد پروازها هشدار داد.
کد خبر: ۱۲۰۴۹۵۱
|
۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵ 16 November 2023
|
3477 بازدید

 

 به گزارش تابناک، مهدی خنجری بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور روز گذشته در نامه‌ای به محمد محمدی بخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، نسبت به وضعیت تاخیرها و کنسلی متعدد پروازها هشدار داد و خواستار بازرسی منظم از نحوه عملکرد شرکت‌های هواپیمایی و نمایندگان فروش آن‌ها شد.

وی در این نامه تصریح کرده است: برابر بررسی‌های میدانی در فرودگاه‌ها و رصد فروش بلیت در فضای مجازی در مسافرت‌های هوایی مواردی از تضییع حقوق عامه؛ بازار سیاه، دلالی بلیت در ترمینال فرودگاه‌ها، تأخیرهای پی در پی و کنسلی‌های متعدد مشاهده می‌شود که باعث آسیب به مسافرین و تضییع حقوق آنان و ضررهای مادی و معنوی شده است.

خنجری به بازرسی بازرسان این سازمان در مورخ ۲۴ آبان ماه اشاره کرده و ادامه داده است: در این روز در ٧ مسیر پروازی از مبدأ تهران ۱۱ پرواز کنسل و برای ۱۴۰۲/۸/۲۵ نیز در ۴ مسیر پروازی تا زمان ابلاغ این هشدار ۷ پرواز کنسل شده است.

بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی با بیان اینکه آمارهای موجود در شش ماهه اول سال‌جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نیز نشان از بی برنامه‌گی و یا عدم نظارت لازم بر شرکت‌های هواپیمایی دارد، در این نامه به بیان تحلیلی از آمارها پرداخته است.

مطابق بررسی‌های صورت گرفته پرواز و مسافر جابجا شده در پروازهای داخلی نشان از کاهش ۲ درصد نشست و برخاست و ۳ درصد جابجایی مسافر دارد. همچنین ۲۶ درصد پروازها با تأخیر بالای ۳۰ دقیقه مواجه بوده و متوسط زمان تأخیر در پروازهای تأخیردار بالای ۹۰ دقیقه بوده است. از سوی دیگر به‌طور میانگین ۴۹ درصد مجوزهای پروازی اخذ شده توسط شرکت‌های هواپیمایی کنسل شده است.

خنجری در پایان نامه آورده است: به منظور اصلاح و تمشیت امور و جلوگیری از ادامه تضییع حقوق عامه ضمن ابلاغ هشدار قانونی موضوع بند (ج) ماده (۱۱) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و ماده (۴۲) آئین نامه اجرایی قانون، نسبت به بازرسی منظم از نحوه عملکرد شرکت‌های هواپیمایی و نمایندگان فروش آن‌ها و نظارت بر برنامه ریزی پرواز، توزیع و فروش بلیت، همچنین رسیدگی به وضعیت مسافران پروازهای کنسلی و تأخیری طبق مقررات حقوق مسافر اقدام و در خصوص متخلفین و اشخاص گرداننده بازار سیاه ضمن معرفی به سازمان تعزیرات حکومتی و مراجع قضائی نتیجه اقدامات با قید تسریع ظرف یک هفته به این بازرسی امور منعکس نمایند؛ بنابراین گزارش، شرکت‌های هواپیمایی کارون، ایران ایر، آسمان، وارش، کاسپین، آتا ایر، تابان، قشم ایر، چابهار ایر، ایرتور ۱۰ شرکت هواپیمایی هستند که در مهر ماه سال جاری به ترتیب بیشترین زمان تأخیر پروازی برای آن‌ها ثبت شده است.

همچنین ترتیب آمار میانگین درصد پروازهای تأخیری در شش ماه اول امسال شامل شرکت‌های هواپیمایی تابان، ساها، کیش ایر، کارون، چابهار، ایرتور، معراج، وارش، آسمان و ایران ایر است.

گفتنی است؛ احمد اسدیان معاون تولیدی سازمان بازرسی دوم آبان ماه در خصوص شرکت‌های هواپیمایی که بیشترین تأخیر را در شهریور ماه داشته‌اند، گفته بود: شرکت‌های ایران ایر، کارون، وارش، آتا ایر، چابهار ایر، آسمان، اروان، کاسپین، زاگرس و قشم ایر به ترتیب بیشترین زمان تأخیر را در شهریور ماه امسال داشته‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟