بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد هفتاد و نهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شد و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
نشریه آمریکایی «وال استریت ژورنال» شامگاه دوشنبه گزارشی به نقل از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره شروط این رژیم برای صلح با فلسطینیان مطرح کرده است.
نتانیاهو مدعی است که سه شرط صلح با فلسطینیان در غزه شامل این موارد است: نابودی حماس، خلع سلاح غزه و حذف افراط گرایی تشکیلات خودگردان فلسطین.
نخستوزیر اسرائیل در شرایطی که موضوع اسرای اسرائیلی به یکی از پاشنههای آشیل کابینه جنگی او تبدیل شده امروز دوشنبه بار دیگر وعده داد که آنها را آزاد خواهد کرد.
نتانیاهو در روزهای گذشته از یک طرف به دلیل شکست سیاسی-امنیتی کابینه در عملیات «طوفانالاقصی» در روز ۷ اکتبر و از طرف دیگر به دلیل ناکامی در رسیدن به توافقی با حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی تحت فشارهای مضاعف قرار گرفته است.
نخستوزیر اسرائیل روز دوشنبه وعده داد که «تمامی تلاشهای ممکن» را برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی به کار خواهد گرفت. او در عین حال گفت: «یک کار که انجام نمیدهیم، متوقف کردن جنگ است.»
رایزنیهای تلفنی حسین امیرعبداللهیان درباره اوضاع غزه و در راستای توقف جنایات صهیونیستها و تسهیل در ارسال کمکهای انساندوستانه به مردم این منطقه همچنان ادامه دارد. در همین راستا حسین امیرعبداللهیان که امشب (دوشنبه) چهارم دی ماه با سامح الشکری همتای مصری خود تلفنی گفتوگو کرد، با «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن هم تماس تلفنی برقرار کرد.
امیرعبداللهیان و الصفدی که اخیرا در ژنو و در حاشیه دومین مجمع جهانی پناهندگان حضوری با یکدیگر دیدار کرده بودند، امشب در این تماس تلفنی آخرین تحولات فلسطین و تداوم جنایات صهیونیستها در غزه و کرانه باختری را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
امیرعبداللهیان در این گفتوگو عنوان کرد: علیرغم تلاشهای مثبت منطقهای و بینالمللی برای جلوگیری از تداوم و گسترش دامنه جنگ، همچنان شاهد تلاشهای رژیم صهیونیستی برای پیگیری اهداف تجاوزکارانهاش در راستای نسل کشی، تداوم محاصره انسانی و کوچاندن اجباری مردم غزه و کرانه باختری هستیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی در این تماس تلفنی ضمن اشاره به نگرانیهای بینالمللی در خصوص امنیت دریای سرخ، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر پرهیز از توسعه جنگ و ضرورت تامین امنیت دریانوردی در دریای سرخ و همچنین خلیج فارس و اقیانوس هند اهتمام و اصرار دارد، اما توقف جنگ علیه غزه میتواند ضامن امنیت منطقه باشد.
وزیر امور خارجه در گفتوگوی تلفنی با همتای اردنی همچنین به حضور مهمانانی از ۶۹ کشور در کنفرانس بینالمللی تهران در خصوص فلسطین اشاره کرد و افزود: این رویداد مهمی است که همه کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی، موضع متحد و مشترکی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین اتخاذ کردند.
این دیپلمات عالیرتبه ایرانی در پایان بار دیگر بر ضرورت حل مسائل منطقه توسط کشورهای منطقه و در راستای تامین ثبات و امنیت جمعی تأکید کرد و تلاشهای اردن در این راستا و به خصوص با هدف کاهش درد و رنج مردم فلسطین را مورد توجه قرار داد.
ایمن الصفدی وزیر امور خارجه اردن نیز به اولویتهای پادشاهی اردن در خصوص تحولات جاری منطقهای شامل توقف تجاوز نظامی و تسهیل در ارسال کمکهای انساندوستانه به مردم غزه و مقابله با کوچ اجباری اشاره کرد.
وی گفت که رژیم اسرائیل علیرغم مواضع کشورهای جهان، همچنان به جنایات خود در غزه ادامه میدهد که این موضوع باعث تشدید بحران انسانی میشود.
«عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که حماس هیچ اطلاعی از خبر منتشر شده در خبرگزاری رویترز درباره پیشنهاد مصر ندارد.
خبرگزاری رویترز در خبری به نقل از برخی منابع مصری مدعی شد که حماس و جهاد اسلامی پیشنهاد مصر برای کنارهگیری از قدرت در غزه در ازای برقراری دائمی آتشبس را رد کردند.
وی گفت: «بار دیگر تأکید میکنیم که هیچ مذاکراتی در کار نیست مگر پس از توقف فراگیر تجاوزات رژیم صهیونیستی».
الرشق همچنین گفت که ملت فلسطین به دنبال آتشبس موقت برای مدت زمان کوتاه و آغاز مجدد تجاوزات و تروریسم نیست، بلکه توقف دائمی تجاوزات رژیم صهیونیستی را میخواهد.
منابع مصری امروز (دوشنبه) به خبرگزاری رویترز گفتند که جنبش حماس و جهاد اسلامی حاضر به پذیرش پیشنهادات مصر در خصوص آتشبس در غزه نشدهاند.
به گفته این منابع، قاهره به دو گروه مقاومت پیشنهاد کرده است که در ازای آتشبس دائمی از مدیریت و حکومت غزه دست بکشند و ضمن برگزاری انتخابات، این ضمانت به حماس داده شود که اعضای آن مورد محاکمه قرار نمیگیرند.
در مقابل نیز حماس، جز آزادی تعداد دیگری از اسرای اسرائیلی حاضر به ارائه هیچ امتیازی نشده است.
همراستا با خبر رویترز، جهاد اسلامی فلسطین نیز در ارتباط با مذاکرات غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی گفت: «دشمن چیزی را که در عرصه نبرد به دست نیاورده را در مذاکرات به دست نخواهد آورد».
به گزارش رویترز، یک هیأت از جهاد اسلامی روز گذشته وارد قاهره شده است تا با مقامات مصری در خصوص توقف حملات مذاکره کند.
«زیاد النخاله» دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین نیز هفته گذشته گفته بود که مذاکرات قاهره با سه هدف «توقف حملات»، «عقبنشینی دشمن» و «بازسازی غزه» صورت میگیرد. به گفته او، تبادل اسرا تنها با معادله «همه در برابر همه» رخ خواهد داد.
روز شنبه نیز جنبشهای حماس و جهاد اسلامی با رد آتشبسهای موقت، تاکید کردند که بدون توقف تجاوز و عقبنشینی اشغالگران از غزه، اسیری مبادله نمیکنند.
رژیم اسرائیل قصد دارد روادید یکی از کارکنان سازمان ملل را تمدید نکند ضمن آنکه از صدور روادید برای یکی دیگر از کارکنان این سازمان خودداری خواهد کرد.
گزارشهای منتشرشده از سوی نهادهای سازمان ملل درباره وضعیت ساکنان غزه که گاه از حد ارائه آمار و ارقام فراتر نمیروند خشم مقامهای اسرائیلی را به همراه داشته است. بیش از ۲۰ هزار نفر تا کنون در حملات اسرائیل در غزه به شهادت رسیدهاند که اکثر آنها غیرنظامی هستند.
«الی کوهن»، وزیر امور خارجه اسرائیل امروز دوشنبه در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «ما همکاری خود را با کسانی که با سازمان تروریستی حماس همکاری میکنند قطع خواهیم کرد. دیگر در برابر ریاکاری سازمان ملل ساکت نخواهیم نشست.»
«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه، عصر امروز (دوشنبه)، گزارشی از وضعیت بهداشتی نوار غزه اعلام کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه گفت: «کودکان شیر ندارند و ما با کمبود مواد غذایی در غزه مواجه هستیم. نوار غزه با یک قحطی واقعی رو به رو است».
اشرف القدر ادامه داد: «دهها هزار بیمار و مجروح در غزه وجود دارد که این مسئله نظام سلامت ما را تحت فشار قرار داده است».
او همچنین اشاره کرد: «اشغالگران ورود کامیونهای حاوی کمکها و دارو را محدود کردهاند و اجازه ارسال آن به شمال غزه را نمیدهند».
سخنگوی وزارت بهداشت غزه در عین حال اعلام کرد: «ما صدها زخمی را به علت نبود دارو و ملزومات پزشکی از دست دادهایم. بیش از ۹۹ درصد کادر پزشکی در شمال غزه همچنان تحت بازداشت نیروهای اشغالگر قرار دارند».
القدره در پایان تاکید کرد: «اگر اشغالگران به درخواست ارسال دارو طبق نیازهای ما پاسخ ندهند، ما عملا در برابر یک فاجعه قرار میگیریم».
یک مقام امنیتی ارشد رژیم صهیونیستی میگوید ارتش اسرائیل در جنگ کنونی با مقادیر زیادی مهمات نوار غزه را هدف قرار داده، انبارهای تسلیحاتی خود را برای احتمال درگیری گسترده با حزبالله بار دیگر پر کرده است.
یدیعوت آحارانوت در گزارشی که امروز (دوشنبه)، آن را منتشر کرده، به نقل از این مقام اسرائیلی که اشارهای نیز به نام او نشده، مینویسد ارتش اسرائیل در ماه اول بیش از حد از مهمات، هواگردها و توپخانه خود استفاده کرده است.
آحارانوت اضافه میکند که ارتش رژیم صهیونیستی اکنون سیاست «میانهروی در مهمات» را به منظور آمادگی برای احتمال جنگ گسترده با حزبالله را در پیش گرفته است.
این مقام اسرائیلی در این خصوص گفت ارتش اسرائیل توانسته انبارهای تسلیحاتی خود را بار دیگر پر کند تا برای احتمال جنگی فراگیر با حزبالله آماده باشد. او در ادامه میگوید: «ارتش به مهمات مخصوص حمله و پدافند هوایی در جبهه شمال (مرز لبنان) لطمهای وارد نمیکند».
حزبالله لبنان بعد از ظهر امروز (دوشنبه) از حمله موشکی به سه پایگاه و موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.
به گزارش شبکه خبری المیادین، حزبالله لبنان در بیانیهای در این باره اعلام کرد که پایگاه نظامی «بیت هیلل» واقع در شرق «کریات شمونه» در شمال فلسطین اشغالی را با موشک هدف قرار داده است.
حزبالله در بیانیهای دیگر اعلام کرد که محل تجمع نظامیان رژیم اشغالگر در نزدیکی پادگان «میتات» را با سلاحهای مناسبف مستقیم و دقیق هدف قرار داده است.
در ادامه ین بیانیه نیز آمده است که محل تجمع نظامیان صهیونیست در موضع نظامی «برکه ریشا» بمباران شده است.
در همین راستا، رسانههای رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند که در نتیجه حملات از خاک لبنان صدای چند انفجار شدید در منطقه الجلیل غربی شنیده شده است.
یک تحلیلگر نظامی صهیونیستی گفت که جنبش حماس بر برتری خود در جنگ چریکی در جنوب نوار غزه سرمایهگذاری کرده و نهایت استفاده را از این موضوع میبرد زیرا این منطقه را به خوبی میشناسد.
« نیر دفوری » یک تحلیلگر نظامی صهیونیستی در تحلیلی که در وب سایت شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی با عنوان « آیا ارتش رژیم اسرائیل به اهدافی که تاکنون تعیین کرده، دست یافته است؟» منتشر شد، افزود که تعداد بالای تلفات ارتش رژیم اسرائیل در طی ۲۴ ساعت گذشته بر وجود نبردهای شدید تاکید دارد.
وی افزود: ارتش رژیم اسرائیل آخر هفته سختی را پشت سرگذاشت که طی آن ۱۴ نظامی این رژیم در درگیری های نوار غزه کشته شدند که نشاندهنده شدت جنگ و نبردهای سخت در حال وقوع است.
این تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی ادامه داد که قدرت رزمندگان حماس در تعقیب ارتش رژیم اسرائیل و خارج شدن آنها از منافذ تونلها حتی در مناطقی که تحت اشغال ارتش این رژیم است و شلیک موشکهای ضد تانک یا «آرپیجی» بسوی ادوات نظامی و نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی توسط رزمندگان حماس باعث وارد شدن خسارات به نیروهای ارتش رژیم اسرائیل شده است.
دفوری افزود که حقیقت این است که حماس از قدرت برتر خود در جنگ های چریکی در منطقه ای که به خوبی آن را می شناسد نهایت استفاده را می برد.
وی با اشاره به اینکه نبردهای شدیدی بین رزمندگان مقاومت فلسطینی و نیروهای ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی در جریان است ، افزود: این نبردها در مرکز و جنوب نوار غزه متمرکز است.
منابع خبری با اشاره به تداوم بازداشتها در کرانه باختری علام کردند که از اوایل نبرد طوفان الاقصی در ۱۵ مهرماه تاکنون ۴ هزارو۷۳۰ شهروند فلسطینی در کرانه باختری توسط ریم صهیونیستی بازداشت شدند.
به گزارش امروز (دوشنبه) ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، باشگاه اسیران فلسطینی اعلام کرد که از شب گذشته تاکنون نظامیان اشغالگر صهیونیستی ۳۵ شهروند فلسطینی از جمله چند کودک را در کرانه باختری بازداشت کرد و آمار کلی بازداشتها در این منطقه از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴ هزارو ۷۳۰ نفر رسیده است.
روز گذشته نیز اداره امور اسرای فلسطینی اعلام کرد که نظامیان اشغالگر صهیونیست ۱۰ شهروند فلسطینی از جمله یک زن را در کرانه باختری بازداشت کردند.
نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان بازداشت این شهروندان فلسطینی، اقدام به شکنجه و بدرفتاری و تهدید آنها و خانواده هایشان و تخریب منازل و وسایل زندگی آنها و شلیک مستقیم گلوله کردند.
رسانه های صهیونیستی امروز اعلام کردند که دو شهرک صهیونیست نشین «دوویو» و «متات» در منطقه الجلیل اشغالی از جنوب لبنان با موشک و راکت هدف قرار گرفت.
شورای عالی شهرکهای صهیونیست نشین در منطقه الجلیل علیا در شمال فلسطین اشغالی دیروز یکشنبه اعلام کرد که به دلیل تداوم حملات حزب الله، تمامی راهها و ورودی های شهرکهای صهیونیست نشین بسته شده است.
جنگنده های رژیم صهیونیستی نیز امروز به مناطقی در جنوب لبنان حمله کردند.
تاکنون از خسارت های احتمالی این حملات گزارشی منتشر نشده است.
ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت دو نظامی دیگر خود در نوار غزه اعتراف کرد بدین ترتیب شمار کشته های این رژیم از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۸۹ نفر رسید.
به گزارش رسانه های رژیم صهیونیستی، در جدیدترین درگیری ها در نوار غزه، یک سرگرد و یک نظامی کشته شدند و یک نظامی دیگر هم به شدت زخمی شد.
با اعلام هلاکت این دو نظامی صهیونیست، شمار کشته های اعلام شده رژیم صهیونیستی در عملیات «طوفان الاقصی» به ۴۸۹ نفر و شمار کشته های اعلام شده تجاوز زمینی به غزه نیز به ۱۵۶ نفر افزایش یافت.
از سوی دیگر معاون پیشین ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی گفت: بهترین فرزندان ما بدون هیچ دستاوردی و یا هدف روشنی در غزه کشته می شوند.
«یائیر گولان» افزود: چاره ای غیر از توافق با حماس به عنوان بازیگر اصلی نداریم.
تیپ طولکرم وابسته به گردان های سرایا القدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی) اعلام کرد که یک خودروی زرهی رژیم صهیونیستی از نوع «D۹» را در خیابان الشهدا در محله المنشیه هدف قرار داده و منهدم کردند.
به گزارش رسانه های فلسطینی، نیروهای مقاومت فلسطین همچنین اشغالگران رژیم صهیونیستی را که در حال نفوذ به شرق "بوریج" در مرکز نوار غزه بودند، مهار کرده و ضربات مهلکی به آنها وارد کردند.
از سویی دیگر بمب افکن های رژیم صهیونیستی مرکز و شمال شهر خان یونس در جنوب نوار غزه را بار دیگر بمباران کردند.
«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی یکشنبه شنبه به دشواری جنگ غزه برای تل آویو اشاره کرد و گفت: آزمون سختی پیش رو داریم که نباید در آن شکست بخوریم.
هرتزوگ همچنین در واکنش به کشته شدن ۱۵ نظامی صهیونیست در ۲۴ ساعت گذشته گفت: برای از میان بردن حماس چارهای به ادامه نجام این جنگ نیست.
رئیس رژیم صهیونیستی خطاب به گروههای سیاسی گفت: از شما خواهش میکنم که در این زمان، اختلافات را کنار بگذارید.
درخواست هرتزوگ برای پایان دادن به جنگ میان سران رژیم صهیونیستی پس از آن مطرح می شود که رسانههای رژیم صهیونیستی گزارش دادند که در نشست امروز کابینه درباره جنگ غزه، تنش شدیدی میان شرکت کنندگان در این جلسه ایجاد شده و تعدادی از وزیران، نتانیاهو را به دلیل نحوه مدیریت جنگ غزه مورد انتقاد قرار دادند.
نامه مهم یحیی السنوار به رهبران حماس درباره جنگ با اسرائیل
«کتائب القسام نبردی شدید، خشن و بیسابقه علیه نیروهای اشغالگر اسرائیلی به راه انداخته و خسارات جانی و تجهیزاتی سنگینی به آنها وارد کرده است». این را السنوار از قلب میدان نبرد در غزه خطاب به رئیس و اعضای دفتر سیاسی حماس، در آستانه هشتادمین روز جنگ نوشت.
به نوشته وبگاه شبکه الجزیره، این نامه در میانه تلاش تلآویو برای برقراری آتشبسهای موقت از طریق میانجیگران قطری و مصری برای رهبران حماس مخابره شد تا اینجنبش همچنان بر موضع خود در برقراری آتشبس فراگیر و عقبنشینی نظامیان اسرائیلی در قبال آزادی اسرای اسرائیلی تاکید کند.
پیشتر تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که السنوار، «برنامهای سازمان یافته» برای پایان دادن به جنگ جاری در نوار غزه دارد که از هفت اکتبر گذشته آغاز شده است. این برنامه «شامل عقبنشینی نیروهای ارتش به عنوان بخشی از یک توافق آتشبس طولانی و حفظ بخشی از گروگانهای اسرائیلی به عنوان ابزاری برای چانهزنی در آینده است».
رهبر حماس در غزه افزود که کتائب القسام طی نبرد زمینی حدود ۵۰۰۰ سرباز و افسر را هدف قرار داده که یک سوم آنها کشته، یک سوم دیگر به شدت مجروح و یک سوم آخر دچار معلولیتهای دایمی شدهاند. در سطح تجهیزات و خودروهای نظامی نیز ۷۵۰ دستگاه به طور کامل یا جزئی از بین رفتهاست. السنوار در پیام خود ضمن تقدیر از پایداری مردم فلسطین گفت که آنها نمونههای بینظیری از فداکاری، قهرمانی، جوانمردی، همبستگی و اتحاد ارائه کردند و این وظیفه رهبری سیاسی است که به سرعت زخم مردم را بهبود بخشد و استواری آنها را تقویت کند.
کشتار گسترده اسرائیل در دو اردوگاه نوار غزه
حملات هوایی و توپخانهای ارتش رژیم صهیونیستی به دو اردوگاه در مرکز نوار غزه دست کم 70 کشته برجای گذاشته است.
شبکه الجزیره این حمله را جزو بدترین حملات اسرائیل به غیرنظامیان طی هفتههای گذشته خوانده است.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه میگوید تعداد شهدا در حمله به اردوگاه المغازی به 70 نفر رسیده است، اما با توجه به اینکه بسیاری از مردم همچنان زیر آوار هستند، احتمال افزایش این تعداد وجود دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه همچنین گفت که اسرائیل ساکنین غزه را به مناطقی که ادعا میکند امن هستند هدایت و این مکانها را به مناطق کشتار دسته جمعی تبدیل میکند.
وی تاکید کرد آنچه در اردوگاه المغازی رخ می دهد، نابودی کل یک منطقه مسکونی است.
خبرنگار الجزیره در غزه همچنین از بمباران یک منزل مسکونی در منطقه معان در خان یونس و کشته شدن دست کم 11 نفر خبر داد.
اسرائیل از کشف اجساد 5 نظامی اسیر خود در غزه خبر داد
پایگاه خبری یدیعوت آحارانوت از کشف اجساد 5 نظامی اسرائیلی که گفته شده در دست حماس اسیر بودند در یکی از تونلهای حماس در غزه خبر داد.
آحارونوت مدعی شده که ارتش اسرائیل در جریان یکی از عملیاتهای خود، اسناد شبکهای از تونلهای حماس و اجساد 5 نظامی این رژیم با نامهای «ادن زاخاریا»، «الیا تولدانو»، ستوان «زیو دادو»، گروهبان «ران شرمر» و سرجوخه «نیک بایرز» را کشف و بازیابی کرده است.
مرگ هر 5 اسیر اسرائیلی اوایل ماه جاری میلادی اعلام شده بود.
ارتش رژیم صهیونیستی میگوید که اجساد این افراد را به اسرائیل بازگردانده است.
بنا به ادعای ارتش اسرائیل،این تونل پس از عملیات ارتش در جبالیا در غزه کشف شد و شامل یک مقر حماس بود که اکنون تخریب شده است.
پیشنهاد قاهره به حماس و تلآویو برای امضای توافق تبادل اسرا
منابع مصری از پیشنهاد قاهره به حماس و رژیم صهیونیستی برای امضای توافق تبادل اسرا خبر دادند.
منابع مصری چند ساعت پس از سفر یک هیئت وابسته به جهاد اسلامی فلسطین به قاهره اعلام کردند که مصر به حماس و تل آویو پیشنهاد داده که توافق تبادل اسرا را امضا کنند.
منابع مذکور به وبسایت مصری «الشرق» گفتند که حماس بر لزوم آتش بس قبل از هرگونه مذاکره تأکید کرده و خواهان مشاوره و گفتوگو با فرماندهان القسام درباره پیشنهاد مصر است.
امروز همچنین یک منبع صهیونیستی در گفتوگو با کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل گفت که مصر پیشنهاد جدیدی را برای تبادل سه مرحلهای اسرا، به اسرائیل و حماس ارائه کرده است.
بر اساس این پیشنهاد، مرحله اول شامل آزادی حدود ۴۰ زن، بیمار و سالخورده اسیر در ازای توقف دو یا سه هفته جنگ خواهد شد. در مرحله دوم، نیروهای نظامی آزاد و اجساد منتقل خواهند شد.
به گفته این منبع صهیونیستی، مرحله سوم که به ویژه برای «اسرائیل» یک مرحله مشکل سازی است، شامل آزادی مردان و سربازان در ازای آزادی اسرای فلسطینی، خروج ارتش «اسرائیل» از نوار غزه و آتش بس فراگیر و همه جانبه خواهد بود.
هیأتی از جنبش جهاد اسلامی فلسطین به ریاست زیاد النخاله، دبیرکل این جنبش امروز یکشنبه وارد قاهره پایتخت مصر شد.
یک عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که سفر هیئت جهاد اسلامی به قاهره به ریاست زیاد النخاله در پاسخ به دعوت مصر برای بحث در مورد راههای توقف تجاوزات صهیونیستها به نوار غزه و توافق تبادل اسرا صورت گرفته است.