به گزارش تابناک سیاسی و مجلس، نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۹ آذر) مجلس شورای اسلامی آغاز و گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح دو فوریتی کنترل و ساماندهی اجارهبهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان) و ادامه گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد لایحه موافقتنامه همکاری در حوزه امنیت اطلاعات بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه مورد بررسی قرار گرفت.
براین اساس کلیات و جزئیات لایحه موافقتنامه همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه در حوزه امنیت اطلاعات به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران رسید. همچنین در ادامه نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان به طرح ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را رفع کردند.
در ادامه نمایندگان کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه ارجاع شرکت سهامی بیمه ایران و دولت پادشاهی بحرین به داوری، گزارش شور دوم کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی و گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد طرح تاسیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه بررسی کردند. بر این اساس کلیات لایحه ارجاع اختلاف شرکت سهامی بیمه ایران ودولت پادشاهی بحرین به دیوان داوری در صحن علنی مجلس تصویب شد.
همچنین در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در جمع خبرنگاران درباره اقدامات انجام شده برای سربازان طبق لایحه بودجه ۱۴۰۲، اظهار داشت: در قانون بودجه ۱۴۰۲ و تبصره ۱۲ مصوب شده بود که حقوق پرداختی به سربازان بین ۶۰ تا ۹۰ درصد پایور همتراز شود که سربازان مجرد حداقل ۶۰ درصد و تا ۹۰ درصد برای سربازان متاهل این موضوع اجرایی شود. بر این اساس یک سرباز سال گذشته به صورت میانگین سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دریافت میکرد که در زمان حاضر این عدد به طور میانگین به سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان میرسد.
در ادامه این جلسه طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، عنوان «مدرسه» به هر شکلی فقط برای واحدهای آموزشی و پرورشی کـه براساس شرایط و مقررات وزارت آموزش و پرورش به صورت دولتی یا غیردولتی تأسیس و اداره میشوند، مجاز است.
بر اساس ماده (۱)، یک تبصره به عنوان تبصره (۲) به بند «الف» ماده (۲) قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی مصوب ۱۴ آذرماه ۱۳۹۵ به شرح زیر الحاق و شماره تبصره آن بـه (۱) اصلاح میشود:
طبق تبصره (۲) نیز به کار بردن عنوان «مدرسه» به هر شکلی فقط برای واحدهای آموزشی و پرورشی کـه براساس شرایط و مقررات وزارت آموزش و پرورش به صورت دولتی یا غیردولتی تأسیس و اداره میشوند و آموزشهای رسمی را مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش ارائه میدهند، مجاز است. مؤسسهها و مراکزی که بدون رعایت این شرایط از عنوان مدرسه استفاده میکنند، به استثنای مؤسساتی کـه براساس مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی از عنوان مدرسه استفاده میکنند و مدارس حوزههای علمیه، مکلفند ظرف سه ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون واژه «مدرسه» را از عنوان خود حذف نمایند. متخلفان از این حکم مشمول «قانون تعطیل مؤسسات و واحدهای آموزشی و تحقیقاتی و فرهنگی که بدون أخذ مجوز قانونی دائر شده و میشود مصوب ۷ دی ماه ۱۳۷۲ میشوند.