25 مهر 1336، ایران به شوروی ۲۵ هزار تن برنج چمپا صادر کرد و در عوض آن شکر از شوروی وارد کرد.
25 مهر 1338، بانک اقتصادی ایران به صورت بانکی صددرصد ایرانی و بدون حضور سهامداران بیگانه، با یکصد میلیون ریال سرمایه تاسیس شد. این بانک به طور رسمی، بانک مجاز برای معاملات ارزی شناخته شده و هر نوع معاملات بانکی اعم از ارزی و ریالی را انجام می داد. عمر این بانک دوام چندانی نیافت و در حالی که در اکثر کشورهای اروپایی، آمریکایی و آسیایی کارگزارانی داشت، در سال ۱۳۴۱ منحل شد.
25 مهر 1343، قرار ساخت یک مرکز تولید نیروی برق به قدرت بیست و پنج هزار کیلو وات بین سازمان برق تهران و یک شرکت آمریکایی امضا شد.
25 مهر 1347، متن لایحه واگذاری املاک استیجاری به زارعین انتشار یافت.
25 مهر 1352، به دنبال اجلاس وزرای نفت ۶ کشور تولیدکننده خلیج فارس در کویت اعلام شد که قیمت هر بشکه نفت خام خلیج فارس به ۶۵/۳ دلار رسید و قیمت نفت ایران نیز ۷۰ درصد افزایش یافت.
25 مهر 1389، محمود احمدی نژاد در جمع اردبیلی ها اعلام کرد که واریز یارانه نقدی از فردا آغاز می شود؛ وی برای اولین بار از عبارت «اولین قسط کمک دولت» برای یارانه ها استفاده کرد.
25 مهر 1391، مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم های یکجانبه علیه ایران، با واکنش مقامات تهران مواجه شد؛ معاون حقوقی رییس جمهور با بیان اینکه این تحریم ها نقض مسلم حقوق بشر است، از پیگیری اقدام حقوقی علیه تحریم ها از کانال وزارت امور خارجه خبر داد.
25 مهر 1394، بسته سیاست های اقتصادی دولت برای نیمه دوم سال جاری رونمایی شد. این مجموعه سیاست ها با «هدف تحریک تقاضا» و «برون رفت از تنگنای اعتباری» در سه حوزه «سیاست های پولی»، «سیاست های مالی» و «سیاست های اعتباری» صورت گرفت. «کاهش نرخ سود سپرده قانونی» و «عملیات بازار بین بانکی در جهت کاهش نرخ سود بانکی» در بخش سیاست های پولی، «ایجاد بازار بدهی» و «افزایش مخارج از کانال بودجه در بخش سیاست های مالی» و «اعطای وام ارزان قیمت به مصرف کنندگان» در بخش سیاست های اعتباری از جمله محورهای اصلی این بسته بود.
25 مهر 1395، رئیسکل بانک مرکزی رشد اقتصادی در بهار سال جاری را ۴/ ۵ درصد اعلام کرد. این بیشترین رشد فصلی در ۲۰ ماه اخیر بود.
25 مهر 1396، طی خبری اعلام شد: وضعیت اقتصاد ونزوئلا به پیچیده ترین حد ممکن رسیده است. آمارها و اعداد جدید از وضعیت اقتصاد این کشور هر روز ترسناک تر می شود. برخی برآوردها نشان می دهد که نرخ تورم ونزوئلا در سال جاری چهار رقمی شده و به ۱۰۰۰ درصد رسیده است. این پایان ماجرا نیست، صندوق بین المللی پول برآورد کرده است افزایش سطح عمومی قیمت ها در سال آینده میلادی به بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ درصد برسد. در کنار تضعیف وحشتناک قدرت خرید مردم، وضعیت اشتغال نیز روز به روز بدتر می شود.
25 مهر 1397، مجمع جهانی اقتصاد جدیدترین گزارش «رقابتپذیری» خود را برای سال ۲۰۱۸ منتشر کرد. ایران با کسب نمره ۹. ۵۴ توانست جایگاه ۸۹ رقابتپذیری را در میان ۱۴۰ اقتصاد جهان به خود اختصاص دهد.
25 مهر 1398، آمریکا در اواخر سپتامبر چندین شرکت مالک نفتکش از جمله زیرمجموعههای شرکت کاسکو را که بیش از ۴۰ نفتکش شامل ۲۶ ابرنفتکش دارد را تحریم کرد. هزینه کرایه ابرنفتکشها برای حمل نفت خام از خاورمیانه به آسیا یک روز پس از اعلام تحریمهای آمریکا یک شبه و با اقدام معاملهگران برای بررسی گستردگی و تاثیر تحریمهای آمریکا، رشد دو رقمی پیدا کرد. منابع آگاه به بلومبرگ اظهار کردند: افزایش چشمگیر هزینههای حمل نفت باعث شده است سینوپک بزرگترین پالایشگاه آسیا و چین، به فکر کاهش فعالیت پالایشی به میزان یک میلیون تن در نوامبر باشد که معادل پنج درصد از تولید پالایشی این شرکت است.
25 مهر 1399، در گزارش جدید صندوق بینالمللی پول، نرخ رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۰ منفی ۵.۰ درصد پیشبینی شده که در مقایسه با پیشبینی اعلام شده در گزارش قبلی، به میزان ۱.۰ واحد درصد بهبود نشان میدهد. صندوق بینالمللی پول نرخ رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۱ را ۳.۲ درصد پیشبینی کرده که این رقم نیز در مقایسه با پیشبینی قبلی به اندازه ۰.۱ واحد درصد بهبود یافته است. در این گزارش همچنین نرخ تورم و بیکاری در ایران نیز به ترتیب ۳۰.۵ درصد و ۱۲.۲ درصد پیشبینی شده است.
25 مهر 1400، گزارشی با تیتر برآورد متغیرهای کلان اقتصادی بر اساس دو سناریوی تداوم و رفع تحریمها در فضای رسانهای و مجازی دست به دست میشود؛ گزارشی که با امضای محمد حسین رحمتی، رئیس امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه همراه است، امروز با واکنش رسمی این سازمان مواجه شد. در بخشی از این گزارش بیان شده بود در صورت تداوم تحریم ها، نتایج این گزارش تفاوت معناداری نشان داده است، به گونهای در سال جاری، نرخ ارز به رقم ۲۵۰۰۰ تومان، در سال ۱۴۰۱ به رقم ۳۵۰۰۰ تومان، در سال ۱۴۰۲ به رقم ۴۶۰۰۰ تومان و در نهایت در سال ۱۴۰۶ نرخ دلار به رقم ۲۸۴۸۰۰ تومان خواهد رسید. در این میان، نتایج این گزارش تاکید دارد که در صورت تداوم تحریم ها، رشد متوسط سالانه نرخ ارز ۵۰ درصد خواهد بود.
سازمان برنامه و بودجه در اطلاعیهای اعلام کرد: «در پی انتشار جدولی در شبکههای اجتماعی که زمان تهیه آن به دولت قبل (دوازدهم) برمی گردد، این جدول حاوی پیش بینیهای فردی است و به هیچ عنوان نظر رسمی سازمان برنامه و بودجه نمیباشد...
25 مهر 1401، معاملات توافقی دلار در بازار ارز امروز با بهای ۳۱ هزار و ۳۷۰ تومان کار خود را آغاز کرد.
منابع: روزنامه دنیای اقتصاد و موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی